Skip to main content

Românii au talent, record pe urban: aproape 2,8 milioane de telespectatori

 

romanii au talent

Publicitate

Show-ul Românii au talent a înregistrat, la nivel urban, cea mai bună audienţă de la primul sezon până în prezent. Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele înregistrate aseară de Românii au talent.

URBAN. Emisiunea a avut în fiecare minut o medie de 2,78 de milioane de telespectatori. Aceasta a fost cel mai bun rezultat înregistrat până acum de show-ul de talente.

NAŢIONAL. La nivel naţional, cifrele au fost peste ediţia de săptămâna trecută. Peste 5,4 milioane de privitori în fiecare minut au urmărit Românii au talent. Atât pe urban cât şi pe naţional, locul al doilea a fost ocupat de Kanal D, care a difuzat Roata norocului. Emisiunea prezentată de Liviu Vârciu a fost urmărită de 824.000 de persoane din toată ţara, dintre care 386.000 erau din mediul urban. 

COMERCIAL. Pe targetul comercial, al persoanelor cu vârste între 18 şi 49 de ani, emisiunea a fost urmărită de 1,5 milioane de persoane.

Minutul de aur a fost înregistrat şi pe urban şi pe naţional la 22.11, când 6,8 milioane de români erau pe Pro TV. Dintre aceştia, 3,5 milioane erau din mediul urban.

Audienţele posturilor TV pe intervalul emisiunii Românii au talent, vineri, 8 martie:

Post TV URBAN RTG% Post TV NATIONAL RTG%
Pro TV 2.780.000 26,5 Pro TV 5.412.000 28,5
Kanal D 386.000 3,7 Kanal D 824.000 4,3
Antena 1 298.000 2,8 Acasa 623.000 3,3
Acasa 234.000 2,2 Antena 1 609.000 3,2
Antena 3 225.000 2,1 National TV 319.000 1,7

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    canalele de stiri scad constant, pe viitor vor avea mari probleme sa supravietuiasca, deja realitatea este in insolventa
  • Dobre Dobre
    Eu nu sunt fanul nimanui dar audientele in mod normal scad pe sezoane.. nu cresc... hai sa nu ne mai umflam in pene... audientele sunt mult prea sus pentru A1/PRO/Generaliste.... mai scoateti capul dintre cifre ...
  • Expertul, Expertul,
    poate nu sti? romanii au talent sezonul 3 a avut un share de peste 50% la toate editiile. protv cu ultima editie romanii au talent a avut o audienta medie de 57% pe targetul comercial.
  • alex alex
    PRO-ul no 1 rivalii pe 4 :D asta spune multe
  • George George
    M-am saturat cu dezinformarea aceasta, cu audientele acestea fake.. a treia editie ratinguri uriase??? PRO-ul nu mai da rebate, PRO-ul vrea sa creasca preturile.... :)))) PRO pur si simplu nu poate fi ocolit :))) chiar atat de jos am ajuns cu strategia aceasta... nu m-ar mira sa apara PRO-ul in audiente cu 50%.... este totul pentru bani!!!
  • vladvlad vladvlad
    pro tv va contracara cu un film de steven segal si toti prostevistii se vor uita la el vizionare placuta
  • Radu100% Radu100%
    Pe mine nu ma surprinde audienta emisiunii "Romanii au talent", este normal ca tot poporul ( si nu e vorba numai de romani) sa caste gura la marlanie si circ, pe mine ma surprind comentariile de aici. Sa spui " Bravo Protv !!! Dati-le .. pana nu mai pot duce !!! Hantena 1 un gunoi de televiziune !!!" inseamna ca: esti obsedat de Antena 1, ai grave probleme din anumite puncte de vedere sau chiar esti platit. Ceea ce pot sa spun este ca VA COMPATIMESC. Si inca ceva: PROTV-ul nu-si doreste astfel de telespectatori.
  • nelu nelu
    sa mai zica cineva ca nu exista cretinei care sunt platiti sa posteze ptr televiziuni
    cat de retardat sa fii sa stai pe site-uri sa scrii comentarii pro sau contra unei televiziuni?

    oare merge sa scrii in CV cai ai experienta de " POSTAC"?
  • alex alex
    De maine intr-o saptamana incepe Romania Danseaza la Antena 1 , iar PRO TV va contraataca cu filmul 2012 stiti voi care
  • mihai mihai
    Zice unul ca la Kanal D locomotiva e Suleyman dar de 3 zile astia bat Antena 1 fara niciun Suleyman!E foarte priceput asta de la Antena 1.Stiu ca ii ustura la ficati ca au ajuns atat de jos dar nu Suleyman e de vina.Poate ciocolata o fi cu carne de cal.
  • crissy crissy
    pai .. protv .. vrea sa umileasca hantena pana si in comunicate . Bravo Protv !!! Dati-le .. pana nu mai pot duce !!! Hantena 1 un gunoi de televiziune !!!
  • radu radu
    Razboiul dintre Pro si Antena poate fi considerat ca un derby. Kanal D e un canal de moment, nu are viitor, locomotiva e Suleyman.
  • Expertul, Expertul,
    protv 27.4 rating antena1 locul 2 3.0 rating. audiente pentru targetul comercial 18 49. ar mai fi ceva de comentat?
  • dial dial
    Iti dai seama ca a fost film de mana a 3-a daca ruleaza la Antena1 dupa doar 6 luni.
    Astia de la Pro Tv in sezonul vitor probabil ca muta auditile in casa de nebuni, ca vad da prinde la romani oamenii care vin sa se faca de ras.
  • andy andy
    o chestie interesanta: pe site-ul pro tv raportul se face cu antena1 in privinta audientei.aceeasi faza numai ca atunci se face schimb de locuri,antena pe primul loc pro pe 2, se face referire numai la pro tv .kanalul nu prea este dorit in ecuatie :))

Trimite un comentariu

sus