Skip to main content

Dan Suciu pleacă de la Money la Digi 24

 

dan-suciu--editor-tmctv-8_92054500

Jurnalistul Dan Suciu, de la postul Money TV, a trecut la canalul de ştiri Digi 24. Deocamdată, Dan Suciu este prezent ca specialist pe politică şi economie în studioul Digi 24, la ştirile postului sau ca invitat la talk-show-urile moderate de Luca Niculescu şi Cosmin Prelipceanu.

În prezent, sunt discuţii şi pentru o emisiune pe care Dan Suciu să o prezinte la postul de ştiri deţinut de RCS.

Plecarea lui Dan Suciu de la Money TV vine scurt timp după ce un alt nume important al staţiei, Daniel Apostol, director executiv, a decis să părăsească proiectul.

CONTEXT. Money TV (proiect rupt din postul The Money Channel) este deţinut de Sorin Freciu şi, de puţin timp este condus de Alexandru Sassu, fostul şef al TVR. Sassu a fost numit de noii acţionari ai postului, după cum paginademedia.ro a scris AICI, acţionari care sunt încă „ţinuţi la secret”.

Daniel Apostol a plecat de la Money TV la The Money Channel, unde va fi director general. „Pot spune că am intrat într-un proiect în care am încredere”, a declarat scurt Daniel Apostol pentru paginademedia.ro, fără a da alte detalii. Postul The Money Channel urmează să fie relansat cu finanţarea omului de afaceri Mohammad Murad care deţine printre altele hotelul Foenicia şi fabrica de conserve Mandy.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sergiu Sergiu
    Dan Apostol este un personaj interesant,dar las. Nu stie sa-si pastreze angajatii. Ii aduce dupa care uita de ei Problema cea mare este ca aici este si un personaj care nu are scrupule in miciuni si laude: Musetoiu. Pe unde a fost nu-i ajungeai la nas. Nu-si respecta colegii, pentru ca el cel mai bun dintre cei mai buni.
  • Laura Laura
    lectiile de dictie trebuia sa le ia inca de cand era la realitatea
  • udialan udialan
    de ce e amestecata in discutie melania medeleanu?!! fata si a gasit in sfarsit vocatia: tine lectii/cursuri de dictie! e prea finutza pt a fi creditata cu vreo inflatie de neuroni incat sa participe la discutii! daca e de citit, atunci bine.
  • Rodica Rodica
    latrina a trois
  • andra andra
    bai pistone, te oftici?
  • Rodica Rodica
    nu, ea e deja pensionata
  • OBSERVATOR MEDIA@TVR OBSERVATOR MEDIA@TVR
    Ma cracanez de ras cand citesc despre Apostol,ce increzator este el.Probabil ca inca nu l-a cunoscut pe Mohammad Murad,care este un jongler si care mai este si un necunoscator in ale televiziunii.Problema se naste atunci cand el nu recunoaste asta si se baga in treaba,da idei si sfaturi.Pe de alta parte Apostol schimba regulile in timpul jocului,ceea ce spunea Tatulici nu era valabil si pentru el.Sper ca cei care sunt tentati sa mearga la Money Channel,sa nu o faca never...
  • Stelian Stelian
    Oare va apărea și Melania Medeleanu la Digi 24?
  • Catalin Catalin
    Pai ii urez succes, Digi 24 este un post profesionist, o televiziune de urmarit si care iti garanteaza o informatie corecta, dovada este in tot ce au facut in primul an, un an de profesionalism.
  • profesor profesor
    Foarte bun si competent! Ma bucur pt el! Chiar i se potriveste Digi 24 pt ca ste un post echilibrat.

Trimite un comentariu

sus