Skip to main content

Naşul TV a intrat pe RCS

 

nasul

Postul de televiziune deţinut de Radu Moraru, Naşul TV, a intrat, din această seară, pe reţeaua de cablu RCS&RDS, potrivit site-ului postului de televiziune.

Mutarea are loc la două săptămâni după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a somat compania de cablu să introducă în grilă postul patronat de Radu Moraru, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Naşul TV a intrat, din acest an, în lista posturilor libere la retransmisie, ce trebuie preluate obligatoriu, fără niciun cost, de către companiile de cablu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    alexxy nu fi prost, fii destept si nu spune prostii, eu cred ca tu esti obisnuit cu toatamizeria aia clocita din haznaua3 a varanului si cind vezi ceva curat sigur te orbeste dar stai linistit NASULTV nu e pentru cei cu crerul deja spalat de varan cu slugile lui ci pentru oameni care pot sau nu sa aleaga. hai pa .
  • Alexxy Alexxy
    Deci, o sa fie cam inghesuiala la popoul bravului nostru guvernator numit prin mila UE, probabil nu erau suficienti b1, pro(s)tv, evz si celelalte dejectii latratoare traitoare din bani publici, acum vine si nasul tv pe turnanta sa mai aplice niste limbi acolo unde nu bate soarele. O, ce veste minunata!
  • cristi cristi
    @MusYcBoX. Pai cine a spus ca trebuie sa fi urmarit de cineva ? E suficient sa te urmaresti singur si deja ti-ai castigat locul in must-carry. Asa se explica cum toate mizeriile cu audienta de 0,001% au ajuns sa fie obligatorii pe cablu. Gen televiziunea lu' Nea Marin din deal, Inedit TV, apa de ploaie H2O TV sau epavele regionale de la Cluj (Transilvania Live & Look).

    Cat despre Nasul, in sfarsit, dupa o luna de chinuri cumplite, poate sa puna si el capul linistit pe perna. Gata, Nasule, ai intrat si la RCS ! Ia un calmant si mergi la somn .
  • Adrian Adrian
    ce veste proasta, dupa zapada de afara mi-a stricat ziua,si acest starv
  • Sorin Sorin
    După ce ţi-ai enumerat toate frustrările ai reuşit totuşi să scremi şi un adevăr: nu te obligă nimeni să te uiţi. Aşa cum CNA ia obligat să transmită Antenele aşa ia obligat să transmită şi NaşulTV.
  • MusYcBoX MusYcBoX
    A intrat B2 TV la RCS ? Fanii lui Basescu au motive de bucurie ! Cum a ajuns postul asta sa fie must-carry atata timp cat n-a fost introdus, pana acum cateva luni, in nicio retea de cablu ? Se presupune ca era un post foarte urmarit ! Cine l-a urmarit ? Basescu-Udrea-Boc-Anastase-BOUreanu-Blaga si alti idoti ? Nici nu ma deranjez sa dau o rescanare a programelor ! Daca totusi dau peste el din greseala, am sa-l scot. Preferam in locul lui MGM sau TCM. CNA face inca odata jocurile lui Basescu ! Rusine CNA !
  • Sorin Sorin
    A intrat: [IMG]http://i.imgur.com/VbWfsPB.jpg[/IMG]

Trimite un comentariu

sus