Skip to main content

Codruţ Sereş se desparte de Intact

 

Codrut Seres
Foto: Octavian Cocoloş, EVZ

Publicitate

Codruţ Sereş pleacă de la trustul Intact. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Codruţ Sereş, care a fost, o perioadă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Intact Media Group, s-a despărţit de grupul patronat de familia Voiculescu.

Fost ministru al economiei în guvernul Tăriceanu şi senator din partea Partidului Conservator în perioada 2004-2008, Codruţ Sereş a fost numit preşedinte al Intact în 2010. Ulterior, a trecut în Consiliul de Administraţie al companiei. Sereş a fost şi în consiliul de Administraţie al Editurii Intact (care editează Jurnalul Naţional) până în mai 2011.

Numele lui Codruţ Sereş a fost asociat cu un departament special al grupului, Departamentul de Investigaţii din Intact. În urmă cu doi ani, potrivit declaraţiilor jurnalistului Stelian Negrea (fost şef al acestui Departament), Codruţ Sereş îi sugera – potrivit jurnalistului - să atace anumite firme pentru a le convinge să vină cu publicitate la Intact.

Stenograme din discuţiile lui Stelian Negrea şi Codruţ Sereş, aici.

Până la ora redactării articolului, Codruţ Sereş nu a putut fi contactat.

Numele lui Codruţ Sereş apare şi în cazul “Trădare şi spionaj”. Potrivit EVZ, astăzi, Curtea Supremă a audiat mai mulţi martori importanţi în dosarul în care apare şi numele lui Sereş.

EVZ: “Pe 30 martie 2009, foştii miniştri ai Economiei şi Comunicaţiilor Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte patru persoane, în dosarul privatizărilor strategice. Ei au fost acuzaţi că au aderat la un grup infracţional organizat cu caracter transnaţional. Potrivit procurorilor DIICOT, în perioada 30 mai 2005 - 21 noiembrie 2006, aceştia au constituit sau aderat la un grup infracţional organizat cu caracter transnaţional, din care au făcut parte şi Vadim Benyatov, Stamen Stanchev, Dorinel Mihai Mucea şi Mihai Radu Donciu, în scopul comiterii unor infracţiuni grave, pentru a obţine direct sau indirect un beneficiu financiar sau alt beneficiu material.”

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ţtirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paula Paula
    Antena 3 si 1 mor ultimele, mai intai cade A2; la cati prosti apar acolo pe bani ar trebui sa-i scoata la produs si sa faca bani cu ei si cu ele, oricum nu i diferenta intre ei- niste curve toti
  • alex alex
    Nu pleacă Codruț Sereș de la Intact probabil o fi mutat în alta parte.
  • matei_a matei_a
    io nu cred ca se despart deloc. omu' doar a primit alta treaba de facut.
  • Un Jurnalist Un Jurnalist
    Am recitit pe acest site mizeriile pe care santajistul Seres le punea la cale fata de firmele care nu consumau publicitate la Intact. Insi ca el ar trebui sa fie la puscarie, nicidecum presedinti de trusturi de presa, si asta dupa ce s-a consacrat ca ministrul Hakkinen! Ma simt umilit, batjocorit si tarat in derizoriu sa vad ca oameni care muncesc onest in Intact nu-s platiti cu lunile si ticalosul asta este seful lor suprem. Codrut Seres, un neg pe obrazul presei romane, a fost pus de moralistul Felix sa faca de cacao principii pentru care au murit oameni la Revolutie. Va dati seama in ce tara traim, in ce presa ne balacim?!
  • RADU RADU
    Cu nedisimulata bucurie anuntam plecarea in sir indian a celor care "au tinut aproape"de domnul Voiculescu. In curand un nou post TV rebranduit , numele sau ? ANTENA SATELOR ! P.S. A inceput Jurnalul National , se pregateste Antena 3 !
  • Nelu Nelu
    Nu cumva Intact se desparte de Codrut si nu invers ?
  • Radu Radu
    Cum se retrag nenorocitii astia din BUDHA numita Intact!! Se pare a a terminat Varanul o parte din bani!!!
  • un roman un roman
    Hopaaa, se retrage domnul Hakkinen? Se apropie funia de par, asta e!

Trimite un comentariu

sus