Skip to main content

Bahmu, după interzicerea spotului Dry Cooker: “Să dovedească atunci şi că Red Bull îţi dă aripi”

 

Publicitate

REACŢIE. Adriana Bahmuţeanu reacţionează după ce CNA a interzis un spot pentru tigaia Dry Cooker, pe motiv că afirmaţiile ei nu pot fi dovedite.

Să dovedească atunci şi că Red Bull îţi dă aripi. Sau cum Cosmote îţi aduce toţi prietenii acasă”, a declarat Bahmuţeanu pentru Paginademedia.ro.

Un nou spot Dry Cooker, în care apare Bahmuţeanu, rulează pe toate posturile TV.

Bahmuţeanu, pentru Paginademedia.ro:

De data aceasta ce o să mai zică? În spot eu spun că “fluturaşii în stomac nu se simt de la prea mult amor, se simt de la mâncarea bună gătită în Dry Cooker,” O să mă pună să dovedesc asta?” s-a întrebat, ironic, Adriana Bahmuţeanu, în declaraţia dată Paginademedia.ro.

Spotul Dry Cooker a fost interzis ieri, de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Forul a reclamat faptul că anumite declaraţii făcute de Adriana Bahmuţeanu în spot, legate de efectele tigăii asupra stării de sănătate, nu pot fi dovedite.

Bahmu, în reclamă:

  • "De când folosesc tigaia Dry Cooker simt că am mai multă energie"
  • "Parcă aş dărâma munţii cu tigaia Dry Cooker"
  • "Dry Cooker nu e o tigaie (...) e sănătatea copiilor mei"
  • "Sunt în formă doar cu tigaia Dry Cooker"

Totodată, în afara declaraţiilor lui Bahmuţeanu, CNA a considerat că exprimările făcute de o altă gospodină care apare în spot sunt agramate.

Ce spunea gospodina din reclamă:

  • „O prietenă de-a mea şi-a cumpărat o tigaie, care a venit la mine foarte plină, că-i mai bună a ei şi că a luat-o mai ieftin”
  • „Orice mâncare care o făceam cu ulei, se spoieşte totul, pereţi, aragaz, tot”

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • baby baby
    Sunt multumit de dry cooker mami imi gateste numai bunatati in ea asa ca lasati cratita in pace si pe cea care ii face reclama sunteti prea severi cu semenii vostri noroc ca noi copii suntem mai ingaduitori cu toate!
  • tanase teofil tanase teofil
    Bahmuteanca face reclama la tigaie purtind cercei cu insemn satanist .........bravoo .........bine ai mai ajuns ........
  • vaska vaska
    Si tu D-na Mahala sa dovedesti ca nu te-au interesat banii lui Prigoana......Zatttttttttttt...
  • floryan floryan
    de fapt , totul e foarte simplu.... CNA face jocul altor firme de tigai si oale care au cam intrat in impas financiar si promotional...niciodata nu iese fum fara foc ! interesu' si iar interesu'.....atit !
  • unU unU
    Asta e chiar mai mincinoasa decat reclama la detergenti ! :)
  • nela nela
    Bine spus,Florin.Daca tot se face reclama la un produs,macar sa aibe totusi o mica farama de realitate si nu sa fie plina de ''metafore'' cum spune Anda...
  • florin florin
    Hal de oameni si suporteri ai Bahmutencei...

    Vai de neamu nostru, daca bahmuteanu compara 'redbull iti da aripi' cu 'cu tigaia asta daram muntii'. Pai aflati dragilor, ca in compozitia redbull-ului se regasesc anumite substante active care intr-adevar, functioneaza ca un boost de energie (doar de-aia se numeste ENERGIZANT), ceea ce se poate traduce in 'iti da aripi' (din cauza energiei, te simti mai usor, mai activ, mai zburdalnic). Poate ma lamureste idioata asta a caror valori le promovam la televizor pentru audienta in masa, cam care elemente din tigaia speciala dry cooker o ajuta pe dansa sa darame muntii.
  • tara de prosti ® tara de prosti ®
    CNA-ul = o adunatura de dobitoci. (in cazul tigaii, in rest doar unelte politice)
  • alex alex
    http://youtu.be/3u_M2msijpU
  • didi didi
    replica lui bahmu e misto, tigaia ei nu... daca ne luam dupa handicapatii de la cna, nu am mai vedea nimic la televizor... cine e atat de tampit sa creada ca daca fluieri iti vine mr musculo sa iti faca curat in casa? sau ca dry cooker muta muntii din loc? sau ca red bul chiar iti da aripi? sunt doar niste expresii. cna ar trebui sa isi vada de treaba sau sa puna pe altii in loc.
  • gigel gigel
    Eu am luat tigaia de la Top Shop si e o porcarie. Daca nu pui mult ulei se lipeste de nu se vede. Reclama e sufletul comertului si comertul...sufletu'!
  • tibi tibi
    draga Alexuta, Felix Baumgartner cand s-a "aruncat" din stratosfera, purta un costum inscriptionat Red Bull. Deci, intr-un fel, aceasta bautura iti da aripi....
  • Anda Anda
    in primul rand, haideti sa nu mai povestim despre produse doar din auzite("cunosc pe cineva care are tigaia si care zice ca nu e buna"). eu am tigaia dry cooker (primita cadou, nu as fi cumparat never-ever produse la teleshopping) si ghiciti ce: e cea mai buna investitie din bucatarie, din toate punctele de vedere, dar nu am sa ma apuc sa laud o nenorocita de tigaie in cazul de fata. revenind insa la subiectul cu adriana bahmuteanu, cred ca nu putea fi data o replica mai buna decat cea cu red bull sau cosmote. fratilor, nu cred ca cineva din romania asta va cumpara tigaia asta pt ca zice bahmuteanca ca darama muntii datorita ei, sa fim seriosi. si nici nimeni din romania nu cumpara red bull crezand ca o sa devina icar. sa fim seriosi, ati auzit de metafore?
  • nemesis nemesis
    CAND SCAPAM ODATA DE FEMEIA-CARTOF? UITATI-VA LA MECLA EI, PARCA-I UN CARTOF PICTAT. SI MA-NDOIESC SINCER CA STIE SA CANTE LA UN SINGUR PIAN, NECUM LA DOUA!...
  • MirceA MirceA
    Alexutza, in cateva propozitii ai reusit sa faci praf toata legea audiovizualului !

Trimite un comentariu

sus