Skip to main content

S-a dat startul înscrierilor la EFFIE, festivalul reclamelor eficiente

 

logo effieInternational Advertising Association România (IAA România) şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) anunţă deschiderea perioadei de înscrieri pentru cea de-a zecea ediţie a Romanian EFFIE Awards 2013. Înscrierile se vor putea face în perioada 26 martie – 27 mai.

Publicitate

Comitetul de Organizare al EFFIE Awards a inclus noi categorii în competiţie şi a reorganizat şi redefinit o parte din categoriile deja existente.

Competiţia Romanian EFFIE Awards 2013 este acum structurată în 28 de categorii de concurs (cu 6 mai multe decât în 2012), în care pot înscrie lucrări agenţii de publicitate, companii, agenţii de market research sau alte entităţi care au realizat campanii de comunicare.

Categorii noi:

"Brand experience", "GoodWorks EFFIE - Brands (CSR)" şi "GoodWorks EFFIE - Non - Profit", "Media Innovation", "Single Media Company Activation" şi "Digitally Led Campaigns" şi categoria "Business to Business".

Modificări la categoriile existente:

  • "Food products I" a fost redenumită "Packaged Food" şi "Food products II" a devenit "Snacks, confectionery and deserts";
  • Categoria "Non Food Products" a fost împărţită în "Personal Care Products & Services" şi "Household Supplies & Services";
  • "Alcoholic Beverages" este acum împărţită în: "Alcoholic beverages – Beers" şi "Alcoholic beverages – Others";
  • "Media & Entertainment" a fost redefinită, astfel încât vor putea participa aici şi campaniile pentru brandurile providerilor de servicii de televiziune;
  • "Pharmaceuticals" a fost redenumită "Healthcare products & Services" şi include şi campaniile pentru suplimente alimentare şi servicii medicale.

Comitetul de Organizare Romanian EFFIE Awards 2013 organizează pe 2 aprilie seminarul "How to win an EFFIE", care va avea loc începând cu orele 10:00, la sediul IAA România.

Despre EFFIE Awards

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus