Skip to main content

Fostul asistent al lui Capatos, Mircea Stoian, revista presei la noul Money Channel. Andrei Gheorghe, talk-show

 

Publicitate

EXCLUSIV. Mircea Stoian, fostul asistent al lui Daniel Capatos, va avea o emisiune de revista presei la noul The Money Channel, post care urmează să fie relansat în curând.

Programul lui Mircea Stoian va fi programat seara, dar nu la bătaie cu Mircea Badea şi Radu Banciu, ci mai devreme, de la ora 22.00.

RELANSARE. Postul The Money Channel, din grupul Realitatea, urmează să fie relansat în curând, cu sprijinul financiar al omului de afaceri Muhammad Murrad. Murrad are afaceri în turism şi este proprietarul hotelului Phoenicia, al fast-food-ului SpringTime şi al fabricii de conserve Mandy. În prezent, se lucrează la dosarul pentru CNA.

În urmă cu câteva luni, echipa The Money Channel a plecat în grup pentru a lansa un nou post, Money.ro, după cum Paginademedia.ro a scris aici. De atunci, The Money Channel difuzează numai reluări de la Realitatea TV.

Andrei Gheorghe, talk-show. Daniel Apostol, emisiunea principală a postului

Andrei Gheorghe va realiza un talk-show de platou, cu invitaţi, în noua formulă a postului.

Talk-show-ul principal al staţiei va fi realizat, prin rotaţie, de Daniel Apostol (director general al staţiei) şi de Radu Preda (de la revista economică Finanţiştii). Daniel Apostol va fi gazda emisiunii de luni până miercuri, în timp ce Radu Preda va prezenta joi şi vineri.

Studiourile noului The Money Channel sunt în Piaţa Floreasca, de unde emitea fostul 10 TV (post al RCS condus de Radu Moraru, un proiect abandonat).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    O revista a presei ! Chiar minunat ! Dar, care presa , fie ea si cea on-line, langa aproape inexistenta presa scrisa..Tabloide ? Reviste glosy ? Ce sa comentezi ??
    Oameni buni, salvati-va cat mai puteti. Incercati si altceva, ca tot se vorbeste de reconversie !
    Mircea N.Stoian, te-ai intrebat vreodata de ar fi facut Iulian Mihu, acum ? Ai o imagine, cu tine ,dintr-un film al lui ? Intoarce-te - desigur, doar putin, cat se mai poate, la imaginea aceea ...
  • georgiana georgiana
    si eu m-am bucurat cand acest expirat a parasit emisiunea...o lepadatura de om..cred ca money chanel a investit corect in el, dar leafa ...fix de 0 lei si-o merita :)
  • dora dora
    Nu mi-a placut niciodata Mircea Stoian asa ca m-am bucurat cand nu l-am mai vazut la Antena1. Era mai potrivit pentru OTV ....acolo unde e acum OTV.
  • xaturion xaturion
    da, cred ca va avea succes
  • cristi cristi
    Revista presei se va face dupa ureche. Unde ai vazut tu ca se citesc ziare intr-o emisiune de "revista presei" la noi ? L-ai vazut tu pe Badea sau pe Banciu luand ziar dupa ziar si analizandu-l ? Nu cred. La noi "revista presei" e mai mult un fel de a-ti exprima parerile in mod liber pe post.
  • cristi cristi
    Nu mai e. Vor avea o grila in care, aproape 70% din emisiuni vor fi de divertisment, pentru ca, pe parcurs, se va transforma in "Life TV" .
  • Matei Matei
    The Money Channel cu Stoian. Un adevarat succes!
  • anca anca
    Pleaca unii, pietrele raman. Antena 1 are niste emisiuni foarte bune in primavara asta. Imi place la nebunie Romania danseaza!
  • gigi gigi
    cum se va numi noul post?
  • Ionut Ionut
    Ajung ziarele pana la ora 22.00? Va avea ce sa citeasca dl Stoian sau revista presei se face pe baza siteurilor?
  • alex alex
    @MusYcBox Daca tu esti un manelist cu lant si ghiul pe degete, fidel posturilor Raitaru si Antena 3 asta nu inseamna ca nu exista oameni inteligenti care se uita la posturi serioase de stiri precum Digi24! Mai deschide si tu o carte ca se duce dracu tara asta cu dobitoci ca voi.
  • Hugo Hugo
    Pacat ca nu sunt mai multe canale serioase , ca Digi24 in Romania .
  • MusYcBoX MusYcBoX
    Mariana - ''sper sa fiti un post de tv cel putin ca si Digi 24'' ! Te referi la faptul ca Digi 24 e cel mai slab din toate, chiar si decat Minimax ?
  • Argus2013 Argus2013
    Felicitari directorilor de la noul Money Channel!...
    Un tip cu experienta lui Mircea Stoian e tot ce e mai bun pe piata in materie de calificare in zona de business.
    In ritmul asta, dati sigur lovitura.
    Prietenii stiu de ce.
  • Isabela Isabela
    Intelegem ca, realitatea a modificat postul money channel in generalist? Era parca bancar,afaceri..

Trimite un comentariu

sus