Skip to main content

Tonomatu' lu' Ciutacu, din aprilie pe România TV

 

Foto: RTV
Foto: RTV

Publicitate

România TV va difuza din luna aprilie emisiunea "Tonomatu' lu' Ciutacu", de luni până joi, de la ora 21.00. Emisiunea lui Victor Ciutacu nu va începe chiar pe 1 aprilie, ci în cursul lunii, după cum a declarat Roxana Niculescu, director de programe al RTV.

Victor Ciutacu, fostul realizator al emisiunii Vorbe grele de la Antena 3, a decis, la începutul acestei săptămâni, să părăsească trustul Intact pentru a se alătura echipei televiziunii România TV, după cum paginademedia.ro a scris aici.

„Au fost mai multe oferte de la Sebastian Ghiță de-a lungul timpului. Acum a existat o nouă ofertă și am considerat că a venit momentul să mă mai gândesc și la mine”, declara Ciutacu pentru Paginademedia.ro în ziua în care a plecat din Intact.

"Nu am nimic să le reproșez celor din Intact. Plec la fel de liniștit cum am venit. Nu este niciun scandal la mijloc", spunea jurnalistul.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • atentie musiu Ghita, baietu' nu-i obisnuit sa-si folosesasca neuronu' singuratic in mod independent, asa ca dicteaza-i matale si titlu' la frumoasa emisiune, ca sa nu-l mai copieze pe marinar si poate asa face rating macar cat emagu' matale.
  Nu era mai bine sa-si transforme renumele in nume de emisiune: Tonomatu' Ciutacu', Tonomatu'lu' varanu /asesosftanu' , Tonomatu' asistatilor, Las Tonomciuteanu samd
 • E singurul mod in care o javra de presa se va duce in neant.RTV va inmormanta, cu siguranta, acest specimen.
 • Ce suflet mare, vai, are acest individ, cum se lasa el pe sine la urma si se gandeste la altii!!!??? Imi vine sa plang.
  Pacaliciul, sta in casa de la stat, in timp ce euroii-i curg in cont (ASTA CA SA ARATE CE MODEST ZIARIST ESTE EL). Un jeg uman fatat de turnatorul de Felix!!! La Antena 3 nu-ti trebuie competenta si profesionalism, doar sa ai ura pe Basescu si sa ciripesti la ordinele Varanului!!!
 • ăăăă...erhm...observă cineva penibilul uns cu nişte ridicol din prăjitura asta?

  Ha-ha-ha, deci, uau..HA! HA! Ce nume inspirat!! Auzi tu, Tonomatul lu apostrof Ciutacu!! Adică, el de fapt nu e un tonomag lingău, este doar un jurnalist cu spirit ironic ascuţit!! Un fel de...HA! HA! uite mă ce le-a arătat-o el mă ăstora care zic despre el că e tonomat, a pus numele emisiunii fix aşa, hăă, hăă, hăă!!! Câtă inteligenţă debordantă!!

  Bravo, mă, cuţu cuţu turnătorului Dan Voiculescu. Eşti, bun, mă !!!

  Îmi place de Victor Ciutacu că LE ZICE MĂ!! Se ia de ei, mă, el e corect!!!! Bravo mă Victoraş mă!!

Trimite un comentariu