Skip to main content

Chello Central Europe a semnat un parteneriat cu Shorts International

 

Sursa foto: exclusivnews.ro
Sursa foto: exclusivnews.ro

Publicitate

Chello Central Europe a semnat un parteneriat cu Shorts International, jucător în industria de divertisment a filmelor de scurt-metraj. Ca urmare a acestei colaborări, distribuţia canalului Shorts TV se va extinde în Europa Centrala şi de Est.

Chello Central Europe va distribui versiunea HD a canalului ShortsTV în Polonia, Ungaria, România, Republica Ceha, Slovacia, Bulgaria şi Balcani. ShortsTV a fost lansat în România în luna martie a acestui an şi se află într-o continuă extindere la nivel internaţional.

Despre Shorts TV HD

ShortsTV HD este primul canal HD din lume dedicat filmelor de scurt-metraj. Canalul a fost lansat în luna aprilie 2012 şi are acum peste 8 milioane de abonaţi în Olanda, Belgia, Franţa, Turcia, România şi Africa de Est. Postul este structurat pe mai multe genuri (Stars in Shorts, Best in Fest şi Animation) şi este difuzat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Shorts tv e de ceva vreme la Romtelecom... sa fie mai bine de trei luni.
  • unom unom
    RCS nu vrea sa introduca MGM si TCM 24 ne-au bagat pe gat film cafe si TV1000 doua panarame de programe
  • kkozoo kkozoo
    Dute l-a plimbare ..................
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Cand e vorba de canale de CALITATE bineinteles ca rcs- rds e pe langa... Acum canalele Discovery reintroduc programe premium, iar multi au pus botu' la canalele BBC ; niste mediocritati englezesti de toata jena, filme din anii '60 si '70 la care nici babutzele din Scotia nu stau sa le urmareasca... Fericiti cine aveti UPC DIGITAL ! HUO RCS !

Trimite un comentariu

sus