Skip to main content

Las Fierbinţi, record de audienţă pe publicul de la oraşe şi pe targetul comercial

 

Publicitate

Serialul Las Fierbinţi, difuzat de Pro TV, a înregistrat, aseară, două recorduri de audienţă de când a fost lansat. Las fierbinţi a fost urmărit, aseară, de aproape 2,4 milioane de români în fiecare minut, dintre care 1,2 milioane din oraşe.

Pe publicul urban, a fost cea mai mare audienţă de la lansarea serialului de către Pro TV. Las fierbinţi a avut un vârf şi pe publicul comercial, dintre toate episoadele de până acum.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare audienţa episodului de aseară:

LA NIVEL NAŢIONAL. Aproape 2,4 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la serial. După Pro TV, la 600.000 de telespectatori distanţă, a fost Kanal D, care difuza Roata norocului. A urmat Inimă de ţigan, serialul de pe Acasă TV şi, pe patru, Antena 1, cu un film.

LA NIVEL URBAN. Las Fierbinţi a scos cel mai bun rezultat în oraşe de la lansarea serialului de comedie: 1,19 milioane de telespectatori pe minut, în mediul urban. Audienţa a fost aproape dublă decât a următorului clasat, Kanal D, postul turcilor de la Dogan.

SEGMENTUL COMERCIAL. Din publicul Las Fierbinţi, 769.000 de telespectatori pe minut au fost din targetul 18-49 de ani (13,8 rating). A fost cel mai bun rezultat pe segmentul comercial de la lansarea serialului. Pe intervalul Las Fierbinţi, Antena 1 avea 331.000 de telespectatori din targetul comercial (5,9 rating), iar Kanal D 289.000 (5,2).

Audienţele posturilor TV joi, 28 martie, pe intervalul Las Fierbinţi:

NATIONAL URBAN
Pro TV 2.239.000 telespectatori pe minut (11,8 rtg) Pro TV 1.187.000 (11,3)
Kanal D 1.671.000 (8,8) Kanal D 627.000 (6)
Acasa 1.411.000 (7,4) Antena 1 552.000 (5,3)
Antena 1 1.079.000 (5,7) Acasa 427.000 (4,1)
National TV 579.000 (3) Antena 3 349.000 (3,3)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Slick Slick
    Chiar ca in prostia ta.
  • doru68 doru68
    Pai binenteles ca i platesc.Cine ar sta in casacu un aparat sa butoneze de cite ori ies din camera,cine a mai intrat femeie sau barbat.Sa fim seriosi nu butonezi un an ca sa iti dea drept recompensa un aparat electrocasnic de 2 lei.Sant platiti si de televiziunile importante,ce credeti ca nu stiu ei cine sant cei care butoneaza.
  • Bubu Bubu
    Eu cred ca audientele astea sunt o facatura! Cine dracu se uita la National Tv sau la Antena 3? Cred ca au astia un spil si pacalesc Kantar, poate ii platesc blat pe posesorii de aparate de masurarea a audientei?
  • kirio kirio
    mereu aproape niciodata inauntru!!!
  • mad79 mad79
    sa stii ca si actorii iau mai mult decat regizorul,asa ca...
  • mihai mihai
    e un brand...antena e....."mereu aproape"
  • Cata Cata
    imi spune si mie cineva de ce protv are audienta mare orice ar difuza?
  • doru68 doru68
    Pai aici despre despre aceasta productie se discuta mai ''Iynu''si eu cred ca tu discuti aiurea,cred ca ai gresit rubrica.Ar trebui sa nominalizezi despre ce productii spui tu ca sa stim si noi astia mai ''prosti ''care sant acele productii tv.
  • paul paul
    pentru Dorel! Confunzi persoana ,nu urmaresc antena 1 in nici intr-un caz,ca vad ca insisti pe chestia asta!Au intrecut cei de la ProTV pe cei de la A1?Sa fie sanatosi,eu doar spuneam ca nu ma bucur ca nu urmaresc acel serial ,da vad ca te-a deranjat pe tine !Numele Dorel spune totul despre tine!Imi pare rau DORELE...
  • pani pani
    :))) hai ca esti hazliu. si daca e scris de mimi branescu e bun?:))) pentru cultura ta: mimi branescu e coordonator de scenariu. stii ce face un coordonator? are in jurul lui cativa scenaristi care isi storc creierii, iar coordonatorul zice doar: da, nu, da, nu, nu. asta inseamna ca scenaristii nu dorm niciodata, coordonatorul da si...ia de 5 ori mai mult bani decat aia care chiar scriu. si serialul lost are 3 "mimi branescu". in realitate serialul a avut fix 187(da, 187!!!!) de scenaristi! ai auzit de ei? nu. deci ...trage tu concluziile.
  • lynu lynu
    E plin netu de intelectuali fini care nu urmaresc productii tv pt "prosti" dar in schimb comenteaza si aici dar si pe paginiile tabloidelor.
  • doru68 doru68
    Pentru PAUL....Ne bucuram ca nu te afli printre cei care se uita la acest serial.Nu este de tine mai baiete, asa ca nu temai uita, ca este foarte greu pentru tine sa intelegi o comedie .Nu are rost sa iti pierzi timpul cu un serial asa greu de comedie care a intrecut in audienta alte emisiuni de pe Antena 1.Mai bine te uiti la desene animate ca poate de acolo sa intelegi si tu ceva.
  • Dan Dan
    Asa cum nu ii inteleg cei care nu se uita la Suleyman Magnificul pe cei care se uita ,asa nu-i inteleg nici eu pe cei care se uita la Las Fierbinti. Dar hai sa incerc sa fiu mai tolerant.
  • Amelia Amelia
    de unde sa stiti voi Felixieni ce este cuvantul Serial?, cand voi urmariti doar pe Gadea cum vorbeste cu spume la gura si emisiunile vostre de 2 bani.
  • George Stanica George Stanica
    e un serial ok, un scenariu ok (scris de Mimi Branescu).

Trimite un comentariu

sus