Skip to main content

Realitatea TV dă în judecată Kantar Media, firma care măsoară audienţele TV

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Compania Realitatea Media a decis să dea în judecată societatea Kantar Media Audiences pe care o acuză de nereguli în măsurarea audienţelor posturilor de televiziune, scrie Realitatea.net.

De unde a pornit totul? Realitatea Media: "În data de 26 februarie 2013, potrivit datelor Kantar Media - societatea care se ocupă de măsurătorile privind audienţa posturilor tv - Realitatea TV ar fi avut o audienţă de 0,0 vreme de 45 de minute, adică în intervalul respectiv de timp a avut mai puţin de 8 telespectatori".

Realitatea Media solicită Kantar Media daune morale de 10 milioane de euro pentru prejudiciul cauzat.

"Măsurătorile efectuate, dar mai ales rezultatele acestora nu sunt decât o manevră dolozivă a acestei societăţi de măsurare a audienţelor TV, manevră menită să determine o scădere sau chiar o distrugere a unui post de televiziune notoriu cu scopul fraudulos de a creşte ratingul altor posturi de televiziune, pentru manevrarea bugetelor de publicitate ale companiilor solicitante de servicii de publicitate", mai menţionează plângerea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • catalin, esti semianalfabet... paru se scrie PARIU, bai "cultule"
  • Radu, ia vezi tu daca sti sa numeri cate taste are tastatura de pe care scrii tampenii, eu pun paru ca nu sti, dar daca cumva sti revino si spune-ne.
  • Pai nu te uita, ai alternative de nici nu cred ca sti numara atat de mult.
  • daca toti angajatii realitatea dati afara fara a li fi platit salariu ar cere executarea silita a firmei rauplatnice cum ar fi?
  • Tu ai cumva WC-ul(tronul) amplasat in sufragerie? Daca da, atunci ai o mare eroare de arhitectura a apartamentului.
  • Alex, IS, tu cred ca ai strigat des "Jos...(presedinti, partide politice, etc.). Sa spui JOS "i" Realitatea este ca si cum ai spune "JOS Coca Cola, JOS McDolands, JOS Apple(nu doresc sa fac vreo comparatie intre brandul Realitatea Tv si brandurile mentionate mai sus), dar nu se pot alatura cele doua cuvinte si sa iasa ceva coerent. Du-te in piata principala din Iasi si incearca sa strigi "JOS iRealitatea!", cu siguranta cineva te va consulta la mansarda, cu amenda contraventionala cu tot.
  • drtg, spune-mi care este ineptia. Nu am emis nicio parere tehnica pentru a ma califica in categoria ineptiilor. Este ca si cum ai spune ca "inghetata este buna sa o savurezi pe timp de iarna" este ineptie. Si cu toate astea nu lucrez in domeniul fabricarii inghetatei.
  • SENZATIONAL, INEDIT, DEZGUSTATOR: LA realitatea NU SE MAI UITA nimeni!

Trimite un comentariu

sus