Skip to main content

2 Aprilie. Raed Arafat dă în judecată RTV pentru "grave prejudicii" aduse numelui şi imaginii sale

 

127599-raed-arafat

Publicitate

RAED ARAFAT DĂ ÎN JUDECATĂ RTV. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat susţine că va acţiona în justiţie postul de televiziune RTV pentru afirmaţiile legate de mobilierul şi parchetul masiv ''de lux'' din biroul său, scrie HotNews.ro.

''Datele prezentate şi dezbătute sunt eronate, aducând un grav prejudiciu numelui meu şi imaginii mele'', a precizat Raed Arafat, într-un comunicat citat de Agerpres.

Acesta a explicat că mobilierul existent în biroul său este acelaşi de când l-a preluat, în urmă cu trei ani, o parte fiind achiziţionat de el în anul 2009.
Raed Arafat va acţiona în instanţă postul RTV pentru "grave prejudicii" aduse numelui şi imaginii sale


ATACURILE ANTENEI 3 LA ADRESA UNOR JURNALIŞTI. "Dacă aş trece pe un drum de munte şi în stânga e o prăpastie şi aşa cu două degeţele se mai ţine de o frunzuliţă vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermănos, d-asta (...) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele şi plec. (...) Dacă vreodată în această viaţă voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet şi determinat", a spus Mircea Badea duminică seară, într-o intervenţie în emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, făcând referire la Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică şi Robert Turcescu, scrie HotNews.ro.

Într-un montaj video prezentat în emisiunea lui Mihai Gadea şi în intervenţia lui Badea, Andreea Pora a fost prezentată mâncând, în imagini redate cu încetinitorul, Robert Turcescu a fost înfăţişat în costum de colonel şi ca beneficiar al unui contract de 1 milion de euro, Dan Turturică - drept cel care "clipeşte nervos şi dezaxat din ochişorii mici înecaţi în grăsime", Ion Cristoiu - la braţ cu Elena Udrea, iar Dan Tapalaga şi Sabin Orcan - primii pe lista propagandiştilor a lui Mircea Badea.

Antena 3 atacă "slugile lui Băsescu" prin imagini cu Andreea Pora mâncând, "contractul de 1 milion de euro" al "colonelului" Turcescu şi Cristoiu la braţ cu Udrea. Mircea Badea: Dacă voi avea ocazia să le fac rau, o să le fac rău​


MECIURI LA DIGI SPORT. Marţi, de la 21.45, pe Digi Sport 1, PSG - echipa unde joacă superstarurile Ibrahimovici, Thiago Silva, Lavezzi, David Beckham şi Lucas Moura, liderul campionatului Frantei - se confruntă pe teren propriu cu F.C Barcelona, scrie Evenimentul zilei.

Tot pe 2 aprilie, Digi Sport 2 transmite celălalt meci din sferturi, partida dintre Bayern şi Juventus.

Miercuri, de la 21.45, pe Digi Sport 1, meciurile din sferturile UEFA Champions League continuă cu Real Madrid - Galatasaray Istanbul. Pe Digi Sport 2, de la aceeaşi oră, se vede ultima partidă a sferturilor Ligii Campionilor Europeni, dintre Malaga şi Borussia Dortmund.
Semifinalele UEFA Champions League, la Digi Sport 1 şi 2


PAGINILE AURII ONLINE AU FOST CUMPĂRATE DE FCR MEDIA. Compania de media estoniană FCR Media a achiziţionat integral produsele online Pagini Aurii prin filiala deschisă recent pe piaţa locală, FCR Media On Line, scrie Wall-Street.ro.
În prezent, motorul de căutare www.paginiaurii.ro şi site-ul de mobil http://m.paginiaurii.ro oferă servicii de publicitate targetată, locală (cu anunţuri clasificate pe zone şi domenii de activitate), opţiune de căutare în limba engleză.
Pagini Aurii oferă informaţii despre 600.000 de firme din ţară şi zona balcanică.
Estonienii de la FCR Media au cumpărat produsele online ale Pagini Aurii


NOI DEZVĂLUIRI WIKILEAKS. Site-ul WikiLeaks ar putea publica o nouă serie de documente clasificate, în cadrul unei noi iniţiative, intitulate "Proiectul K", scrie Mediafax, care citează ziarul The Independent.

Grupul a anunţat pe Twitter demararea noului proiect, care ar putea fi lansat cu ocazia unui eveniment de presă programat la Washington pe 8 aprilie. Presa speculează că "Proiectul K" ar putea avea legătură cu partidul politic lansat luna trecută de fondatorul WikiLeaks, Julian Assange.

WikiLeaks ar putea publica o nouă serie de documente clasificate


ATAC INFORMATIC. Activişti ruşi s-au aflat în spatele atacului efectuat de hackeri ce a vizat Spamhaus, un grup cu sediul la Geneva ce publică "liste negre" cu adrese de spam utilizate de servicii de mesagerie electronică cu scopul filtrării e-mailurilor nedorite, a declarat Aleksandr Liamin, directorul general al site-ului Highloadlab.com, cu sediul în Rusia, scrie Mediafax.
Organizatorii atacului au infectat servere cu nume de domenii (DNS) pe web, supraîncărcând reţeaua mondială.
Cel mai puternic atac informatic din istorie: Cine sunt autorii

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Foarte ,,tare,,revista presei!mai ales aia din EVZ in care anuntati programul TV .Bravo! ,,Jurnalism ,,adevarat!
  • lily lily
    psg eindhoven? buna treaba...

Trimite un comentariu

sus