Skip to main content

AUDIENŢE. MasterChef, depăşit din nou de Suleyman

 

masterchef

Publicitate

A doua emisiune MasterChef din noul sezon a fost depăşită din nou de serialul Suleyman Magnificul, deşi, faţă de săptămâna trecută, showul culinar a avut audienţe mai bune cu câteva sute de mii de telespectatori pe minut.

Emisiunea culinară de pe Pro TV a fost după serialul turcesc difuzat de Kanal D atât la nivel naţional, cât şi în mediul urban.

Ca şi săptămâna trecută, MasterChef a avut un avans în faţa lui Suleyman la publicul comercial, între 18 şi 49 de ani.

Paginademedia.ro vă prezintă datele de audienţă pe intervalul celei de-a doua ediţii MasterChef din acest sezon:

LA NIVEL NAŢIONAL: Concurenţii de la MasterChef au fost văzuţi de 2,1 milioane de români în fiecare minut (un plus de aproximativ 400.000 de români faţă de săptămâna trecută). În acelaşi timp, la Suleyman Magnificul se uitau, în fiecare minut, peste 2,5 milioane de telespectatori din toată ţara.

LA NIVEL URBAN: Aproape 1,2 milioane de telespectatori din mediul urban erau în fiecare minut pe MasterChef (plus 200.000 faţă de săptămâna trecută). Pe intervalul programului de pe Pro TV, la Kanal D se uitau 1,44 milioane de orăşeni.

SEGMENTUL COMERCIAL: Pro TV a fost pe primul loc doar pe segmentul comercial - 18-49 de ani. La MasterChef, 832.000 de telespectatori pe minut au fost din această zonă de public (14,9 rating pe segment). Pe Kanal D, 677.000 de persoane erau din targetul comercial (12,2 rating).

Audienţa posturilor TV luni, 12 martie, pe intervalul emisiunii MasterChef:

NATIONAL URBAN
Kanal D 2.532.000 telespectatori pe minut (13,3 rtg) Kanal D 1.442.000 (13,8)
Pro TV 2.140.000 (11,3) Pro TV 1.196.000 (11,4)
Acasa TV 1.049.000 (5,5) Antena 1 432.000 (4,1)
Antena 1 720.000 (3,8) Acasa TV 383.000 (3,7)
Antena 3 492.000 (2,6) Antena 3 340.000 (3,2)

Audienţele de la prima ediţie MasterChef din acest sezon, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Protv lider de audienta pe targetul comercial 18-49 urban. Masterchef a obtinut in medie 14,9 rating si 27,8 share, in vreme ce antena 1 a obtinut in medie 5 rating si 9,3 share.
  • dan dan
    ma inspaimanta ideea ca majoritatea oamenilor se uita la suleyman si master chef.sa nu intelegeti gresit!!!nici alde capatos si acces direct nu imi fac o parere extraordinara.din lipsa de emisiuni de calitate am ajuns sa fiu un fidel consumator de explorer,discovery si alte canale de genul asta
  • vladvlad vladvlad
    pt cameliaprostasatului
    eu ziceam ca daca filmul de pe antena era pe prost tv se uitau toti rpostii cu tine in frunte dar cum n a fost pe rpost tv nu s au uitat s au uitat la niste facaturi de bucatari pofta buna
  • vladvlad vladvlad
    pt expertul
    sa inteleg ca nu exista tarani intre 18-49 de ani?ce prost tevist esti
  • dragos dragos
    draga expertule, ma bucur ca te pricepi asa bine la media... dar cu gramatica e mai greu. "poate nu sti" mai are nevoie de un i, persoana a 2-a singular. si poate uiti si de brandul unei emisiuni, daca emisiunea promoveaza ceva ce nu se potriveste cu targetul produsului tau, poate sa aiba audienta audientelor, sau poate e prea tarziu pentru mancarea de copii. crede-ma, treaba cu audienta nu se rezuma la cat face cineva pe 18-49, urban. expertiza ta e limitata.
  • Mikaela Mikaela
    Ca si consumatoare, niciodata nu mi-a placut emisinea Master Chef, mai degraba ma uit la Top Chef!
  • Chef de Chef Chef de Chef
    De acord cu tine, Miruna. Oamenii fac diferenta intre povestea spusa de foarte bine facutul serial turcesc si amărâții ăia de bucatari care, in fantasmele lor, se vad comandand in culise la Negresco... Așa ceva ieftin, ca atitudinea schizoizilor ăstora, n-am mai vazut de mult timp...
  • Cristi Cristi
    pai, normal... la ce productii slabe face in ultima vreme...
  • Miruna Miruna
    Probabil lumea prefera sa se uite la un serial turcesc unde este o poveste decat sa vada niste bucatari gretosi care se cred L'Ombelico del Mondo. Mi se pare absurd sa stai sa privesti o emisiune care sa iti dea stare de voma vazand atitudinea de porc a celor trei .....
    Pro-ul cred ca-si rontzaie degetele.... dar nu de foame ! :))
  • Mihai Mihai
    radule tu ori esti prost ori te faci fratioare, cum dracu e protv pe primul loc mereu cand suleyman e lider in fiecare luni si marti, cand ei si-au mutat pariu cu viata si tanar si nelinistit?::)))) suneti ridicoli :)
  • Mihai Mihai
    haideti mei pe bune nu vedeti ca noi nu avem un cuvant de spus? doar ce spune expertul e bine, el le stie pe toate, sta non-stop aici si se cearta cu toti pt prost tv
  • Mihai Mihai
    expertule mai dute sa vinzi castraveti si in alta parte n-ai viata ofticatule ca ia bataie prost tv-ul :))
  • Expertul, Expertul,
    ce televiziune din romania vinde publicitate pe targetul 18 49 national? poate nu sti, targetul comercial se refera la urban 18 49.
  • radu radu
    Mihai, atunci explica cum in medie pro tv ul e pe primul loc tot timpul ? explica asta daca esti asa tare in vorbe . In opinia ta cei care se uita la pro sunt prosti. Pune mana pe telecomanda si uitate si pe alte canale in afara de antene, kanal, pro, uitate chiar pe rtl, rtl 2, m6, tf 1..si compare cu televiziunile noastre si vezi care se apropie mai mult cu ale noastre.
  • nelu nelu
    Expertul,, 13 March, 2013 15:25
    Reply ↓

    da, protv se multumeste cu targetul comercial. pensionarii si taranii nu aduc bani din publicitate.


    SA INTELEG CA TARANII SUNT TOTI PESTE 49 DE ANI.
    NUMAI UN OM CU IQNEGATIV OATE SA COMENTEZE ATAT DE FRENETIC AUDIENTELE TV.

Trimite un comentariu

sus