Skip to main content

The Public Advisors comunică pentru Indesit şi Hotpoint

 

Logo The Public AdvisorsÎncepând cu luna februarie a acestui an, agenţia de comunicare The Public Advisors gestionează conturile de comunicare Indesit şi Hotpoint, aflate în portofoliul companiei producătoare de electrocasnice Indesit Company.

Publicitate

Strategia anuală de comunicare pentru cele două branduri vizează creşterea awarenessului în rândul publicului ţintă, întărirea poziţionării pe piaţă în segmentele aferente, dar şi întărirea comunicării pe zona de online şi social media. Campania de comunicare va fi astfel axată pe următorii piloni: comunicare de produs, comunicare prin eveniment şi digital media.

Debutul acestei colaborări coincide şi cu înfiinţarea Techno Team, o echipă de specialişti din cadrul The Public Advsisors specializată pe comunicarea de produse technology şi IT&C.

Primul proiect implementat de agenţie pentru Indesit este campania „Support Your Hero”, ce integrează tehnici de digital media, prin implicarea comunităţii de bloggeri şi utilizarea unei platforme digitale, dar şi tehnici clasice de relaţii publice. „Support Your Hero” este o competiţie ce se desfăşoară la nivel european, iar planul de comunicare pentru România a fost gândit în acord cu strategia internaţională.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus