Skip to main content

EXCLUSIV. Intact renunţă la revista Income. Restructurări şi la Jurnalul Naţional

 

income

Publicitate

Revista Income Magazine, editată de trustul intact, îşi va înceta apariţie. Ultimul număr va fi distribuit joia aceasta. Ziariştii care lucrau la proiectul Income vor mai activa până la 1 aprilie pe site-ul publicaţiei. După această dată, când le expiră contractul, o parte dintre ei vor fi repartizaţi către alte proiecte ale grupului. Angajaţii Income au fost anunţaţi astăzi de această decizie.

Pe de altă parte, un al titlu din grup, Jurnalul Naţional, trece în următoarea perioadă prin restructurări consistente: aproximativ jumătate din redacţie urmează să fie afectată de măsuri, pentru a putea menţine cotidianul pe piaţă.

Income Magazine, publicaţie economică săptămânală, a fost lansată în aprilie 2012, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Revista a fost lansată la nici şase luni de la închiderea „cu scandal” a unei alte publicaţii economice a trustului, Săptămâna financiară. 

Într-un comunicat publicat astăzi, reprezentanţii grupului Intact spun că direcţia este către digital şi către video, fără a da detalii legat de ce se va întâmpla cu printul:

“Ne concentrăm resursele acolo unde ne aşteaptă publicul, pe TV şi pe online. Din păcate, print-ul, în coordonatele actuale, răspunde mai greu necesităţilor de circulaţie rapidă şi universal accesibilă a informaţiei. Intact este un mare generator de continut şi îşi urmează publicul pe mediile pe care acesta le alege. În acest context, platforma multimedia Income îşi va continua dezvoltarea în conformitate cu evoluţia obiceiului de consum. Îi aşteptăm pe cei pasionaţi de business cu mult mai multe informaţii pe TV şi online” – Adrian Ursu – Director Integrare Editorială Intact Media Group.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • acum si aici acum si aici
    Cu limba dulce am inteles, dar cui tine lumanarea? si cum ii face Matiescu curatenie in ograda? Ce ia din ograda?
  • Fazekas Fazekas
    ..iti raspund eu. pt ca are limba dulce si stie sa tzina lumanarea cum nimeni nu o face. de la GSP a plecat in suturi. ceea ce varanul nu stie este insa ca, mai nou, dl colonel - sa nu ne ferim sa ii spunem si gradul - suge la doua oi si a inceput sa ii faca curatenie atat in ograda cat si in bugete mai mult decat este cazul...
  • acum si aici acum si aici
    Mai baieti, spuneti-mi si mie de ce este Matiescu atat de bine "infipt" acolo?
  • acum la alt ziar acum la alt ziar
    Mai Miruna care ai plecat de la Jurnalu' (de bine?) hai fii sincera ca pledoaria pe car eo faci nu ii va ajuta pe prietenii tai ramasi acolo. Mai bine spune macar tui, aici sus si tare, asa cum au mai spus cativa: la Jurnalul, daca s-ar da afara sleahta de adjuncti platiti cu mii de euro (chiar si 2-3000 pe praf'u asta e enorm pentru cineva care nu face nimic) ar ramane loc pentru ziaristii platiti cu 1500 RON care mai fac, inca presa....
  • Miruna Miruna
    lumea asta este cu dosu'n sus ! Cumparam "cancane" si "clicke" si "libertati" ca ne intereseaza sa vedem ugere, dosuri , cine cu cine s-a mai paruit, cine cu cine s-a mai bestelit , cine cu cine s-a insurat sau divortat iar lucrurile reale , cele care ni se intampla in societatea asta abrutizata si de care depinde traiul nostru al fiecaruia , se intampla fara sa stim de ele... Daca Income asta avea si ceva articole si poze cu dudui detextilate , mai avea o sansa ..Dar asa... Imi pare rau ca astia de mai vor sa faca un pic de lumina si sa prezinte niste lucruri serioase ajung sa se loveasca de ziduri . De ce ? pentru ca cei mai multi prefera sa tina usile si ferestrele inchise chiar daca inauntru la ei e bezna si frig...
  • Paul Paul
    Mai dati afara din rudele "vedetelor" gen Badea, Gadea, Ciuntacu etc. Asti au tot neamul la serviciu, ca dehhh, e foame mare.
  • paul S paul S
    @internetu'
    e foarte posibil sa ai dreptate.
    nu ma gratula cu "semi-cultura", ca nu o am deloc.
    niciun fel de cultura.
    branduse sa fie!
  • internetu' internetu'
    paul s.... WTF? Ah! Si au inflorit brandusele, nu stanjeneii...aia infloresc prin mai....si is numai mov :-) apopos de semi-cultura :-)
  • nelu nelu
    u mad?
  • paul S paul S
    Se revarsa inteligenta din voi, apostolii Internetului.
    Am citit postacelile voastre.
    Sunteti o generatie foarte inteligenta, aveti niste valori deosebite dupa care va ghidati si pe care le-am studiat cu mare atentie.
    Din pacate, sunteti "neterminati", sunteti doar pe jumatate destepti.
    Pentru a va desavarsi in desteptaciunea voastra, din lumea voastra, trebuie sa inlocuiti complet excursiile, deplasarea in general, cu vizionarea de poze si flimulete.
    Trebuie sa fiti absolut cretini sa mergeti la munte, cand geme Internetul de poze si filmulete cu Sinaia, cu Fagarasul sau cu alte locuri de-astea penibile.
    Abslut penibil sa dai bani pe tren sau pe benzina, cand iti este totul atat de accesibil.
    Ca sa nu mai vorbesc de sex.
    De ce sa pierzi vremea cu o femeie adevarata (discutii, vrajeala, bataie de cap, fite, pretentii s-o duci la MacDonald's sau pe unde mai mancati voi) cand ai milioane de filme porno pe Internet?
    Plus ca efortul efectiv e mult mai mic si nu trebuie sa-ti faci dus sau sa n-aveti chilotii rupti. Si obtii exact acelasi lucru, pana la urma.
    Prieteni si discutii de valoare, vorba aia, geme Facebook-ul de prieteni.
    Nici macar de cuvinte nu mai e nevoie, ca te poti intelege cu like-uri si dislike-uri.
    Cam pe aici se situeaza si presa tiparita. Ce nevoie e de ea?
    Plus ca mai are un dezavantaj absolut urias.
    In presa tiparita niciunul dintre voi nu ar fi avut sansa sa se exprime.
    Mesajele voastre nu ar fi ajuns niciodata la un public mai larg.
    Ceea ce nu era chiar rau.

    Profitati de Internet in continuare!
    Cititi la Obae, apoi faceti o ora de safari in Kenia, dupa care 30 de minute de sex cu Jenna Jameson, apoi o ora vizitati pinguinii din Antarctica, puneti o poza pe Facebook, vedeti cate like-uri aveti la glumita postata dimineata, bagati un Counterstrike si ati mai scapat de 24 de ora din viata voastra.
    Si puteti face toate astea stand pe scaun, inchisi intr-o camaruta de 2 pe 2 metri patrati!
    Asta e libertatea! Asta e o viata adevarata!
    Eu daca as fi in locul unuia ca voi, as fi foarte curios ce urmeaza dupa o asemenea viata! Ca niciunul dintre cei care au cercetat problema, nu a mai povestit.
    Credeti-ma ca nu vor fi afectati deloc followerii vostri.

    Pentru perversii anacronici care miros hartia, in Herastrau au inflorit stanjeneii (galbeni, mov) si canta mierlele.
  • dan dan
    Pai cine ii opreste pe jurnalisti sa nu scrie in online? Avem un exemplu chiar in persoana lui Petrisor Obae, care inainte de a lansa Pagina de media a lucrat la EVZ.
  • Magnolia Roz Magnolia Roz
    printul a fost distrus nu doar de nepasarea unora de a gandi sau de refuzul altora de a investi. E un caz de video killed the radio star. Doar ca in cazul asta, radioul a stiut sa se reinventeze. E pacat atunci cand mai dispare cate un titlu. Ramanem doar cu onlineul, unde nimic nu e ce pare a fi. Mare pacat si de atati jurnalisti, care nu stiu cum sa se adapteze.
  • udialan udialan
    CIUTACU este bun, din pacate are si el probleme de "limbi".
  • dan dan
    Baiestii aia de la Elefant.ro sunt niste mari tepari. Nu cumparati de la ei pentru ca la final o sa platiti pe o carte mai mult decat daca ati cuimpara-o din oricare alta parte. O spun pt ca am patit-o si nu vreau sa se mai pacaleasca si altii.
    Cat despre cartile tiparite, eu sunt de parere ca ele vor ramane, asa cum in era digitala inca mai exista cumparatori si piata de viniluri la fel va fi si piata de carti tiparite pe hartie.
  • muritor de foame muritor de foame
    Dan Matiescu, Sorin Stoian si Marius Tuca, in calitate de mega-directori, basca ceva adjuncti ai lor, de ce nu platesc cu functiile pentru dezastrul inregistrat ca urmare a deciziilor lor?! De ce vesnic trebuie sa mai fie dati afara niste sclavi care trag de le sar capacele in timp ce astia trei au timp si de afaceri personale? Pestele de la cap se-impute, fratilor! Pai asa "manager" sa tot fii, daca singura solutie e sa dai oamenii afara. Asta il duce capul si pe tataia, care n-are 11.300 euro pe luna precum Stoian...

Trimite un comentariu

sus