Skip to main content

29 Aprilie. Preşedintele CNA: Copiii sunt captivi în faţa televizorului, se uită la TV ca să scape de singurătate

 

CNA

Publicitate

CNA VREA SĂ-I PROTEJEZE PE COPII. Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a declarat că CNA trebuie să îşi îndeplinească misiunea socială "de a schimba efectiv conţinutul audiovizualului", pentru a veni în ajutorul copiilor care sunt "captivi" în faţa televizorului, în cadrul unei dezbateri care a avut loc vineri, scrie Mediafax.

În acest context, Laura Georgescu, preşedintele CNA, a spus că prin aceste iniţiative Consiliul "îşi face misiunea socială de a schimba efectiv conţinutul audiovizualului, de care se ocupă".

"Nu vreau să oblig pe nimeni nimic, vreau să-i aşez la masă pe toţi factorii implicaţi şi să revenim la jurnalismul de calitate care întoarce informaţie publică corectă", a spus Laura Georgescu.
Preşedintele CNA: Copiii sunt captivi în faţa televizorului, se uită la TV ca să scape de singurătate


TVR, UN NOU CONTRACT COLECTIV DE MUNCĂ. Partenerii sociali din Televiziunea Română au semnat un nou Contract Colectiv de Muncă, valabil pentru perioada 2013 - 2014, prin care sunt respectate clauzele Contractului Colectiv de Muncă la nivel de ramură şi la nivel naţional, potrivit Mediafax.

"Fără dialog social, reformarea TVR nu este posibilă. Am căutat şi am convenit soluţii realiste şi echitabile pentru părţile implicate", a declarat Claudiu Săftoiu, preşedinte-director general al TVR. "Felicit partenerii de dialog social pentru atitudinea constructivă. Am semnat împreună un document care permite respectarea măsurilor asumate prin Programul de redresare economică a SRTv", a adăugat Săftoiu.
TVR are un nou Contract Colectiv de Muncă, valabil până în 2014


ACHIZIŢIE CU GREUTATE. Arhivele emisiunii "Saturday Night Live", care conţin toate ediţiile acestui îndrăgit program de televiziune difuzate în ultimii 38 de ani, au fost achiziţionate de grupul Yahoo!, scrie Wall-Street.ro.

Compania Broadway Video, detinuta de Lorne Michaels, creatorul şi producătorul emisiunii "Saturday Night Live" (SNL), şi grupul Yahoo! au încheiat un contract care oferă "utilizatorilor Yahoo! acces exclusiv la întreaga arhivă de 38 de ani a conţinuturilor «SNL» ca şi la înregistrări din actualul sezon al emisiunii", au anunţat cele două companii.
Arhivele emisiunii "Saturday Night Live", achizitionate de grupul Yahoo!

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    ce titlu de telenovela! "captivi in fata televizorului" tanana bum! cum ii mai e dat CNA-ului sa fie ciuca bataii! :) si asta doar din cauza ca nu se ocupa cu ce-i cere fisa postului! scoate( la cerere) tigai care nu muta munti , dar lasa bauturi toxice care nu-ti dau ariiipi! taxeaza continutul nu forma! foarte grav, dar cat se poate de firesc intr-o tara ca romania! in schimb vad copiii aia "captivi" la atrocitati garla! alea nu-i deranjeaza pe domnii si doamnele de la CNA! sa li se taie gatul mieilor in direct, sa fie si beliti de piele vii inca daca se poate, sa fie deversate camioane cu pesti zbatandu-se si sa fie spintecati cat inca sunt vii si le ies ochii din cap de teroare, sa vada porci cu cutitul in beregata sangerand si plangandu-si moartea cruda calariti de gospodarii beti turta, astea nu le clintesc stimatilor membrii ai CNA un muschi al indignarii! dar incepe capul CNA sfaaanta cruciaaada pentru salvarea copiilor captivi si de nu ii elibereaza, sa moara mama! :( unul n-o sa mai fie captiv si nici singur! asta e mai nou grija guvernului :singuratatea copiilor! noi am crescut cu cheia de gat! terminam scoala si pana veneau parintii eram singuri! milioane de copii stateam ore intregi singuri pentru ca parintii nostri munceau! intocmai ca astia de acum! s-au rezolvat toate problemele romaniei, toate merg de duduie: sanatatea, educatia, economia! singuratatea copiilor mai era de rezolvat si in romania va fi raiul pe pamant! misiunea sfanta a inceput! la ataaac!
  • alex alex
    CNA=Cenzurarea Nesimtita a Audiovizualului.Ne reintoarcem in comunism cu astia de la CNA.Dupa ei Tom si Jerry ar trebui difuzat noaptea de la ora 1 ca e prea violent.O sleata USL-ista de cenzurare a opozitei si de reeducare a televiziunilor non obediente premierului copy-paste Ponta.De cand cu Laura Georgesu Antenele varanului sunt curate ca lacrima nici vorba de jeg si degradare umana.Doar la celelalte posturi non obediente premierului tradator Ponta.Nea Nicu ar fi mandru de UTC-istul Ponta cum spala creierul romanilor cu ajutorul CNA.

Trimite un comentariu

sus