Skip to main content

VIDEO ARHIVĂ. Andreea Marin şi Dan Negru, soţ şi soţie într-o parodie

 

Publicitate

Andreea Marin si Dan Negru
Andreea Marin si Dan Negru - captura Paginademedia.ro

IMAGINI DE COLECŢIE. În perioada în care Dan Negru şi Andreea Marin filmau pe aceeaşi canapea, în imaginile pe care Paginademedia.ro vi le prezintă în continuare în exclusivitate, posturile de televiziune se numărau pe degete. Ion Iliescu era preşedinte, Băsescu nu era încă nici primar, iar numele Becali nu spunea încă nimic.

Paginademedia.ro a descoperit şi vă prezintă în continuare în exclusivitate imagini de arhivă inedite cu Andreea Marin şi Dan Negru.

Cele două vedete au filmat pentru emisiunea Ştirile de Sâmbăta Asta, un program realizat de Ovidiu Uscat şi Constantin Trofin la TVR Cluj, în urmă cu aproape 15 ani, în 1999. Amândoi lucrau la TVR: Andreea Marin era la primele sezoane de Surprize, iar Dan Negru realiza emisiunea Trupa de şoc la TVR Timişoara.

În episodul din care vă prezentăm câteva selecţii, personajele comice ale emisiunii, Rozi şi Rabă fac schimb de roluri cu Andreea Marin şi Dan Negru, care trec pe canapeaua celor doi simpatici soţi.

De cealaltă parte, Rozi ajunge să prezinte ”Surprize Surprize”, iar Andreea o admiră, cu lacrimi în ochi, pe micul ecran. Emisiunea produsă la acea vreme de Valeriu Lazarov este parodiată chiar de cea care a prezentat-o cu succes timp de nouă ani, din 1999.

Într-o altă secvenţă, în încurcătura produsă de un Moş Crăciun distrat, Andreea Marin şi Dan Negru ajung să joace într-un episod de telenovelă.

Ştirile de Sâmbăta Asta” a fost un program de divertisment produs de televiziunea publică şi difuzat prima dată în 1995. După primele trei emisiuni, care se difuzau lunar, show-ul a devenit săptămânal. Ulterior, Trofin şi Uscat au plecat la Antena1, unde au realizat ”Canalul de Ştiri”.

GALERIE FOTO:

SSA2

SSA3

SSA5

SSA6

SSA8

SSA9

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • DanDanF DanDanF
    Imaginile sunt si vor ramane proprietatea TVR, indiferent de watermark. Sunt multe postari pe site-urile multimedia care incalca drepuri de autor, dar nu are timp Televiziunea Romana sa se bata cu fiecare in parte, pentru ca reapar ca ciupercile dupa ploaie. Trebuie apreciat, totusi, faptul ca paginademedia.ro a pastrat singla titularului de drept, desi exista softuri care ar putea ascunde sursa initiala a secventelor.. Arhiva unei televiziuni e mare (mai ales TVR) si foarte greu avem acces la astfel de imagini daca particularii nu ar realiza inregistrari private. pe care sa le impartaseasca cu ceilalti, in ciuda faptului ca nu ar avea acest drept.
  • Greatest Hits of the 90´s Greatest Hits of the 90´s
    Și totuși, de ce a trebuit sa-i vedem pe țărănoiul ăsta și pe femeia asta care nu are treaba nici pe-acasa, nici pe la vreo televiziune?...
  • George George
    Articolul e scris de Florin Ghioca, care a colaborat si el cu Stirile de Sambata Asta la inceputuri. Intr-adevar, e foarte hilar sa pretinzi ca ai descoperit ceva exclusiv cand multe dintre emisiuni se gasesc pe YouTube.
  • elena elena
    Petrisor, de ce sunt in exclusivitate? Eu le-am vazut la vremea repectiva pe TVR. Nu pricep, le-ai achizitionat? Detii drepturi exclusive? Vad ca nici tu nu citezi sursa, exceptie sigla din coltul din dreapta, sus, dar nu citezi. Si nu pricep, a inceput CAMPANIA NEGRU PE ANDREEA?
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Montajul video este făcut de Paginademedia.ro. Secvențele sunt protejate cu watermark pentru că, de multe ori, cei care preiau imaginile "uită" să precizeze unde le-au văzut.
  • cluj cluj
    imaginile sunt din arhiva TVR sau din arhiva paginademedia.ro ? de ce sunt protejate cu watermark ?

Trimite un comentariu

sus