Skip to main content

LIVE TEXT/FOTO/VIDEO Eurovision: Cezar Ouatu este câştigătorul finalei din România

 

cezar

Publicitate

00:20 - Cântăreaţa Narcisa Suciu Miettinen postează pe Facebook: ”Soţul meu, uitându-se la finalul selecţiei Eurovision: ¨welcome to zero points club, Romania”.

00:18 - Zoli Toth (ex-Sistem) are reacţia cea mai dură de până acum. Muzicianul a postat pe Facebook un mesaj fără precedent: ”Jenant. Imi vine sa vomit. Cezar a cantat prost (...). Sunt foarte dezamagit”, a precizat Zoli.

00:15 - Ediţia specială care este transmisă de TVR după finală are parte de o prezenţă săracă a concurenţilor. Nici măcar un sfert din ei nu au venit în ”Camera Verde” până acum.

22:43 - Cezar Ouatu a câştigat finala, cu piesa ”It's my life” şi va reprezenta România la Eurovision-ul din Suedia!

22:41 - Urmează adunarea punctelor....

22:39 - George Natsis, preşedintele Juriului finalei: un punct - Tudor Turcu. Trei puncte pentru Cezar, patru pentru Casa Presei. 12 puncte - Luminiţa Anghel!

22:37 - Crina Mardare - 12 puncte - Electric Fence!

22:35 - Andrei Tudor - 12 puncte pentru Cezar Ouatu!

22:32 - Eduard Cârcotă (compozitor) - 12 puncte pentru Luminiţa Anghel.

22:28 - Alexandra Cepraga de la TVR - Cezar - 8 puncte, Electric Fence - 10 puncte, Luminiţa Anghel - 12 puncte.

22:25 - Mihai Ogăşanu a acordat un punct pentru Narcis Iustin Nanău. La fel a procedat şi Naftanailă. Pentru Luminiţa Anghel a avut 12 puncte!

22:22 - Ştefan Naftanailă de la Radio România a acordat 5 puncte lui Cezar şi 6 puncte pentru Robert Turcescu. Renee Santana a primit 10 puncte. Electric Fence a luat punctaj maxim!

23:20 - Noi fotografii în exclusvitate din culise se găsesc AICI.

23:16 - Mircea Badea a postat o fotografie pe Facebook. Prezentatorul de la Antena 3 se uită la Eurovision.

23:12 - În culise se află şi Dan Popi (Cat Music), care îl are sub contract pe Cezar Ouatu. Silvia Dumitrescu este şi ea printre cei prezenţi în Camera Verde.

22.58 - Cezar este văzut de toată lumea ca viitorul câştigător. El are şi un salut pentru cititorii Paginademedia.ro:

22.55 - Publicul îl vrea câştigător pe Cezar. Contratenorul are 12 puncte din partea fanilor!

clasament

22.45 - Şi pentru că ieri a fost ziua lui Toader Păun, prezentatorul din ”Camera Verde”, bloggerii i-au adus un tort:

Tedy

22.42 - Clasamentul rămâne neschimbat: Cezar, Turcescu şi Luminiţa Anghel sunt pe primele trei locuri.

22.37 - Clasamentul provizoriu televot public, prin sms şi pe telefon:

televot

22.32 - Cezar Ouatu şi Casa Presei sunt pe primele două locuri la televot, pe parcursul votării. Pe locul 3 este Luminiţa Anghel, care susţine că nu s-a votat, ci doar se uită pe mesaje.

22.31 - La fel ca în semifinale, concurenţii se votează singuri, dând sms-uri şi sunând la numerele afişate de TVR pe ecran.

22.20 - Într-o pauză, Dan Manoliu a coborât din regie şi s-a răstit la concurenţi. ”Este ruşinos ce se întâmplă aici”! VIDEO EXCLUSIV AICI:

22.05 - Turcescu este însoţit din nou de iluzionistul Iosefini.

21.55 - Este pauză. Fotografii noi se găsesc AICI.

21.49 - Primul aplaudat în culise - Cezar Ouatu. Zvonurile îl dau drept câştigător. ”Mă simt câştigător. Pentru că am ajuns aici”, a spus contratenorul.

21.43 - Concurenţii sunt din nou apatici în ”Camera Verde”. Nu îi aplaudă pe cei care intră în platou.

21.34 - Primele fotografii din culise se găsesc AICI!

21.05 - Juriul finalei - George Natsis (preşedinte), Alexandra Cepraga, regizor muzical la TVR, Eduard Cârcotă - compozitor, Crina Mardare, compozitor şi interpret, Andrei Tudor - compozitor, Ştefan Naftanailă - Radio România, Mihai Ogăşanu - compozitor.

21.00 - A început finala. Câştigătorul ne va reprezenta la concursul de la Malmo, Suedia. Pentru acest loc se luptă 12 artişti.

20.58 - Dan Manoliu dă indicaţii publicului: ”Sper că veţi aplauda, nu ca data trecută, când aţi plecat după ce au cântat favoriţii voştri! Am dat oameni afară ca să veniţi voi aici!

În această seară, de la ora 21.00, TVR transmite finala Eurovision. Paginademedia.ro este prezentă în culisele show-ului TV şi va transmite live text, foto şi video din culise, cu păreri la cald şi amănunte inedite din spatele acestui eveniment.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    Cezar nu m-a convins; nu stiu daca si cum va face fata unui spectacol live in fata a citeva mii de persoane. Emilia - Electric fance - a avut o piesa ritmata insa refrenul mi-a adus aminte de o piesa cu care ucraineanca Ruslana a cistigat Eurovision acum citiva ani. Luminita Anghel a incercat ceva - o piesa insa mult prea lenta - la fel si Cirstea, ne-a amintit de muzica usoara a anilor 1980...in concluzie o finala nationala slabutza.
  • irina irina
    tu ai fost vreodata la opera?
  • voyager voyager
    Sa ne amintim de Lordi, grupul de rock finlandez care a castigat in 2006 ? O mizerie ca "Hard Rock Hallelujah" a castigat concursul.
  • da n da n
    Nu e ok ca un eunuc sa ne reprezinte tara. Imi pare rau.
    Cat despre prezentatori, am mai scris si mai scriu, nu sunt o voce abilitata dar sunt un platitor de taxa tv. Cei mai slabi si fara vocabular din ultimii 10 ani.
  • Nikosia Nikosia
    Doamna Luminta si doamna Elena sa faca bine sa se duca la bai la recuperare, suntem in 2013 la "Eurovision" nu la "Steaua fara nume" in 1985. Ave Cesare! In sfarsit un muzician profesionist potrivit vremurilor noi. Daca luati la intamplare oricare 5 la un loc din cei care au participat acolo nu au palmaresul lui! Hai Romania!
  • mad79 mad79
    asa ar fi normal,dar suntem in tara lui Iliescu,Ponta sau Cacarau :)
  • Camellia Camellia
    Cand politicul va avea atentie pt TVR si va destructura liniile de partid care numesc politruci ratati la sefia TVR probabil ca se va reforma institutia. Si, vom vedea un Eurovision de care sa nu ne fie jena, Doar daca dispar si obositul Manoliu, ratata si reinventata Irina RAdu si Mai nou " meseriasul" Zgabercea! Echipa de soc condusa de Elwis, habarnistul!
    Iar poporul plateste! Rusine guvernului care-I tolereaza, ii numeste si ii sustine in dezastrul!
  • Folicap Folicap
    Felicitari ca ati reusit sa organizati in acest an Eurovision! Dar, poporul finantator TVR va recomanda sa eliberati din functiile de conducere managerii actuali care sunt cei Mai slabi profesionisti, cei Mai politruci prosti si fara vreun rezultat profesional remarcabil in istoria lor profesionala, prea spagari, corupti, neinformati, demodati, Prost imbracati, fara fler in industrie
  • Zorilla Zorilla
    Felicitari pt prezentatorii din camera verde!!!! O intentie Buna a TVR de a fi in timpurile noastre,2013! Si bine ca au fost ei ca ABBA au fost inca o data jenanti, fara scenariu, texte si fff Prost imbracati!!! Poate TVR se va reforma in urmatorii 10ani, vor numi niste producatori Mai tineri, mai scoliti, Mai moderni si Mai in acord cu trendul de divertisment al pietei media! Astazi avem termeni de comparatie, chiar si pe piata locala ( vezi concurenta) iar Dan manoliu, aceeeeeelasi unicul, singurul si obositul producator
  • Dan Dan
    Daniel Badea‏@Danny1029
    Ce, n-ati mai vazut barbat sa cante subtire, neaparat tre' sa fie gay?
    De ce nu i-am da o sansa si baiatului asta chiar daca n-am auzit de el? Participarea lui e un experiment inedit cu care putem face impresie la marele concurs. Nu fiti carcotasi!
  • matei_a matei_a
    Azi, madam Anghel a zis ca a fost atacata parapsihologic ca sa cante prost in concurs
    :))))))))))))))))) Medicamente !!! medicamente!!!
  • Elena Elena
    Sa fim seriosi face mari eforturi sa cante asa, i se schimonoseste toata fata! Nu va intra nici in finala
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Pe langa cele 12 optiuni de vot corespunzatoare celor 12 piese aflate in concurs, ar fi trebuit introdusa si optiunea
    13 - Niciuna din cele de mai sus
    Cu siguranta ar fi castigat!
  • otevistuldeserviciu otevistuldeserviciu
    A fost inca un program care a aratat ce slaba pregatire e la TVR. Imi pare rau ca trebuie sa o spun, si stiu ca in direct e complicat, dar am vazut live-uri perfecte la altii, deci se poate. Numarul celor 4 ABBA a fost slab de tot, o incropeala ieftina. Daca e cineva care le-a facut textul, ar trebui concediat. Se pare ca TVR nu si-a dat seama ca este in urma la multe capitole, dar are ifose de vedeta, prin personaje de trista amintire care nu se dau duse. Elena Carstea n-a avut cea mai buna zi, pacat de vocea ei, putea scoate mult mai mult. Turcescu a avut inca o confirmare, daca era nevoie, ca n-are calitati vocale - vezi notele juriului. El bietul confunda Eurovisionul cu baia si mizeaza pe celebritatea tv. Genul de om la care daca-i spui sa se culce ca e beat, nu pricepe. Tipic basescian. Luminita Anghel - am vazut niste close-up-uri de m-am speriat! operatii peste operatii! - mi-a placut ca a fost modesta. Zoli? Care Zoli? Ala care bate in butoaie, cum a vazut ca fac altii in vest? Sa vii cu atfel de comentarii impertinente e jenant pentru tine! Vulpea daca n-ajunge la struguri zice ca sunt acri si Matza daca n-ajunge la carne zice ca-i vineri. Lasa-nee! De remarcat piesa lui Al Mike, care a sunat chiar ok. Am vazut concert Madonna si falsa biata de ea intr-o veselie, asa ca mai trebuie taiat din pretentii la un live. Bravo Cezar si bafta!
  • da n da n
    Sunt de acord. Nu mi-a placut ce am vazut. Am urmarit putin emisiunea de dupa eurovision.Tristul ala explica la televizor ca elena carstea se va duce la WOW Biz sau la Cancan tv? Astfel de chestii nu se zic la televizor. E porst tare. E ciudat ca vine de la europa fm, unde stiu ca sunt oamenii ok.

Trimite un comentariu

sus