Skip to main content

26 Martie. Badea despre plecarea lui Ciutacu: „Îi mulţumesc pentru toate isprăvile profesionale comune”

 

mircea badea

Publicitate

REACŢII. Mircea Badea a avut o reacţie scurtă pe blogul său cu privire la plecare colegului său, Victor Ciutacu, de la Antena 3 la România TV, scrie Evenimentul zilei. „Victor Ciutacu a luat o decizie. Îi mulţumesc pentru toate isprăvile profesionale comune. Rămânem prieteni”, a scris Mircea Badea pe blogul personal.

Tot pe blog, jurnalista RTV Sorina Matei, viitoarea colegă a lui Victor Ciutacu, a făcut o declaraţie acidă cu privire la trecerea acestuia la televiziunea în care lucrează. „Părerile mele despre individul Ciutacu nu s-au schimbat şi nu se vor schimba niciodată”, a scris Sorina Matei pe blogul personal.


Reacţia lui Mircea Badea la decizia lui Ciutacu de a pleca de la Antene 


YOUTUBE DE ROMÂNIA. Grupul Google pregăteşte lansarea YouTube România, aşteptată cu mare interes de compozitorii români, care urmează să primească bani pentru videoclipurile încărcate pe acest site, în baza unui contract semnat, pe 6 martie, între Google Ireland Limited şi UCMR-ADA, scrie HotNews, care citează Mediafax.

"Prin intermediul acestui contract, UCMR-ADA a obţinut pentru membrii săi dreptul de a colecta remuneraţii, pentru utilizările operelor muzicale pe internet, pe site-ul YouTube, prin streaming", se spune în anunţul UCMR-ADA.
YouTube Romania ar urma sa fie lansat in 2013. Ce spun compozitorii romani despre banii pe care urmeaza sa ii primeasca pentru videoclipurile incarcate pe site


LACTATELE ÎN RECLAME. Volumul de publicitate TV consumat de producătorii de lactate a fost cu 25,3% mai mare în primele două luni ale acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Dar creşterea a fost descurajată în luna martie de aşa-zisul „scandal al laptelui contaminat cu aflatoxină”, scrie Forbes România.

Doar cinci producători de lactate au derulat campanii de promovare TV în ianuarie şi februarie 2013. Aceştia au adunat 8.745 puncte de audienţă pe targetul comercial (urban, 18 – 49 de ani).
Publicitatea TV pentru lactate a crescut curajos, apoi s-a redus brusc din cauza... „aflatoxinei”


ZIARE ŞI MACHETE. Ziarele naţionale au publicat 1.866 machete publicitare în primele două luni ale acestui an, cu 23,3% mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului 2012. Volumul net de publicitate consumat în paginile acestor ziare nu a depăşit 700.000 de euro, scrie Forbes România. 

Cel mai mare consumator de publicitate în ziarele naţionale (cele care mai apar pe hârtie!) a fost Petrom, care a comandat 83 de machete în ianuarie-februarie, în valoarea brută de 280.434 euro (rate card), potrivit studiului „Monitorizarea Investiţiilor în Publicitatea din Presa Scrisă” (MIPS), realizat de BRAT.
Numărul reclamelor în ziarele nationale a scăzut cu 23,3% în primele două luni ale anului


SEZON NOU. Al treilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" revine pe ecrane pe 1 aprilie pe HBO si HBO GO, scrie DailyBusiness.ro. Serialul ''Games of Thrones'', câştigător la Premiile Emmy, ilustrează o poveste despre duplicitate şi trădare, noblete si onoare, victorii si triumf. Temele majore ale noului sezon sunt familia si loialitatea. Multe din subiectele prezentate in sezoanele precedente vor ajunge in punctul culminant, iar personaje importante vor avea partea de destine crude.
"Urzeala tronurilor" revine la HBO si pe HBO GO


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    Doi golani!!
  • Radu09 Radu09
    15 000 euro ia Ciutacu la Rtv ,
  • Andrei Andrei
    Badea asta ... mare om mare caracter :))
  • Matei Matei
    Ciutacu nu avea motive sa plece de la Antena 3. Insa, mai presus de jurnalisti, si Badea si Ciutacu sunt oameni si o rel de prietenie nu se distruge doar pt ca iti schimbi job-ul.
  • Iohana Iohana
    Badea,hai mergi si tu la RTV,hai ca e misto,renumeratie corespunzatoare...dupa buget,ca e la USL,patronul,are balta peste!
  • Slick Slick
    Prieteni pana la prima declaratie neplacuta. Daca maine RTV va trece in tabara Basescu, Badea il va trata pe Ciutacu ca pe Cristoiu.
  • matei_a matei_a
    daca chiar erau prieteni e logic sa ramana prieteni. ce e asa complicat de inteles??? ma amuza ca el spune asta ca si cum e o exceptie la regula.
  • ROYCE ROYCE
    ESTE UN LUCRU BUN SI LAUDABIL DACA RAMAN PRIETENI. MA BUCUR PENTRU ACEST LUCRU.
  • matei_a matei_a
    Ce bine suna asta: " Rămânem prieteni". Cu alte cuvinte, daca pleci de la Antene, de obicei nimeni nu te mai cunoaste. Totusi Badea face o exceptie si ii promite ca raman prieteni, chiar daca o sa lucreze la alt patron. :)))))
  • ROYCE ROYCE
    EPAVA MATEI INTOTDEAUA A DEBITAT NUMAI PROSTII.

Trimite un comentariu

sus