Skip to main content

TVR reia ”Nocturnele”, cu Tucă, Mihaiu şi Gâdea invitaţi

 

Marius Tuca la Nocturne_5789

Publicitate

Emisiunea ”Nocturne”, realizată de Marina Constantinescu la TVR, revine din 1 aprilie, de la ora 23.00, într-un nou sezon.

Primii invitaţi ai realizatoarei vor fi, pe rând, Marius Tucă, Liviu Mihaiu, Emil Hurezeanu şi Mihai Gâdea.

„Vreau doar să înţeleg de ce s-a derapat atât de mult de la deontologia profesiei. Ceea ce fac eu va fi o investigaţie pur deontologică. Nu putem face lucruri fără miză, chiar dacă doare“, a declarat Marina Constantinescu.
Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • rica sectoristu rica sectoristu
    Este greu sa digeri tot felul de invitati. Gadea? Un individ provenit din protestanti care nu cred ca mai are ceva sfint in el in afara de a fi in centrul atentie si a promova adevarul vazut de Dan Voiculescu fosta secure ajunsa cu bani multi si afaceri de neam prost. Hurezeanu? Mare controversa intre a fi fost ce a fost la Europa Libera apoi la vocea germaniei si apoi sef de cabinet al lui Adrian Nastase. Frumoasa "evolutie!" Cit despre Tuca nici nu mai vorbesc. Ceva fara de care s-ar fi putut in presa. Toti smecheri de smecheri. Adica vine Marcel Petrisor si alti oameni cu mare greutate care au infundat puscariile politice intr-o emisiune apar tot felul de ***. Este totusi un amestec care te face sa iti pui intrebari. Domocratie? Libertatea de a ...? Pe acest amestec sint unii care azi isi doresc "acceptarea" nu judecarea lor.
  • Andra Andra
    N am vazut in viata mea atata falsitate cum vad la aceasta Marina Constantinescu. E extrem de patetica iar emisiunile ei PLICTISITOARE cu tot cu vocabularul ei 'bogat'. Nu inteleg cine a chemat o pe aceasta doamna cu iz comunist sa de lectii de viata. PENIBIL
  • koabitarea koabitarea
    ce-ar fi sa nu va mai uitati voi la emisiune? oare cineva v-a luat voua televiziunea "de suflet"? pai era si timpul!
  • Dan Dan
    Isteata d-na Marina Constantinescu ca a decis invitarea acestor personalitati (pentru unii, controversate) la o emisiune de cultura.
    De ce, ma veti intreba? Pai, ia uitati-va ce reactii s-au creat, cand s-a mai intamplat ceva la o emisiune de profil? Astfel se face reclama, macar aflam ca mai exista acest format, ceea ce ma bucura.
  • robertaficus robertaficus
    Felicitari TVR-ului si Dnei Marina Constantinescu.Astept cu nerabdare emisiunea cu Dl Mihai Gadea si pe cea cu Dl Mihaiu. Si cineva mai devreme sounea ceva de Dana Grecu si nu mai stiu cine. Perfect, De ce nu? Pe cand?
  • robertaficus robertaficus
    Dorule draga, poate imi explici si mie despre verticalitatea ta profesionala si umana. Ii cunosti pe domnii in cauza? Sau emiti pareri si vocabule inteligibile dictate ca tema? de ce trebuie ca balele tale sa improaste cu venin si voma lucruri si oameni? Eu una ma declar fan Marius Tuca.
  • rusnacul68 rusnacul68
    atentie la ce comunici ioane. banuiesc ca atunci cand faci referire la IQ te gandesti strict la tine. ca daca generalizam.... nu-mi place.
  • rusnacul68 rusnacul68
    De pilda gramatica limbii romane? Unde se "aseaza" virgula? Apoi... ai telecomanda. Te-a fortat cineva sa te uiti daca nu iti face placere? Te-ai oprit cineva sa nu schimbi canalul? Sau ai tema si esti platit la numarul de improscari cu noroi. Eu chiar voiam sa-l vad pe Tuca la tv. Si astept sa vad ce va face si Mihai Gadea. De ce nu? Suntem o tara libera!!! Iar tu, in plus, ai libertatea telecomenzii.
  • TitusR TitusR
    dar inversunat mai sunteti domnule.... pe mine unul m-ar bucura sa ii vad pe cei de mai sus la TVR. de ce nu? La urma urmei e o televiziune de stat, la care si eu ca si contribuabil vreau sa vad si alte fetze. de ce nu?
  • TitusR TitusR
    De unde ai tras tu concluzia asta? nu a facut nimeni nici un fel de referire. Asa-i la noi: sa moara si capra vecinului. Altfel... nu ne simtem bine. Care e problema ca e invitat Tuca sau Gadea sau Mihaiu. Sunt oameni care au si ei povesti de viata, experiente care merita impartasite. de ce trebuie mereu si mereu sa aruncam cu noroi?
  • Delicat Delicat
    PE BANII N-AR FI NIMICA, DAR NE-O TRAG PE NERVII NOSTRI !
  • Delicat Delicat
    Nu va mai framintati atita, oameni buni, in clipa asta am vazut emisiunea cu Tuca, care tocmai s-a terminat: rar am vazut ceva mai jalnic! Marina, cu miorlaiala de pretioasa ridicola, a declarat ca intilnirea ei cu Tuca a fost o mare lectie de viata! Nici o secunda de adevar cale de o ora!
  • Iosif Kapal Iosif Kapal
    Ăştia ne-o trag pe banii noştri.
  • nadia nitov nadia nitov
    mamaaaa, da' ce-a mai sondat! drept la tuca a ajuns cu forajul! pun pariu ca nu-l va intrba cum e cu angajatii invitati sa se care daca nu vor sa munceasca pe gratis! o punga nu-mi mai e de ajuns! vreau o galeata sa vomiiittt!!!
  • profesor profesor
    Rusinos!!

Trimite un comentariu

sus