Skip to main content

Semn de împăcare? Loteria difuzează tragerea pe TVR

 

loteria loto

UPDATE. TVR va difuza extragerile loto până când se va anunţa câştigătorul selecţiei de oferte, potrivit unui punct de vedere al postului public. Detalii, în continuare.

Tragerea Loto de astăzi va fi transmisă de TVR, deşi iniţial Loteria anunţase că evenimentul va fi difuzat numai online.

Decizia Loteriei de a difuza extargerea astăzi pe TVR 1 vine la doar o săptămână după ce postul public a fost descalificat din procedeul de cerere de ofertă, demarat de Loteria Română. Din informaţiile paginademedia.ro, nu se ştie nici până la acest moment dacă ediţiile de săptămâna viitoare vor fi difuzate pe TVR sau dacă vor rămâne doar online.

Loteria Română a lansat săptămâna trecută o selecţie de oferte, la care au participat TVR 1 şi Kanal D. Din informaţiile paginademedia.ro, postul public a fost descalificat pentru nerespectarea unei condiţii. Câştigătorul nu a fost anunţat oficial, iar reprezentanţii Loteriei Române a declarat pentru paginademedia.roprocesul de selecţie este încă în desfăşurare.

Televiziunea publică a depus pe 12 martie o contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor pentru selecţia de oferte organizată săptămâna trecută deLoteria Română, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

„Este pentru prima dată când Loteria Română solicită deţinerea certificatului ISO 9001 televiziunii care ar difuza extragerile Loto, certificat care, de altfel, nu este specific industriei media”, au precizat reprezentanţii TVR într-un comunicat, trimis marţi, 12 martie.

TVR este un partener istoric al programului Loto, cu o singură excepţie: perioada ianuarie 2006 – ianuarie 2007, când programul a fost transmis de către Antena 1. Conform Mediafax, contractul dintre Loteria Română şi TVR a fost de 2,8 milioane de lei, fără TVA.

Televiziunea publică a trimis un punct de vedere prin care anunţa că a primit, astăzi, 14 martie 2013, de la Loteria Română solicitarea de prelungire a condiţiilor tehnice pentru difuzarea extragerilor Loto, „până la încheierea de către Loteria Română a unui nou contract în vederea transmiterii televizate a tragerilor loteristice – ca urmare a finalizării procedurilor legale derulate în acest sens”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus