Skip to main content

Realitatea TV concediază corespondenţii locali: aproape 40 de oameni afectaţi

 

studiou realitatea Adevarul

Publicitate

Restructurări la Realitatea TV. Ieri, aproape 40 de corespondenţi ai postului de ştiri au fost concediaţi.

Concedierile vizează corespondenţii din ţară ai staţiei de televiziune.

Cum se va umple golul?

Din informaţiile Paginademedia.ro, managementul postului intenţionează să acopere partea de informaţii din ţară, în lipsa corespondenţilor, cu ajutorul staţiilor locale Realitatea TV.

În urmă cu o lună, Realitatea a mai trecut printr-o serie de restructurări, care au afectat aproximativ 50 de oameni, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adrian adrian
    Televiziunea asta evoluat in cei aproape 12 ani de existenta si datorita corespondentilor sau... mai ales datorita corespondentilor, care au acoperit aproape toata tara. Au fost inundatii, alunecari de teren, inzapeziri, explozii, accidente aeriene etc pe care Realitatea le-a avut in jurnale de multe ori inaintea concurentilor. Prin capacitatea de a relata si ilustra un eveniment repede si de oriunde se defineste un post national de stiri. Pacat ca se pune pe butuci o constructie care inainte chiar insemna ceva.
  • alex alex
    Bravooooooooooo! O sa ramana doar Cosmin Gusa , Rares Bogdan si Cretuleasca, adevaratii profesionisti ai media :))))))))))))))))
  • alex alex
    pentru boioglu si ceilalti spargatori de greva: puteti sa pupati cat vreti ca, daca se fac disponibilizari, o sa fiti si voi in acceasi barca. pe deontologul de Gusa nu-l intereseaza soarta voastra. stiti ca la bucuresti s-au dat banii pe 15? pentru ei sunt bani?
  • Reporter Reporter
    Gusa se rupe in figuri pe la TV, se da mare deontolog, dar in realitate e vai de el. Asta e furt pe fata sa nu platesti oamenii care au muncit din greu pt tine mai Cozmine.
  • matrox matrox
    Poate gaseste niste maruntis sa-si plateasca angajatii fara salarii de peste 2 luni. Adica, corespondentii din tara dati afara si lasati fara salarii de 65 de zile..."onorabil", "super elegant"...Apropo...care ar fi culmea presei in Romania...???...Sa fi corespondent la Realitatea tv si sa afli din presa ca ai fost dat afara...deosebit de penibil... fara cuvinte
  • alina alina
    da, a dreptate. de multe ori mi s-a intamplat sa mi se ceara o stire si sa fiu trimisa la marginea judetului degeaba...a doua zi nu stia nimeni ce s-a intamplat cu stirea, de ce n-a intrat pe post. din pacate, noi nu suntem solidari. una zicem, alta facem. macar pana ne primim banii sa fim solidari.
  • Bahmuteanca Bahmuteanca
    Daca am hotarat cu totii sa nu mai trimtem stiri pana nu ne primim banii se gaseste el mai cu MOT sa fie angajatul model. Nu ma mir ca nu il mai haleste nimeni pe acolo, pe la Contanta. Libidinos, asa l-as caracteriza.
  • cucu bau cucu bau
    pai nu costa deplasarea ca o platesc statiile si atunci nu mai e treaba bucurestiului. nu le pasa, stai calma. nu ai fost trimisa niciodata sa faci un live sau o stire de doi lei la capatul judetului sau chiar in alt judet ca i s/a nazarit cuiva si pe urma stirea nu a mai intrat? sau a picat fly din motive tehnice si nu s/a mai facut nimic? dar banii de benzina s/au consumat oricum. cui i/a pasat, nimanui de la bucuresti, doar noua, alora care ne/am facut praf masinile personale si camerele.
  • cucu bau cucu bau
    dar de ce va luati toti de baiatul asta? si altii au trimis in continuare propuneri pentru ca situatia e incerta si nu stii cum sa procedezi mai bine. cum nimeni nu ne/a spus nimic, te consideri inca angajat si te porti ca atare. si la o adica o faci pentru tine ca sa nu/ti gaseasca motive mai tarziu si sa pierzi pe barba ta in cazul unui proces. sper ca stiti insa ca noi comentam acum pe seama unui zvon dat ca o certitudine. pe reporter virtual s/a luat cel putin un punct de vedere de la realitatea, aici, nimic.
  • alina alina
    Ce economii se fac de la un reporter si un cameraman din teritoriu care, impreuna, primesc 1 600 de lei pe luna de la Realitatea? Deplasarea corespondentilor dintr-un judet in altul nu costa? Pacat de postul asta de televiziune si de oamenii din teritoriu care s-au zbatut sa fie totul bine!
  • Radu09 Radu09
    de unde sa mai dea afara!!?? ce am vazut eu la statiile astea locale au 10 15 min de stiri locale prezentate de aceiasi persoana care e si reporter si prezentator si voce la montaj , bine ca au si cameraman :))
  • Marian Marian
    Cum? Cel mai "CINSTIT" jurnalist din Constanta? Adrian Boioglu? Nasol mai "Andrei Tudor", mai ales ca nu mai stai in Constanta, te-ai dus la tara la Valul lui Traian, o sa iti fie greu cu naveta daca te duci la Litoral tv ca banuiesc ca la Neptun tv sau la Digi 24 Constanta nu e loc pentru tine. Ar mai fi o solutie, sa mai pupi unde iti place cel mai mult tie ,sefii de la Bucuresti, sa le dai stiri moca cum ai facut pana acum in sperata ca doar, doar, o sa ramai in schema . Adevarul e ca o vedeta ca tine in Constanta este foarte "apreciata" de toti jurnalistii locali. Vezi ca statia locala de la constanta trece la RTV, poti sa iei legatura cu "prietenul" tau despre care ai scris pe blog ca facea poze cu mortii la stiri si sa il rogi sa iti puna o pila acolo...Cam greu dupa ce ai lovit in stanga si dreapta sa mai capeti un " buna ziua"............................
  • bahmuteanca bahmuteanca
    sincer in pare rau ptr tine, dragul meu, si de tine si de ceilalti...
  • Paul Paul
    Vai dar cum? Ramane Boioblu fara munca. Nu stiti cine este Adrian boioglu? Cel mai in voga jurnalist din Constanta si cel mai cinstit totodata. Poate o sa se duca la Neptun tv ori la Digi Constanta. Daca nu la Litoral tv, dar aici e cam nasol ca e distanta mare pana la Valul lui Traian. O soluitie ar mai fi sa mai linga fundurile celor de la Bucuresti sa dea materiale in continuare cum a facut in ultima vreme ca poate poate vor pastra o vedeta deosebita ca el
  • Klaus Klaus
    Sper ca va ramane Cristian VASILCOIU!

Trimite un comentariu

sus