Skip to main content

România dansează în top: aproape 2,2 milioane de români pe show. Filmul 2012, pe locul 2 pe interval.

 
romania danseaza - antena 1
romania danseaza - antena 1

romania danseaza - antena 1

Publicitate

AUDIENŢE. Prima ediţie România dansează a plasat Antena 1 pe primul loc în audienţe. Show-ul cu Mihai Bendeac şi CRBL în juriu a depăşit producţia 2012, pe intervalul în care emisiunea de pe Antena 1 s-a intersectat cu filmul de pe Pro TV.

România dansează a fost pe primul loc atât la nivel urban, cât şi la nivel naţional. Pe segmentul comercial, Antena 1 a fost aproape de Pro TV, dar 2012 a avut un avans de 12.000 de telespectatori pe acest segment.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele primei ediţii România dansează:

LA NIVEL NAŢIONAL. România dansează a fost văzută de 2,2 milioane de români în fiecare minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, la Pro TV se uitau 2 milioane de români. Topul a fost completat de Kanal D (Ochii din umbră, cu Ernest), Prima TV (Schimb de mame) şi Acasă TV (cu Inimă de ţigan).

Vârf naţional România dansează: 2.849.000 de telespectatori (15 rating), la ora 21.08.

LA NIVEL URBAN. Concursul de dans jurizat de Bendeac, CRBL şi Monica Petrică a atras 1,33 milioane de orăşeni în fiecare minut. Pro TV a fost pe locul doi, la aproape 180.000 de telespectatori distanţă

Vârf urban România dansează: 1.722.000 de persoane (16,4 rating), la ora 21.08.

SEGMENTUL COMERCIAL. Pe zona comercială, primul loc al fost al Pro TV, cu o diferenţă mică în faţa Antenei. Astfel, filmul 2012 a avut 757.000 de telespectatori pe minut din zona 18-49 de ani (13,7 rating pe segment), în timp ce la România dansează se uitau 745.000 de persoane din acest target (13,5 rating).

Audienţa posturilor TV duminică, 17 martie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Antena 1 2.170.000 telespectatori pe minut (11,4) Antena 1 1.335.000 (12,7)
Pro TV 2.005.000 (10,5) Pro TV 1.157.000 (11)
Kanal D 1.335.000 (7) Kanal D 569.000 (5,4)
Prima TV 874.000 (4,6) Prima TV 309.000 (2,9)
Acasa TV 722.000 (3,8) Antena 3 288.000 (2,7)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BLATISTII DIN LIGA LUI MITICA BLATISTII DIN LIGA LUI MITICA
    V-ati adus in concurs prieteni,prietene, amante ,foste amante ,sotii,…etc mai aveti sa aduceti catelul,purcelul,pisica..doar sa castige cineva apropiat. Care este procentul din eventualul premiu?
  • alexx alexx
    In sfarsit un comentariu normal, de bun simt, fara patima, si mai ales rational! Felicitari, Monica!
  • Sorinel D Sorinel D
    Destul de apropiate cele doua posturi, la audiente. Oricum, m-am uitat la emisiune doar asa, in secvente (mai mult cand dansau). Prea multa poveste... Si un minus la Bendeac; chiar nu ii vad rostul in emisiune.
  • Monica Monica
    Era si cazul sa se trezeasca lumea din letargia PRO. Multa vreme nu am inteles de ce orice rahat dat de PRO face audienta maxima. Romanii nu au inteles inca ce inseamna consumerismul si competitia: competitorul te face mai bun, te face sa iesi din banal si sa incerci sa iti depasesti limitele astfel incat tu sa fii cel ales. Acelasi lucru se intampla intre Antena si Pro.
  • pamoam pamoam
    penibil esti tu ca nu stii sa apreciezi decit prostiile d epe prost tv
  • Dan Dan
    Nu m-am uitat nici la una nici la alta, adica nici la Romania danseaza nici la 2012 dar mi-a parut bine ca i-a luat o data fata Antena Pro-ului, prea multa patima puneti in comentariile astea.
    Ce-oti castiga din lupta asta, poate doar voi stiti!
  • Florin Florin
    @ anca : vizioneaza intai filmul ca sa stii cat de mult rau face 2012.
  • Anelissa Anelissa
    Ce sa mai plateasca ca pleaca la RCS RDS....
  • alexx alexx
    Ai dreptate, Anelissa, daca show-ul era difuzat de protv, ce s-ar mai umflat in pene postacii protevisti cu audientele, asa doar arunca si ei cu noroi, ca oricum sunt rasuflati de mult... Sarbule, datoriile, frate, plateste-ti datoriile la stat, nu mai plati postaci ineficienti pe forumuri... Cui ii pasa de HD-ul tau? Si TVR are HD, de ce nu va uitati la TVR, ca oricum are filme muuuult mai bune ca Pro-ul...
  • Inga Inga
    una e sa ai un acord si alta e sa fii afiliat.
  • Anelissa Anelissa
    Mai lasati comentariile astea negative, frustratilor! Emisiunea a fost super tare si asa o sa fie si pe viitor!
  • Bogdan Bogdan
    Romania danseaza....o combinatie de Romanii au Talent cu Dansez pentru Tine in platoul neschimbat de la X Factor....penibil, dar foarte cost efficient :)
  • alexx alexx
    Ce se mai oftica pupincuristii basisti si protevisti... Ati observat? De cate ori iau bataie de la Antena 1, vin cu replicile clasice: ba ca s-au uitat pensionarii (ma indoiesc ca pensionarii se uitau la tipa aia hot care dadea din fund la Romania Danseaza), ba ca Antena 1 nu are HD!!! Nu dau doi bani pe HD-ul protevist, televizorul meu are o imagine perfecta atat la Pro cat si la Antena 1, nu e nicio diferenta de calitate, iar daca pro-ul ar difuza doar vome, rahatei si alte chestii, voi v-ati uita doar pt. ca e HD??? Inseamna ca ori sunteti bolnavi cu caputul, ori va plateste Sarbu sa-i faceti audienta...
  • Mihai Mihai
    expertul e nebun aduceti camasa de forta urgent !!!
  • cactuss cactuss
    Mediafax este agenția de presă MediaPro, pe care o folosesc toate institutiile media din România si cele de afară. Apropo... vad mai nou... antena 3 cică e singura televiziune afiliată CNN Internațional... pe langa antena 3, mai sunt și alte televiziuni care au inca un acord cu CNN: ProTv prin Andreea Esca, Realitatea Tv prin Cosmin Stan (câștigător de premiu emmy protv), Kanal D prin Nicoleta Draguşin.

Trimite un comentariu

sus