Skip to main content

Realitatea TV concediază corespondenţii locali: aproape 40 de oameni afectaţi

 

studiou realitatea Adevarul

Publicitate

Restructurări la Realitatea TV. Ieri, aproape 40 de corespondenţi ai postului de ştiri au fost concediaţi.

Concedierile vizează corespondenţii din ţară ai staţiei de televiziune.

Cum se va umple golul?

Din informaţiile Paginademedia.ro, managementul postului intenţionează să acopere partea de informaţii din ţară, în lipsa corespondenţilor, cu ajutorul staţiilor locale Realitatea TV.

În urmă cu o lună, Realitatea a mai trecut printr-o serie de restructurări, care au afectat aproximativ 50 de oameni, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diana Diana
    E o vorba... "cine sapa groapa altuia cade singur in ea"...valabila domnului Boioglu! S-a bucurat cand a facut rau celor de la Digi, cand a improscat cu noroi in ei! Uitand ca Dumnezeu nu doarme NICIODATA! Oare ce va face acum??? Va cersi un loc pe la Neptun Tv...va avea chiar tupeul de a incerca la cei de la Digi???
  • Radu09 Radu09
    golul va fi ocupat de Cosmin Gusa , Rares Bogdan ,Cretuleasca si Lavinia Sandru ei vor fi prezenti peste tot si vor dezbate ca la Otv toti la gramada . Ce post de stiri era si ce sa ales de Realitatea Tv. Pacat
  • cucu bau cucu bau
    Mai frumos este ca nu am primit niciunul nimic oficial. adica eu pana sa vad aici ca sunt concediat habar nu aveam de asta. stirile mi le/au primit in continuare atunci cand le/am trimis ceva. este anormal ce se intampla, cum sa fim anuntati aici ca am fost concediati???!!! de pe la 1 martie cand s/a ingrosat gluma am tot intrebat ce se intampla cu noi si nu am primit niciun raspuns. statiile nu pot acoperi toate judetele. deja de cateva zile se vad informatiile lipsa pe post, ca sunt mai mult stiri internationale si stiri facute din redactie cu oameni luati prin telefon. lipsa de profesionalism dintr/un capat in altul. rusine!
  • ciprian ciprian
    Este clar realitatea tv are mari probleme financiare.Sper sa nu se duca de tot in jos dar la cum se vede situatia va fi jale si din ce in ce mai rau.
  • Reporter Reporter
    Asa este, ne-au anuntat ca ne vor da afara. Oricum salariile nu ni le-au mai platit de doua luni. Este jenant, penibil si sitrigator la cer sa-l vezi pe Cosmin Gusa si pe Rares Bogdan cum dau lectii de economie pe la tv si cum fac pe desteptii si in realitate ei nu-s in stare sa inlocuiasca un surub la o masina. Pai noi in provincie mergeam pe teren cu masinile noastre si n-am vazut un ban de benzina. Sint locuri unde corespondentii sint si cameraman si reporter si sofer. Iar in redactia de la Bucuresti a ramas minimul necesar, nu mai sint bani de benzina. Realitatea TV are 4 fly-uri harbuite cu care trebuie sa acopere toata tara: la Bv, la Cj si doua la Bucuresti. Poate imi spune cineva cum facem cu banii, cum ni-i recuperam?
  • nicu nicu
    Asta da economie la cheltuielile postului... Probabil tot Kantar e de vina ca nu-si mai poate plati Realitatea corespondentii. Jenant!
  • adrian adrian
    Asa se intimpla cind ,,marii,,manageri nu sunt in stare sa conduca o afacere.Daca ei sunt incapabili sufera amaratii care oricum inseamna 1% din cheltuieli.Oricum suntem o tara cu 5 televiziuni de stiri.Unic in Europa!Dar pentru asta nu sunt de vina corespondentii.Insa o televiziune de stiri fara corespondenti nu a mai vazut decat Gusa!

Trimite un comentariu

sus