Skip to main content

B1 TV, amendat pentru o ştire cu ministrul Nicolăescu

 

eugen-nicolaescu-mediafax-foto-razvan-chirita
Sursa foto: Mediafax - Răzvan Chiriţă

Publicitate

Postul B1 TV a fost sancţionat de CNA cu amendă de 10.000 de lei pentru ştirea „Ministerul Sănătăţii fentează licitaţiile”, în care este vorba despre softul folosit la Ministerul Sănătăţii, prin care contabilii din sistem îşi fac raportările.

Potrivit ştirii, Ministerul Sănătăţii a achiziţionat softul gratuit însă, „s-a convenit între minister şi firmă că valoarea serviciilor de mentenanţă şi asistenţă tehnică lunară să fie cel mult egală cu valorile plătite în prezent de fiecare instituţie publică subordonată pentru servicii informatice similare”.

Sesizarea semnată de Eugen Nicolăescu, arată că „potrivit protocolului semnat între Ministerul Sănătăţii şi societatea Adi Com Soft SRL, nu există o asemenea prevedere legată de încheierea vreunui contract de mentenanţă”

Rareş Aniţa, director de programe B1 TV – „Noi am trimis o solicitare ministrului Nicolăescu. Şi aşa cum se întâmplă în ultima vreme din ce în ce mai des, ministerul nu ne-a răspuns. L-am invitat în nenumărate rânduri pe domnul Nicolăescu la emisiunile noastre dar ne-a refuzat în mod constant.”

Propunerea de amendare cu 10.000 de lei a fost făcută de către Radu Călin Cristea, membru CNA, care a precizat că a fost încălcată legislaţia care face referire la informarea corectă şi obiectivă a publicului.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicoleta Nicoleta
    Culmea, eu observasem ca le da deja. Personal am primit un raspuns de la reprezentantul B1 in care se spunea ca "apreciem ca publicul nostru trebuie sa aiba simtul umorului cand se uita la emisiunea ... "
  • Nasty Nasty
    Pai sa dea si B1TV dupa modelul A3 toate prostiile pe post si sa precizeze ca este "doar" pamflet si scapa mai ieftin.
  • Synned Synned
    pai da,au inceput amenzile pentru RTV,B1 TV....antena 3 e in scadere cu audientele.Slugile de la CNA incep sa'si faca ''TREABA''pentru care au fost pusi acolo!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    si Antena 3 chiar nimic...au cele mai corecte si impartiale stiri si emisiuni!?

Trimite un comentariu

sus