Skip to main content

Una dintre tipografiile Adevărul a intrat în insolvenţă

 

tipografie-evz

Publicitate

Tipografia Tipomedia Prod a intrat în insolvenţă, la propria cerere, potrivit deciziei Tribunalului Bucureşti din luna februarie. Tipografia a fost preluată, alături de Adevărul Holding, de către omul de afaceri Cristian Burci de la Dinu Patriciu. Tranzacţia a fost aprobată de Consiliul Concurenţei la începutul acestui an.

General Group Expert SPRL a fost desemnat de către instanţă să se ocupe de insolvenţa Tipomedia. Administratorul judiciar va avea o remuneraţie de 1.500 de lei.

Anul trecut o altă companie din grup a intrat în insolvenţă. Adevărul Holding şi-a cerut insolvenţa la Tribunalul Bucureşti, având datorii de aproximativ 94 de milioane de euro, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    solutia finala este FALIMENTUL
  • avo avo
    Este inceputul falimentului. In adevarul, ieri seara a fost un scandal monstru la nivel management. COO - ul a amenintat cu demisia pt ca nu a fost platit de 4 luni. Alti oameni du pozitii de mid manag si-au depus demisia. Grupul este condus de necunoscuti adusi de C. Burci. Angajatiu sunt disperati din cauza mizeriei din conducere.
    Succes domnule Burci. Si eu voi demisiona din juridic zilele astea.
  • Florin Florin
    la mai multe...

Trimite un comentariu

sus