Skip to main content

29 Martie. Radu Mazăre va juca în serialul Mamaia Vice, creat de echipa Las Fierbinţi

 

radu mazare

Publicitate

RADU MAZĂRE, ACTOR ÎNTR-UN SERIAL TV. Creatorii serialului TV cu audienţă Las Fierbinţi l-au convins pe primarul Constanţei să joace într-un film, scrie Adevărul de Constanţa. Ei vor realiza un serial la Mamaia, intitulat Mamaia Vice – după titlul celebrului serial poliţist Miami Vice, cu actorul Don Johnson.

Mamaia Vice va avea 10 episoade, va fi turnat în această vară şi va reflecta viaţa unei brigăzi de Poliţie Locală din Constanţa. Şeful acestei brigăzi speciale va fi nimeni altul decât Radu Mazăre, care are de altfel acest rol şi în realitate, deoarece entitatea poliţienească este subordonată primăriei. Poliţiştii vor fi interpretaţi de actorii din Las Fierbinţi.

VIDEO Nou serial de televiziune. „Mamaia Vice“, cu Radu Mazăre în rol principal


TVH 2.0 A INTRAT PE RCS&RDS. Televiziunea TVH 2.0 a fost introdusă şi în reţelele RCS&RDS, în sistem digital şi pe platforma de satelit Digi, urmând ca din luna mai postul TV să se relanseze, scrie Mediafax.

În prezent, TVH 2.0 se recepţionează pe reţelele RCS & RDS (sistem digital şi platforma de satelit Digi), pe UPC Digital, precum şi în reţeaua AKTA analogic şi digital.
Conform sursei citate, TVH 2.0 pregăteşte o relansare la nivel de conţinut şi brand. Astfel, din luna mai, televiziunea va introduce în grilă mai multe formate TV proprii, producţii de divertisment în format HD, vedete noi şi superproducţii în prime-time.
Televiziunea TVH 2.0 a fost introdusă şi în reţeaua RCS&RDS


REPARTIZAREA STUDIOURILOR TERITORIALE DIN TVR. În urma discuţiilor purtate cu directorii Studiourilor Teritoriale, Comitetul Director din TVR a decis că "teritorialele" vor prelua unii dintre corespondenţii Direcţiei Ştiri, scrie Evenimentul zilei. Astfel, TVR Iaşi va acoperi şi judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Galaţi; TVR Cluj va prelua corespondentul de Alba, iar TVR Craiova va prelua doi corespondenţi din teritoriu.

EVZ mai scrie şi despre repartizarea oamenilor la Departamentul Emisiuni pentru Minorităţi.

Astfel, Cătălin Mireuţă (fost Divertis) a fost repartizat la Redacţia Germana, deşi nu cunoaşte limba. Umoristul va avea o emisiune de divertisment pe TVR 2, sâmbătă seara între 20.00 şi 22.00.
La TVR, Iaşiul culege ştiri de la 400 de km


34 DE AGENŢII LA NOAPTEA AGENŢIILOR. Cea de-a patra ediţie a Nopţii Agenţiilor are loc anul acesta pe 25 aprilie, eveniment la care vor participa 34 de agenţii, scrie DailyBusiness.ro. Timp de o noapte, agenţiile de publicitate, PR şi media se întrec în evenimente care mai de care mai creative, dedicate insomniacilor pasionaţi de comunicare.

Agenţiile care şi-au anunţat participarea anul acesta sunt: Action Global Communications România; BBDO; Chelgate Public Affairs & Public Relations; Dizainar; Draftfcb; Eventures; G2 România; Senior Hyperactive şi agenţiile GolinHarris, Lowe&Partners, Medic One, Mobile Works, Iniţiative, BPN - din grupul Lowe; Frank Group, Oxygen PR, Momobi şi MSPS - din grupul Frank; H Media; HIPPOS; Image PR; Infinit Solutions; Jazz; Kubis Interactive; MEC România; Optimedia; pastel; Publicis; Rusu+Bortun Brand Growers & Rusu+Bortun Cyber Growers; Saatchi&Saatchi România; Smart Corporation Group; The Group; Web Digital.

Noaptea Agenţiilor este un proiect The Institute, care îşi propune să promoveze creativitatea locală şi să faciliteze socializarea în rândul celor pasionaţi de comunicare.
Câte agenţii s-au înscris la Noaptea Agenţiilor 2013


VENITURILE TWITTER, ÎN CREŞTERE. Platforma de microblogging Twitter va obţine venituri din publicitate de aproape 1 miliard de dolari în anul 2014, profitând în special de o creştere exponenţială a veniturilor publicitare mobile, a anunţat, miercuri, cabinetul eMarketer, citat de Mediafax.

Astfel, Twitter va obţine aproximativ 950 de milioane de dolari cu ajutorul publicităţii în 2014, după cele 582,8 milioane de dolari în acest an.
Pragul de 1 miliard de dolari va fi depăşit cu uşurinţă în anul 2015, când veniturile din publicitate ce vor fi obţinute de platforma Twitter vor fi de 1,33 miliarde de dolari.
Specialiştii de la cabinetul eMarketer au spus că şi-au revizuit previziunile în creştere, întrucât "publicitarii arată un interes mai mare în a-şi cheltui banii în reclame mobile pe Twitter".
Twitter va obţine venituri din publicitate de aproape 1 miliard de dolari în 2014


PRINŢUL WILLIAM, ÎNTR-UN SERIAL LA BBC. Prinţul William al Marii Britanii va deveni starul unui nou serial de televiziune realizat de postul BBC, care prezintă momente din activitatea de zi cu zi a acestuia, în calitate de pilot pe un elicopter de salvare într-o bază a Royal Air Force (RAF) din Scoţia, scrie Mediafax.

Rolul său din primul episod va căpăta o importanţă tot mai mare pe parcursul noului serial, care se va intitula "Helicopter Rescue".
Prinţul William, starul unui nou serial TV produs de BBC

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    daca este difuzat de protv, cu siguranta va fi un succes:))
  • mi-e sila! mi-e sila!
    are si ecranul nevoie de un saltimbanc! intr-o lume normala mazare crestea capre si le dansa sirtaki intre un muls si un abuz sexual! in lumea noastra e primar si ia decizii privind vietile oamenilor. chiar avem conducatorii pe care-i meritam! :( pot sa primesc un glont in cap? sa nu mai agonizez? sau macar o punga, sa vomit?
  • cronicasportiva cronicasportiva
    se pare ca toate lucrurile merg perfect in constanta, daca domnul mazare are timp de actorie
  • bahmuteanca bahmuteanca
    primarul Mazare va juca in timpul orelor de serviciu, in timpul liber, numai in week-end sau in concediu...ori isi va lua concediu medical...ca nu il vad ratind vacantele exotice pe nu stiu unde...

Trimite un comentariu

sus