Skip to main content

Sabin Gherman: "Au plecat doar şase oameni de la Transilvania Live”

 

sabin gherman
Sabin Gherman, director executiv Transilvania L!VE

Publicitate

În urma ştirilor conform cărora la Transilvania Live s-ar face concedieri masive, fiind daţi afară nu mai puţin de 20 de oameni în ultimele două zile, conducerea instituţiei a ţinut să facă unele precizări, prin vocea lui Sabin Gherman, director executiv.

”Transilvania Live este un proiect care merge mai departe. Este o etapă nouă, coordonată de o echipă managerială nouă. Aşa cum se întâmplă în lumea civilizată, echipa veche şi-a depus mandatul. Aşa trebuie să se întâmple. Echipa managerială veche a avut patru oameni, care şi-au depus mandatul. Un realizator, care îşi exprimase din timp intenţia de a pleca, şi-a dat demisia, iar un editor care trebuia să plece din motive profesionale a plecat de asemenea. Facem un calcul? Au plecat doar şase oameni de la Transilvania Live”, a precizat, pentru paginademedia.ro, Sabin Gherman, directorul executiv al postului TV.

De asemenea, conducerea instituţiei a trimis un comunicat de presă, în care arată intenţiile de dezvoltare ale trustului:

”Anul 2012 a adus consolidarea poziţiei acestei televiziuni în percepţia publicului şi, în consecinţă, a dus şi la includerea sa de către CNA în lista must carry. Anul 2013 va fi un an de continuare a consolidării, dar şi de dezvoltare. Vom continua investiţiile în programe şi extinderea reţelei de distribuţie. În acest moment, avem parteneriate cu cinci televiziuni din oraşe reşedinţă de judeţ din Transilvania. Una dintre direcţiile de dezvoltare este chiar extinderea acestor parteneriate, astfel încât până la sfârşitul anului să acoperim întreaga regiune. Ne interesează tot ce se întâmplă la nivel naţional şi în Capitală. Vom avea în continuare transmisiuni live şi echipe redacţionale în Bucureşti pentru a avea o acoperire editorială cât mai mare”, se arată în comunicatul Transilvania Live.

CITEŞTE ŞI:

Concedieri masive la postul TV Transilvania Live

Au picat discuţiile dintre Digi şi postul lui Paszkany

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Dumitru Popescu Dumitru Popescu
    Din aceeași plamada cu unu' Banciu de la un post TV din Bucuresti.
    I-am răsfoit si cartea " M-am saturat....", e o tampenie, iar de el am dat din greșeală scandând aiurea posturile . Emisiunea astuia, el fiind unicul actor, se elucubreaza in mare parte despre diverse teme naționale in mod invariabil. Neinteresant, nu ma mai uit si sper sa nu mai dau de figura lui.
  • alin alin
    no buna sa va fie ziua da bine le mai zicetidomnule gherman sa o tineti tot asa ,da apoia io sper sa nu ramina numa asa ,cam cum latra cinele la urs ,io va multam fain ca sinteti de mai stirniti o tira apele ,macar atit io va zic ziua buna,alin din sibiu.
  • Teodora Teodora
    Va multumim ca existati, urmarim in fiecare seara emisiunea de la A la Z si sper din tot sufletul ca o sa faceti si emisiuni in strada.
    Timisoara ,februarie 2014.
  • monica vlad monica vlad
    Dle Gherman, multstimat!
    va urmaresc emisiunea plangand si injurand, alternativ. Dupa ce am obtinut burs Fulbright in SUA, am revenit in tara asta descompusa, ca sa suport batjocuri de nedescris la universitati conduse de securisti si caschetari cinici. Munca mea sangeroasa nu inseamna nimic in tara asta a primitivilor cleptocrati. faptul ca existati e singura mea bucurie la TV. Contati pe mine, va sprijin cu orice initiativa pentru a schimba ceva. Dr. Monica Vlad, Sibiu
  • teodora teodora
    va urmaresc din vara .mai mult curaj pentru romanii care s-au saturat
    de toti parlamentari traseisti .in anul 2014sper sa spunem in sfirsit ca s-a terminat cu chilotareala.mangalia decembrie 2013
  • Bogatean Caterina Bogatean Caterina
    Transilvania Live este cel mai curat post de televiziune din Romania
  • mic ioan mic ioan
    multe lucruri bune am auzit aici la acest post si in special din istoria transilvaniei! ma simt oarecum inplinit ca avem o istorie aparte de regatul miticilor care au reusit sa implanteze in majoritatea ardelenilor conceptia de mita, smechereala ,tupeul,hotia si in ziua de azi abia mai vezi diferenta!
  • Stefan Eftimiu Stefan Eftimiu
    Apa trece pietrele raman. Acesta poate fi un comentariu. Sa va ajute Dumnezeu sa aveti mintea limpede, privire curata , si sufletul plin de intelegere. Cu nemarginita stima si incredere , Stefan Eftimiu.
  • mda mda
    o mizerie de jurnalist...nu stiu din ce hazna a mai aparut si asta
  • Valbart Valbart
    Ba, n-aveti audienta. Si cu asta s-a incheiat !!! Nici voi nici Transilvania Look Tv. Nu scoti banu', nu existi. Si voi nu existati !!!
  • gicu gicu
    Nu va luati dupa stiridecluj, aia is campioni la stiri gresite.
  • Gaetano Gaetano
    Si asta:
    UPDATE
    Sabin Gherman, directorul administrativ al Transilvania LIVE, l-a concediat și pe Ovidiu Pop Fanea, producătorul general, dar și editorii postului de televiziune.
  • Gaetano Gaetano
    CE VORBESTI GHERMANE ? IA VEZI AICI:
    http://www.stiridecluj.ro/social/paszkany-isi-da-afara-vedetele-de-la-transilvania-live-pe-mihai-hurezeanu-si-dana-berinde
  • alex alex
    mie mi se pare de departe cel mai curat post regional, si credca reprezinta foarte bine Transilvania.
  • Gaetano Gaetano
    Bla, bla, bla... Ramaneti pe receptie ... Ce sa zica si el saracu'

Trimite un comentariu

sus