Skip to main content

Cozmin Guşă este oficial acţionar majoritar al Realitatea Media

 

Foto: Remus Badea, Mediafax Foto
Foto: Remus Badea, Mediafax Foto

Publicitate

Realitatea Media are un nou acţionariat, care s-a modificat pe 8 martie, anunţă Mediafax. Acum, societatea care se află în insolvenţă este deţinută de Strategies Research Investments SRL (86,513817357%), ai cărei acţionari sunt: Cozmin Guşă (50%) şi Maricel Păcuraru (50%)

Ceilalţi asociaţi ai Realitatea Media SA sunt: Sindicatul Naţional "Petrom-Energie" (5,423391979%), PSV Company SA (7,555789039%), Global Video Media (0,507001207%), Florin Bercea (0,000000139%), care este şi administrator special al Realitatea Media SA, Eugen Gheorghe Luha (0,000000139%), Gheorghe Cristian Toroipan (0,000000139%).

Florin Bercea este administratorul special al Realitatea Media SA, în timp ce societatea Dinu Urse şi Asociaţii SPRL este administrator judiciar, având în vedere că Realitatea Media SA este o societate în insolvenţă.

Modificarea acţionariatului Realitatea Media SA urmează să fie anunţată şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), în conformitate cu Legea audiovizualului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Nu iti vine sa crezi ca poate fi posibil ca un manager de televiziune de stiri poate gandi ca o strategie a lui este concedierea tocmai a corespondentilor din teritoriu, a celor care furnizeaza tocmai materialele necesare, specifice unui post de stiri, nu sunteti o tv generalista sunteti una de stiri dragilor si nu stiti sa profitati de brand, si o gogomanie mai mare ca in televiziune deci nu ziar sa vii cu propuneri ca un reporter sa aiba renumeratie mai mare ca un cameraman, sa intelegem ca imaginea nu este importanta intr-o televiziune? Este cea mai importanta sau la fel de importanta daca te pretinzi televiziune! Insolventa ajuta foarte mult o societate sa se dezvolte, sa se redreseze este o portita prin care cineva se poate salta mai sus decat oricine in domeniu! Cum? Investind in logistica, salarii net superioare altor tv sa aveti cei mai de calitate oameni si taiat acolo unde se plimba inutil hartii pur si simplu in birouri! Va trebuie productie, in cazul vostru stiri! Alte tv profita de faptul ca va balbaiti si va ia oamenii pentru ca voi nu profitati de calitatile lor nu stiti sa va respectati angajatii , respectul trebuie sa fie reciproc nu numai din partea angajatilor, apar probleme de acord , dar comunicat,i nu va sfidati oamenii care va tin in viata ca tv bineinteles! Au aparut alte tv de stiri si s-au ridicat bine cu oamenii vostrii, ai realitatii! Pacat !!!
  • irinel irinel
    Cozmin Gusa mai are cateva luni si se duce
    in locul lui Adrian Nastase.La fel si Maricel P.
    au dosarele la sertar.
  • tepuitul tepuitul
    Sa va fie rusine, v-ati batut joc de oameni si continuati sa o faceti cu o nerusinare specifica, n-ati platit oamenii, iar acum ii anuntati ca sunt dati afara. Nici macar nu aveti bunul simt sa le spuneti in fata, sa reziliati contractele si sa-i platiti pentru munca prestata pentru mega audienta voastra de zero telespectatori. Nici televizoarele nu va mai ajuta, daramite celebrii comentatori pe care-i platiti cu bani grei...O sa ramineti cu Bichir, Cretuleasca si Rares Bogdan, sa alerge ei la stiri, sa calce pe perfuziile victimelor, sa stea cocosati in fata lui Basescu ca sa il dati voi la direct, sa va bagati celebritatile intr-un loc ca nici pe prostii astia de la tara nu-i uita Dumnezeu, nu i-ati facut voi jurnalisti, voi doar ati profitat de profesionalismul lor, de dragostea pe care au avut-o pentru aceasta meserie. Ce faceti voi nu se mai cheama jurnalism, se cheama moguleala pe fata. Sa va fie rusine.
  • andrei andrei
    bai orda ordinarule sau ordinaro,nu ti-e rusine sa o ridici in slavi pe dana secretara pentru ca ti-e tie bine,cand prin tara toata lumea se plange ca e rau?Stai calm(a),ca in curand n-o sa-ti mai fie nici tie bine,ca fara oamenii din teritoriu se duce dracu televiziunea aia.Sunt unii la bucuresti in redactie care n-au facut o zi de teren in viata lor si se dau mari stiristi.Asa ca mai lasa-ne cu dana secretara...
  • schwarzenegger 1 schwarzenegger 1
    Hasta la vista baby Realitatea!!! :D
  • mariana mariana
    bravo Alex, ai mare dreptate.
  • alex alex
    O sa ramana la realitatea Cosmin Gusa , Rares Bogdan si Cretuleasca ca sa traga apa impreuna :)))))))))))
  • ionela ionela
    DA DA DA NAPSTERS , so crezi tu , daca e asa si faci o mica cercetare o sa vezi ca GHITA nu mai e actionar in nicio fira nici macar in ASESOFT.
    CUCU BAU uite ca unii chiar au pus botul ca GHITA nu mai are afaceri .
    Vezi tu sigur lucrezi la REALITATEA si maine o sa te miri de ce te da GUSA AFARAAAAAA.
  • Reporter Reporter
    @Orda - Ghita nu mai are nicio treaba cu emag. E vandut demult catre Naspers, un gigant IT din Africa de Sud!
  • Cromozomul 21 Cromozomul 21
    ...ce-a ajuns presa asta...
  • matrox matrox
    Poate gaseste niste maruntis sa-si plateasca angajatii fara salarii de peste 2 luni. Adica, corespondentii din tara dati afara si lasati fara salarii de 65 de zile..."onorabil", "super elegant"...Apropo...care ar fi culmea presei in Romania...???...Sa fi corespondent la Realitatea tv si sa afli din presa ca ai fost dat afara...deosebit de penibil... fara cuvinte
  • Orda Orda
    Bai copii da imi pare rau pentru colegii din tara dar uite asa cum e ea dana secretara (adevaru ca ea se agita si ia de la pacu)ne-a achitat la zi sal la centru si de cateva luni suntem ok ca in ultimul an a fost crunt si stiti ce zic ,mai ales ca a inceput sa bata vantu si pe la case mai mari!nu stiu ce fac cum fac dar la combinat si pe ghita ca facem reclama la emag!!!!!!!!!!!!doamne ajuta.
  • nemesis nemesis
    Puneţi un Toroipan pe Guşă !!!
  • Nasty Nasty
    Nu, Strategies Research Investments = KGB. Prietenii (lui Gusa) stiu de ce...
  • alina alina
    Palmasii din teritoriu nu si-au primit salariile de doua luni...Pe Gusa nu-l intereseaza soarta lor, ca la Realitatea se fac acum stiri cu imagini de pe youtube, cu pisici si caini.

Trimite un comentariu

sus