Skip to main content

Petre Nechita părăseşte Antena 3

 

petru nechita crina abrudan antena 1
Sursa foto: Antena 1

Publicitate

Petre Nechita, reporterul pe eveniment de la Antena 3, şi-a dat astăzi demisia de la televiziunea de ştiri. Jurnalistul a confirmat pentru paginademedia.ro că urmează să părăsească postul TV, precizând că nu are o ofertă din altă parte.

„E o decizie personală, cred că este momentul să o iau de la capăt în altă parte. Cel mai probabil voi rămâne pe aceeaşi zonă, de eveniment”, a declarat Petre Nechita pentru paginademedia.ro.

Petre Nechita lucrează la Antenă încă din decembrie 2005. Mai întâi a fost corespondentul Antenei 3 de la Cluj, iar în 2008 s-a mutat la Bucureşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zoli Zoli
    Stai linistit Petrica k nu tu pierzi,mai degraba ei!!!!!!!!!!!!!!Nu o sa treaca 2 saptamani si gasesti job la alta televiziune,si nu oricare.Baftaaaaaaaa!!!!!!!!
  • matei_a matei_a
    Era bun, sigur isi gaseste el un loc la alt post tv.
    Acu' sa vina academicienii lu' Stoiceasca si Niels Shmeker sa ne arate ei cum se face meserie!
  • cucu bau cucu bau
    pai daca nu ai auzit niciodata de el, de unde te/ai prins ca nu e telegenic?
  • Boggyct Boggyct
    Asta a fost buna cu Iosif Buble =))). Petre Nechia era cunsocut de fanii Antenei 3 care se lasa manipulati si aburiti, care peste vreo 3-4 ani o sa se uite la televiziunea care ii balacareste pe actualii guvernanti, si vor fi putin buimaci cand vor realiza ca toti sunt o apa si un pamant. Din pacate, ca vrem sau nu, televiziunea in ziua de azi depinde de politica ca sa isi mentina existenta, asa ca indiferent ca aruncati cu noroi in A3, la fel de usor o puteti face si la altele. Succes pe mai departe, insa lui Petre, si poate ca isi va gasi un job unde sa nu fie atat de multa politica si pupincursim.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    meserias bun o fi fost - nu am auzit niciodata de el - dar nu avea telegenie, asa ca nu avea cum sa "urce". iar, pe viitor, dati si voi stiri despre oameni cu "greutate", gen Iosif Buble, nu orice reporteras...
  • blue blue
    Mare dreptate ai! astia de la IMA lucreaza si pe 2 lei doar ca sa se vada la TV...ca si asa ii tine mama si tata acasa ... asa ca reporterii buni ca Petre nu mai au loc, iar conducerea gandeste asa: " de ce sa platim un om bun cand de aceiasi bani putem plati 3 de la IMA?" ... vai de capul lor sefi!
  • un roman un roman
    cred ca era cel mai bun reporter de teren al antenei. pacat ca pleaca. probabil s-a saturat de tot rahatul si amatorismul din antena, sau l-a sapat careva pe la spate, ca sa faca loc vreunui indoctrinat de la ima.
  • ciprian ciprian
    Mare pacat ca a plecat petre nechita de la antena era un reporter fbun,carismatic,spontan.Mult succes!pe mai departe
  • Un nene Un nene
    Te invit sa faci schimb de job-uri macar o zi cu un reporter ca Petre si mai discutam dupa ;) (daca ai un job, evident).
  • alina alina
    succes! oamenii ca tine reusesc oriunde ar fi!
  • sasa sasa
    unele comentarii de pe acest site par a fi facute de catre cititorii evz:))
  • ANUTA ANUTA
    merita si el sa fie avansat la pupitrul stirilor in locu lu Osmanovici care a venit ff tarziu in A1 . Din ce am urmarit chiar e profesionist Petre. SUCCES!!!!
  • Radu09 Radu09
    sper sa ii fie bine si sa gaseasca un post Tv ok , a trecut prin multe ca reporter la Antene , imi aduc aminte ca a fost ranit cand transmitea neintrerupt din Piata Universitatii anu trecut prin ianuarie Mult succes
  • udialan udialan
    Da' de ce?
    Nu i mai place sa fie platit de Mogul din bani...suspecti?!?
    Oriunde in alta parte s ar duce, sunt aceiasi bani fara miros!
    Poate are alte idei, ar fi interesant, mai ales ca si ar dovedi singur ca nu e doar un stativ de microfon!
  • M M
    Cine mai e si asta?!!!

Trimite un comentariu

sus