Skip to main content

Procesul de restructurare a TVR, la final: 627 de angajaţi au fost disponibilizaţi

 

tvrConducerea Televiziunii Române a încheiat procesul de restructurare a personalului din SRTv.

Publicitate

În privinţa angajaţilor disponibilizaţi, SRTv îşi va respecta obligaţiile de angajator, conform legii, în astfel de situaţii. Salariile compensatorii vor fi plătite eşalonat. Cuantumul salariilor compensatorii este de aproximativ 2.750.000 de euro.

„Am încheiat o etapă importantă în procesul de redresare a TVR, demarat încă de la preluarea mandatului”, a declarat Claudiu Săftoiu, preşedintele TVR.

 

Claudiu Săftoiu a semnat deciziile individuale de concediere pentru cei 627 de angajaţi care au fost disponibilizaţi în urma selecţiei personalului din SRTv, după ce, la 1 februarie 2013, au fost emise preavizele de concediere, anunţă Televiziunea Română.

Despre procesul de restructurare

  • Procesul de restructurare a personalului din Televiziunea Română a început pe 5 noiembrie 2012, cu selecţia salariaţilor.
  • Selecţia a presupus trei etape - depunerea unui memoriu de activitate, susţinerea unui test grilă şi a unui interviu – care, în punctajul final, au contat cu ponderi de 50%, 20%, respectiv 30%.
  • La procesul de selecţie au participat 2.562 de salariaţi, din cei 2.784 de angajaţi notificaţi, adică 92%.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    mare paguba
  • alex alex
    Restructurare doar pentru cei care nu s-au avut bine cu sefii,ca fostii directori nu mai au posturile dar au ramas cu salariile.
  • livia pila livia pila
    Ce e cu noua grila anuntata de Elwis si care trebuia sa intre in vigoare de azi? Ca agenta lui Felix, Irina Radu, mare stratega mare, tot cu reluari ne blagosloveste. TVR- e in moarte clinica. Asta e adevarul.

Trimite un comentariu

sus