Skip to main content

Teatrul lui Beandeac, după Pro şi Kanal D

 

mihai bendeac

Publicitate

Proiectul de Teatru TV al lui Mihai Bendeac s-a menţinut, cu a treia piesă, în urma Pro TV şi a Kanal D ca audienţă.

Aseară, piesa Bani din cer, regizată de Horaţiu Mălăele, a fost văzută de 860.000 de români în fiecare minut. La nivelul întregii ţări, teatrul lui Bendeac a fost pe locul patru, ca şi la primele piese. La oraşe însă, a mai coborât un loc, de pe doi pe trei.

Bendeac a fost depăşit, la nivel naţional, de Serviciul Român de Comedie şi Pariu cu viaţa (de pe Pro), dar şi de Roata norocului (Kanal D) şi de serialul Inimă de ţigan (Acasă TV).

LA NIVEL NAŢIONAL. Piesa lui Bendeac a ţinut în faţa televizoarelor 860.000 de români în fiecare minut. Antena 1 a fost pe locul patru pe intervalul Teatru TV, după Pro TV (1,7 milioane de români), Kanal D şi Acasă TV.

LA NIVEL URBAN. Dacă la primele două piese Bendeac a fost pe locul doi, la al treilea spectacol de teatru TV Antena 1 a coborât încă o poziţie: aproape 490.000 de telespectatori au văzut Bani din cer, locul trei după Pro TV (832.000) şi Kanal D.

SEGMENTUL COMERCIAL. Bendeac a fost urmărit, în fiecare minut, de 261.000 de telespectatori din segmentul 18 – 49 de ani (4,7 rating). A fost pe locul patru pe acest target. Primele două posturi pe targetul commercial, pe intervalul lui Bendeac, au fost Pro TV, cu 461.0000 de telespectatori (8,3 rating) şi Kanal D (346.000, adică 6,2 rating).

Audienţa posturilor TV miercuri, 27 martie, pe intervalul piesei de teatru Bani din cer, cu Mihai Bendeac:

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.711.000 telespectatori (9 rtg) Pro TV 832.000 (7,9)
Kanal D 1.649.000 (8,7) Kanal D 703.000 (6,7)
Acasa 1.260.000 (6,6) Antena 1 487.000 (4,6)
Antena 1 864.000 (4,5) Prima TV 468.000 (4,5)
Prima TV 785.000 (4,1) Acasa 448.000 (4,3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pani pani
    piesele bulevardiere=telenovela in cinematografie. pe de alta parte daca un produs are sponsori(in acest caz exista sanse ca sponsorii sa doreasca sa se asocieze cu acest produs pentru ca este un produs :spalat"), atunci proiectul poate continua si fara audiente f mari. si daca din asta se face si un brand tv( ca mondenii de la prima pe care ii pastreaza ptr brand, audienta nu e stralucita), postul are de castigat. dar cum in antena sunt muuulte capete patrate care nu inteleg cum e treaba cu "produs spalat" si "brand", sunt sanse mari sa scoata teatru tv din schema si sa extinda emisiunea prezentatata de cea mai cea si extra prezentatoare simona gherghe. :))))
  • mi-e sila! mi-e sila!
    urla ignoranta in ei, nu mai deosebesc binele de rau! actorii sunt actorii nostri cei grozavi, au jucat admirabil si nici n-am simtit cum trece timpul. ignorantii confunda sula cu prefectura. si eu am boala pe voiculescu dar daca acolo s-a putut face teatru tv, asta e! cat despre "o distributie mai buna" asta este rautate! tvr a avut la dispozitie zeci de ani sa-si faca publicul ei pentru teatrul tv dar a a avut o mare problema. nu toti infatuatii pot regiza cursiv si cu haz! aia buni au murit, au iesit la pensie sau au fost dati afara si aia care au ramas, daca sunt buni profesional, nu se ating de nimic ca nu-s lasati de impostori! cu cine sa faci performanta?
  • nadia nitov nadia nitov
    ma uit,imi place si rad. felicitari actorilor. si nu sunt singura! :) uitasem ce placut este sa vezi o piesa de teatru in confortul casei tale! m-am distrat grozav la ultima. stiu ca ideea nu-i apartine varanului. el nu poate gandi asa ceva. deci nu confund productia cu patronul. sa fie clar!
  • pache prototopescu pache prototopescu
    Miruna, daca aminteai ceva si de Intact si Voiculescu, primeai puncte bonus. Asa, cioc.

    Intr-o alta ordine de idei, ce apa de gura folosesti?
  • Dan Dan
    Stai linistit. Daca era pentru tine, ai fi simtit tu ceva. Nu e.
  • miruna miruna
    "Bani din cer" a fost o piesa minunata, am ras cu lacrimi. mi a placut si Bendeac, regia extraordinara facuta de Malaiele. sa vezi teatru tv pe Antena 1 este de admirat. bravo oamenilor care au avut initiataiva si au riscat. un mare plus de imagine pentru Antena.
  • doru68 doru68
    Pentru DAN......Poate ne spui si noua pe cine faci tu postarnac,ca sa stie sus numitul cum sa iti umple frigiderul.Si daca te uitai pe TVR 2 zilele trecute chiar a fost piesa sau cel putin o parte din ea ca nu am stat prea mult sa ma uit la ea ,deoarece nu am prinso de la inceput,caci altfel as fi stat sa o urmaresc integral .
  • redbull redbull
    pai normal...asta arata ca mizeria vinde. dar ca lucrurile bune si facute bine au o sansa. Si ca alegerea calitatii e una riscanta dar, e o strategie buna, pe termen lung. Bravo, Mihai!
  • cristi cristi
    @bahmuteanca. Nu fi chiar atat de sigura. Orice e posibil in lumea asta. Daca ai observat, Huidu e prezent la Cronica, intr-un anumit fel. De multe ori, atunci cand ajunge camera prin public, il filmeaza si pe el, facand cu mana celor de acasa. Iar acum 2 saptamani, l-au aratat in studio, in timp ce dansau bebelusele pe langa el. Cat despre Gadea, o sa-si dea "foc" singur (din Antene), peste un an, atunci cand Basescu isi va incheia mandatul de presedinte, si automat va ramane fara subiecte in infectia lui TV. Deocamdata, lui Gadea ii ies manevrele pentru ca Basescu e in functie si are de cine se lega, si pe cine da vina pentru tot, insa atunci cand va pleca, si Ponta va fi scos in fata, lumea (proasta ce-i drept) va realiza ca individul asta e de 1 an la guvernare, si n-a facut altceva decat sa VORBEASCA.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Problema acestui Teatru TV de la Antena 1 e ca cine prefera o piesa de teatru nu prea il prefera pe Bendeac (cel putin nu in roluri principale saptamanale).
    Iar cine il prefera pe Bendeac ar prefera mai degraba scenete scurte cu Fernando, Gogaie si Momaie decat o piesa de teatru de 2 ore.
  • ipo ipo
    Hai sa nu uitam totusi ce distributie are "Inima de tigan". La antena il vedem pe marele "cultolog" Bendeac, creatorul lui Fernando de la Caransebes si imitatorul tuturor retardatilor anonimi. Dar asa ne oparim noi romanii cand auzim de tigani ca nu vedem mai departe de asta.
  • Dan Dan
    Daca ai fi cautat pe net, pastarnacule, ai fi vazut ca luni, TVR trebuia sa transmita piesa Bani din cer, aceiasi piesa pe care Antena o difuza doua zile mai tarziu... dar pentru ca Antena o programase, au scos-o. Piesa aia , intr-o interpretare mai buna, a mai fost pe post- o stiu, le-ar fi dat peste cap planurile. Ghici de ce au scos-o ?
    Iti inchipui cate rugaminti fierbinti au trimis ei catre TVR ca sa sa nu le strice planurile ?:)))
  • doru68 doru68
    Da asa este tetru tv este pe TVR 2 de mult,chiar zilele trecute a fost aceiasi piesa BANI DIN CER.
  • Tataee Tataee
    Bravo, Catalin!
  • Dan Dan
    Pastarnacule, Teatru TV, exista DINTOTDEUNA, saptamanal, la TVR, dar e bine ca ai aflat si tu, acum ! :)))

Trimite un comentariu

sus