Skip to main content

EXCLUSIV. Ovidiu Ioaniţoaia nu mai face Recursul etapei la GSP TV

 

ioanitoaia - sursa - kmkz
Ovidiu Ioaniţoaia - sursa foto: kmkz.ro

Publicitate

Jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia nu va mai realiza emisiunea Recursul etapei la postul GSP TV, deţinut de grupul Intact. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, mutarea vine în contextul în care GSP TV a hotărât să se concentreze pe transmisii sportive şi să renunţe la zona talk-show. De altfel, în intervalul emisiunii Recursul etapei, duminică seara, va fi programat un meci din Campionatul Portugaliei.

Contactat de Paginademedia.ro, Ovidiu Ioaniţoaia a confirmat informaţia.

"Pot spune că nu voi mai realiza emisiunea la GSP TV. Este cel mai longeviv program TV din România şi primul care a luat telefoane în direct. Anul acesta era în al douazecilea sezon”, a declarat Ioaniţoaia în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Emisiunea moderata de Ioaniţoaia a avut primele ediţii acum 20 de ani, cu numele Procesul etapei, la Canal 31, precursorul Pro TV. Ulterior, emisiunea s-a mutat la Pro TV, fiind difuzată duminică seara, în Prime Time. Programul a continuat la Antena 1, cu numele Recursul etapei, apoi la Antena 2 si la GSP TV.

Va continua proiectul?

"Sunt deschis la orice variantă de a duce mai departe această emisiune", a declarat Ioaniţoaia pentru Paginademedia.ro.

Potrivit unor informaţii din piaţa, Ioaniţoaia ar urma să realizeze emisiunea la Digi TV. Jurnalistul a infirmat zvonul: "nu am discutat cu nimeni de la Digi despre această posibilitate", a mai spus Ioaniţoaia pentru Paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danil Danil
    Care nu stii nu te pronunta. Recursul batea ca rating toate emisiunile pe pe gsp tv. Documentati-va inainte de a sustine aberatii.
  • qwerty qwerty
    @bahmu, vezi-ţi, fato, de tigăile tale :) GSPTV s-a scuturat de mizerii şi a devenit ceea ce trebuia iniţial să fie, un canal de sport.
  • andrei andrei
    Iulia Bunea, daca vrei sa verifici informatia...am inteles ca si Dorina Florea a plecat de la GSPTV, de saptamana trecuta si a dat demisia!! Dar cica e obligata prin contract sa nu spuna nimic in presa pana la data de 2 aprilie...ar fi bine daca faceti un articol despre ce se intampla acolo, ca e jaleeee
  • manu manu
    l-am avut pe ioanitoaia prof la jurnalism. omul e doxar si a facut scoala in gazetaria sportiva cu tolontan, vochin, terzian si multi altii. cred ca s-a certat de la bani cu gsp tv.
  • Grecu Grecu
    Nu e unul mai bun ca dl Ioanitoaia! Comentati aiurea ca sa va aflati in treaba, Procesul si mai apoi Recursul au fost cele mai bune emisiuni de fotbal si ar fi mare pacat sa dispara!
  • Viktor Viktor
    A scazut ratingul pt ca sunt 14 emisiuni pe 7 canale in acelasi timp, dar Ioanitoaia ramane cel mai bun dintre toti, echilibrat si cu experienta. Cea mai mare prostie e ca l-a facut mare Pro Tv, el a tras postul in sus o lunga petioada si nu invers. E de neinlocuit.
  • Paul Paul
    Fie la Digi fie la pensie!!!!
  • Dobre Dobre
    HH, sportul face audiente foarte bine, dar ghici ce??? nu se afla in mixul media de la niciun client... si la fel si cultura si .....
    nu mai vorbiti fara sa verificati cifre si date...
  • Alex.D Alex.D
    @ HH - Nat-ti-o franta ca ti-am dres-o.
  • Alex.D Alex.D
    Partial ai dreptate...DAR merita mentionat ca simplul fapt ca nu erau vizibile balacarelile si aranjamentele, nu inseamna ca nu existau. Ca odata cu trecerea timpului a picat in extrema si a invitat forme de viata de genul, din ce in ce mai mult, din pacate ai dreptate.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    omu asta inca mai are ceva de spus...pacat ca Trustul si Sistemul din care face parte il tradeaza. adevarul este ca interesul si ratingul emisiunii au scazut dramatic dupa plecarea de la Protv si Antena 1...la DigiSport nu il vad...poate la DolceSport...iar GspTV se duce, in continuare, la vale...
  • Slick Slick
    Nea Ovidiu a inventat scandalurile sportive in direct si discutiile despre arbitraj. Daca ar fi rezolvat probleme din fotbal ar fi fost mare, dar el le-a adancit cu emisiunea asta.
  • Adrian Adrian
    nea ovidiu iesi la pensie, este cel mai bine pt. dvs. o emisiune expirata, fara rating, nu mai aveti credibilitate, nu mai aveti coloana verticala, va cautati un nou loc de muls ceva banuti...cel mai bun sfat RETRAGETI-VA nea ovidiu.....ca asa va striga baietii
  • HH HH
    Nu mai rupe audientele ca fotbalul nu-i mai intereseaza pe romani. Cota de audienta a campionatului intern a scazut constant de cand RCS a "ascuns" campionatul pe canalele proprii..
  • Gica Contra Gica Contra
    Cea mai longeviva emisiune de la noi e TeleEnciclopedia. Nicidecum Recursul Etapei, care oricum in afara prezentatorului nu prea are nimic in comun cu Procesul Etapei!

Trimite un comentariu

sus