Skip to main content

4 Aprilie. Claudiu Săftoiu: TVR poate începe plata datoriilor comerciale istorice

 

tvr

Publicitate

TVR ÎŞI VA PLĂTI DATORIILE ÎN 7 ANI. Perioada de eşalonare a datoriilor fiscale ale TVR a fost prelungită de la şase luni la şapte ani, după ce măsura a fost aprobată de Parlament, scrie DailyBusiness.ro. Astfel, Societatea Română de Televiziune va putea să înceapă achitarea datoriilor comerciale istorice, a anunţat miercuri Claudiu Săftoiu, preşedinte-director general al SRTv.

Perioada de eşalonare a datoriilor fiscale ale SRTv a fost mărită de la şase luni la şapte ani. La expirarea acestui termen, conducerea TVR are obligaţia de a prezenta comisiilor permanente de cultură, respectiv de buget-finanţe ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, Raportul cu privire la rezultatele Programului de redresare economică.

În septembrie anul trecut, reeşalonarea datoriilor TVR pe şapte ani a fost aprobată şi de către Guvernul României, potrivit TVR, după care urma să fie dezbătută şi de Parlament.

Claudiu Săftoiu: TVR poate începe plata datoriilor comerciale istorice


JAY LENO A RENUNŢAT LA THE TONIGHT SHOW. Reţeaua de televiziune americană NBC a anunţat  că Jimmy Fallon va găzdui emisiunea "The Tonight Show" din primăvara anului 2014, când Jay Leno îşi va finaliza contractul de prezentator al acestui program, scrie Mediafax, care citează nbcnews.com.

După două decenii de activitate, Jay Leno a anunţat că va renunţa la "The Tonight Show" în primăvara lui 2014, locul lui urmând să fie luat de Jimmy Fallon, care în prezent este gazdă a show-ului "Late Night", difuzat tot pe NBC, potrivit nbcnews.com.
Jay Leno renunţă la "The Tonight Show". Cine va fi înlocuitorul faimosului moderator


WARNER BROS A LANSAT UN SERVICIU DE VIDEO-STREAMING. Warner Bros. a anunţat lansarea unui serviciu de video-streaming pe care vor putea fi vizionate filme şi seriale din arhivele sale, produse începând cu anul 1920, scrie Mediafax.

Acest serviciu este disponibil deocamdată doar în Statele Unite ale Americii, în baza unui abonament de 9,99 dolari pe lună. Cei interesaţi vor putea testa gratuit acest serviciu pentru o perioadă de două săptămâni, informează Bloomberg.
Warner Bros. intră astfel pe piaţa serviciilor de difuzare online a conţinuturilor, sector dominat de Netflix.
Warner Bros. lansează un serviciu online pe care vor fi difuzate filme şi seriale din arhivele sale


DONAŢII PENTRU UN ZIAR ONLINE FĂRĂ RECLAMĂ. Un cotidian în format online, care ar urma să fie lansat în septembrie, în Olanda, şi care nu va include publicitate, a primit din donaţii o sumă de peste un milion de euro, în doar două săptămâni de la debutul unei campanii pentru strângere de fonduri, scrie Mediafax.

Rob Wijnberg, fost redactor-şef al publicaţiei olandeze NRC Next, a lansat pe 18 martie o campanie de strângere de fonduri pentru "o nouă iniţiativă jurnalistică", cotidianul De Correspondent.
În doar două săptămâni, oamenii au donat o sumă totală de peste un milion de euro pentru lansarea publicaţiei De Correspondent, suma strânsă depăşind aşteptările iniţiatorului proiectului.
Un milion de euro, pentru lansarea unui cotidian online fără reclame

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    TVR isi va plati datoriile contractind altele!!!!! Bravo, Elwis, bravo Zgabercea, bravo Demeter, bravo Irina Radu! Sunteti de un comic irezistibil si de un tragic absolut!

Trimite un comentariu

sus