Skip to main content

ANIVERSARE. Tânăr şi neliniştit de 40 de ani

 

Cast Portrait

Publicitate

Serialul Tânăr şi neliniştit a ajuns la venerabila vârstă de 40 de ani şi peste 10.000 de episoade difuzate în Statele Unite.

Producţia este difuzată la de ProTv încă din 1996 şi a ajuns la episodul 4.450. Tânăr şi neliniştit are 207 premii la activ şi alte 508 nominalizări la festivalurile de profil şi este de 24 de ani consecutiv serialul de tip soap-opera preferat al americanilor.

Serialul a fost difuzat pentru prima oară pe 26 martie 1973. Veterana Jeanne Cooper, cunoscuta care joacă rolul Katherine Chancellor este singura actriţă care a rezistat în echipa Tânăr şi neliniştit încă de la început.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    @Constanta - >hahahahaahhaha...ma bucur sa aud ca nu sunt singurul desi la mine e ciudat pt ca sunt barbat. Culmea ca si eu am inceput sa il urmaresc tot de atunci(cand nu intelegeam eu mult dar...nici nu e asa de mult de inteles) si am tot 28 de ani. Multumesc chiar m-ai facut sa zambesc in dimineata asta.
  • Constanta Constanta
    Il urmaresc din 96,eram clasa a V-a,aveam 11 ani,acum am 28 ani plus un bebe de 1an. Nu l-am vazut chiar zilnic,dar am fost constanta,si este chiar frumos serialul,cu toate ca lucrurile si intamplarile se misca cu viteza melcului.

Trimite un comentariu

sus