Skip to main content

Returul Chelsea - Steaua transmis din nou de trei televiziuni

 

steaua_chelsea_56017000_35418600

Meciul Chelsea - Steaua, ce se va desfăşura astăzi la Londra, va fi transmis de trei televiziuni, ca şi săptămâna trecută. Partida, care începe la ora 22.05, va fi difuzată live pe Pro TV, Digi Sport şi Dolce Sport.

Pe Pro TV vor comenta, ca şi data trecută, Costi Mocanu şi Felix Drăghici. Pe Digi Sport vor fi George Dobre şi Bogdan Socol, iar pe Dolce Sport va comenta Emil Grădinescu.

Antena 1 a mutat Un show păcătos la ora 00.00, deşi în mod normal este difuzat la 22.30.

Turul Steaua - Chelsea, de săptămâna trecută, a avut o audienţă de aproximativ cinci milioane de telespectatori, la nivel naţional, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Pe Pro TV audienţa a fost de 4,7 milioane de români, iar pe Dolce Sport s-au uitat 218.000 de persoane din toată ţara. Digi Sport nu are date de audienţă.

Audienţele meciului de diseară vor fi publicate mâine pe paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fan Fotbal Fan Fotbal
    Digi a facut o modificare fata de saptamana tercuta. Din pacate nu au schimbat pe cine trebuie. L-au pastrat pe "Portavoce" (Socol)... Bine ca avem alternative...
  • adi adi
    "Cu banii jos". nu o mai au de vreo 3- 4 saptamani in grila. De"succes mare " ce a avut .. ca toate emisiunile lor de altfel !!!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Buna observatie. Multumim!
  • cristi cristi
    Vad ca astia de la Antena1 renunta la emisiunile lor de fiecare data cand e vreun meci mai important pe ProTV.

    Spre exemplu, acum 3 sapt. cand a transmis ProTV-ul meciul dintre CFR si Inter la 20, Antena1 n-a mai difuzat "Cu banii jos" in joia aia. Au bagat desene animate.

    Sapt. trecuta cand a fost meciul tur al Stelei, la 20, la fel s-a intamplat.
    In seara asta, aceeasi chestie. La 22 cand incepe meciul pe ProTV, Antena1 are tot desene animate. Au bagat "Un show pacatos" dupa 00, atunci cand se termina meciul, in loc sa-l dea la 22.30 cum era pana acum.

Trimite un comentariu

sus