Skip to main content

8 Martie. Facebook îşi schimbă faţa

 

Facebook Mark-Zuckerberg

Publicitate

TRANSFORMARE. Facebook a lansat noul News Feed. Aceasta este prima schimbare a News Feed-ului de când acesta a fost lansat, acum şapte ani, scrie Mediafax.
Sub bara de opţiuni (Feed options), va exista o bară de căutare pe Facebook, utilizatorii putând alege de acolo conţinutul pe care doresc să îl vadă.

Odată cu noul News Feed, va putea fi pusă la dispoziţia utilizatorilor Facebook şi opţiunea Photo Feed, care va afişa numai pozele publicate de către prieteni sau de către profilele cărora un utilizator le-a dat LIKE. De asemenea, utilizatorii vor putea folosi şi un Music Feed.
FACEBOOK lansează astăzi noul NEWS FEED


RATING DE NIŞĂ. Cele şase canale cu programe tematice, prezente în sondajele de audienţă se îngrămădesc pe o cotă de piaţă de 1,86%, la nivel urban (all day). HistoryChannel, care din februarie a intrat în sondaje, s-a instalat confortabil pe acest segment, cu o audienţă medie de 14.000 de telespectatori pe minut (urban, all day), la egalitate cu National Geographic, scrie Forbes România.
Şase televiziuni tematice deţin o cotă de 1,86% din piaţa TV


GOOGLE, PROFUL DE MARKETING. Google anunţă a doua sesiune a programului pilot „Online Marketing Academy”, organizat în colaborare cu agenţii partenere şi universităţi româneşti din domeniul economic, tehnic şi de comunicare. Programul va începe la sfârşitul lunii martie, având ca obiectiv dezvoltarea şi sprijinirea viitorilor specialişti în domeniul online, scrie DailyBusiness.

Obiectivul final al programului este că participanţii să obţină certificarea Google Certified Individual (GQI), iar apoi plasarea acestora pe poziţii de „account manager” sau “online marketing specialist” în agenţii de marketing sau „online marketing managers” în companii de top.
Google lanseaza a doua faza a programului Online Marketing Academy


CONCURENŢĂ PENTRU AMAZON. Un nou program, denumit Google "Shopping Express", este menit a deveni rivalul principal al celor de la Amazon, scrie DailyBusiness. Până acum, serviciul este programat să facă livrari doar în Statele Unite ale Americii.
Google devine concurent serios pentru Amazon. Livrari in aceeasi zi la un pret mai mic


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pop Daniel Pop Daniel
    Poate sa fie foarte util acest feed

Trimite un comentariu

sus