Skip to main content

The Style Network se rebranduieşte

 

styleDivizia de posturi TV a NBCUniversal International Television anunţă relansarea brandului The Style Network.

Publicitate

Canalul TV va avea un nou logo, un look împrospătat şi un slogan complet nou, inspirate de schimbarea prin care a trecut The Style Network în America de Nord, la jumătatea anului 2012.

Relansarea The Style Newtwork în România va avea loc începând cu data de 1 aprilie 2013. Noul slogan al postului este “Watch It. Love It. Style It.”.

Ca parte a acestui proces de rebranding, vechea siglă circulară al postului este acum înlocuită de una complet nouă: logo-ul Style scris cu o nuanţă închisă de bleumarin, evidenţiat de câteva tuşe de culoare albastru deschis.

Noul logo este mult mai flexibil şi va fi adaptat în diverse forme şi culori, care reflectă tendinţele mereu în schimbare din modă şi lifestyle.

Canalul Style se va relansa, începând de la 1 aprilie 2013, atât în România, cât şi în alte ţări, precum: Australia, Marea Britanie, Africa de Sud, Portugalia, ţări din Europa Centrală, Orientul Mijlociu şi Asia (Singapore şi Indonesia).

Style lansează, cu ocazia acestui rebranding, câteva noi show-uri:

  • House of Fab - O nouă docu-serie, parte a afacerii din “Just Fab,” un site de cumpărături online, specializat în vânzarea de încălţăminte şi accessorii, condus de Kimora Lee Simmons.â
  • Built - Un show dramatic despre renovări.  Emisiunea urmăreşte o echipă de specialişti din Manhattan (zugravi, constructori şi designeri). În fiecare săptămână, emisiunea urmăreşte echipa compusă din cinci băieţi preluând un nou proiect de renovare şi ajutându-şi clienţii să îşi transforme locuinţele.
  • Big Rich Atlanta - Noul reality spin-off al show-ului Big Rich Texas, care ne introduce în universul exclusivist din Buckhead Country Club, în care mamele şi fiicele lor extrem de bogate fac tot ce le stă în putere pentru a rămâne în fruntea elitei sociale din Atlanta.
  • De asemenea, Style va continua să difuzeze show-urile: Giuliana şi Bill (sezonul 5), Jerseylicious (sezonul 6) şi Glam Fairy.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • serene serene
    wow abia astept!

Trimite un comentariu

sus