Skip to main content

AUDIENŢE. Bendeac, mai slab la a doua ediţie Românii au artişti

 

romanii au artisti bendeac

Emisiunea Românii au artişti de aseară a fost pe locul trei la nivel urban şi pe patru la nivel naţional, fiind depăşită inclusiv de Acasă TV care difuza telenovela Inimă de ţigan.

Paginademedia prezintă în continuare datele înregistrate de emisiunea lui Mihai Bendeac, difuzată la Antena 1.

LA NIVEL NAŢIONAL. Românii au artişti a ocupat locul patru la nivel naţional, situându-se după Kanal D, Pro TV şi Acasă TV. Emisiunea de pe Antena 1 a avut o medie de 819.000 de telespectatori pe minut (4,3 rating), în scădere faţă de ediţia de săptămâna trecută, când avea puţin peste un milion de telespectatori (Detalii AICI).

LA NIVEL URBAN.  Antena 1 a ocupat locul trei în audienţe pe publicul urban. Emisiunea lui Bendeac a avut o medie de 513.000 de telespectatori pe minut. Producţia a avut audienţe mai mici decât în săptămâna precedentă 624.000 de telespectatori pe minut.

Pe publicul comercial (cu vârste între 18 şi 49 de ani), postul a avut 270.000 de telespectatori pe minut, situându-se pe locul al treilea.

Audienţa posturilor TV miercuri, 17 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au artişti

Post TV NATIONAL RTG% URBAN RTG%
Kanal D 1.362.000 7,2 630.000 6,0
Pro TV 1.199.000 6,3 678.000 6,5
Acasa 1.134.000 6,0 361.000 3,4
Antena 1 819.000 4,3 513.000 4,9
Prima TV 584.000 3,1 352.000 3,4

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Paginademedia.ro da audientele pe national, urban si publicul comercial (persoane cu varste intre 18 si 49 de ani).
  • Minnie Minnie
    Orice post de televiziune poate fi lider de audienta pe un anumit segment de populatie, fara a preciza care este acesta. Kanal D e lider de audienta sa zicem la un sex, la un anumit nivel de educatie iar Antena 1 poate fi la aceeasi ora lider de audienta la un alt nivel de educatie, sex si varsta. Doar ca datele acestea nu ne sunt oferite. Ni se zice doar pe Protv ca a fost lider, daca dam pe Antena ei au fost lideri si tot asa. Nu precizeaza nimeni exact segmentul de populatie la care a fost lider. Ar trebuii sa dea datele complete sex, varsta, educatie si urban/rural si atunci ne-am face o idee exacta despre cine se uita si la ce
  • nea Caisa nea Caisa
    bendeac este intr-adevar un actor foarte talentat, dar cand a inceput sa fie el forta creatoare la mondenii, emisiunea a luat-o in jos, in puii mei desi a avut succes, era un jeg de emsiune. intr-adevar, vrea prea multe de la propria persoana, se crede realizator de televiziune acum si are si remuscari pentru perioada in puii mei (realizeaza si el cate mizerii a facut acolo)
  • Radu100% Radu100%
    @dar manelist tot esti, degeaba o dai la intors ca nu tine.
  • mile mile
    pro tv si kanal d = aceeasi mizerie
  • Dragos Dragos
    Nu m-ai nimerit, comunistule! Kknal D nici nu exista pentru mine!
  • Radu100% Radu100%
    @Mihai: Cred ca tu nu prea le ai cu limba romana, bagatorule de seama. Esti terminat, stai jos.
  • Radu100% Radu100%
    @Mihai: Ce-ti place sa te bagi singur in seama, intelectualule.
  • mihai mihai
    Gusti tata,ai grija cu limba romana !!Esti jurnalist! Dupa cum vad ca scrii ....nu e de mirare ca Gazeta a ajuns atat de jos !!Sau nu stii ce e aia prepozitie!
  • mihai mihai
    Inseamna ca ai si tu ! Te incadrezi perfect!!
  • Pisica rupta Pisica rupta
    Rezulta ca interviul lui Gadea cu Nastase nu a avut o audienta impresionanta. Antena 3 nu a ocupat nici macar locul ei obisnuit in ultima vreme - locul 5 -, ci a coborat, in cel mai bun caz, pe 6.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Gusti si Radu 100 % sunt de partea Trustului si ii inteleg; mai nou, la Antena 1 se reia la greu filme difuzate si (re) difuzate de ei sau de catre altii. probabil in aceasta seara Antena 1 va fi depasita, din nou, de catre Kanal D...care nu va difuza nicio telenovela sau emisiune manelista.
  • protopopescu protopopescu
    sa te bata reluarea unei telenovele difuzata acum 5 ani chiar e prea de tot. poate ca in final patronii Antenelor realizeaza ca de la a vinde ciocolata pana la a vinde programe tv e drum lung. totul se trage de la cheliosul dedulcit la spaga. atata timp cat nu conteaza ce faci daca iti platesti birul Antena 1 se va duce in cap. nu vedeti ca din vechii producatori ai unor productii de succes totusi, nu mai lucreaza niciunul cu Antena? oare de ce? pentru ca au refuzat sa dea spaga. si rezultatul se vede. productii slabe calitativ produse de oameni care habar nu au de productie. daca Felix motanul ajunge la puscarie Antenele vor fi scoase la vanzare pentru ca nu au reusit sa isi indeplineasca scopul de a-l tine departe de gratii pe securist. si poate ca atunci vor incepe si ei sa fie un concurent real si serios pentru televiziunile profesioniste.
  • Robu Williams Robu Williams
    Pacat ca nu mai face pe Fernando. As fi vrut sa vad replica aia ...te khish in freza... alb- negru!:)
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    P.S. Ca sa nu fiu inteles gresit, sigur ca si Teatru TV si Romanii au artisti sunt emisiuni mai de calitate decat In puii mei (sau Spitalul de dementa din partea cealalta), dar comparativ cu emisiunile similare realizate de TVR in trecut sunt foarte slabe.

Trimite un comentariu

sus