Skip to main content

Cosmin Stan se desparte de Realitatea

 

sursa foto: emmazeicescu.ro

Publicitate

Cosmin Stan, partenerul de platou al Emmei Zeicescu la Realitatea TV, a decis să părăsească postul de ştiri. „Voi decide zilele următoare ce voi face mai departe”, a declarat jurnalistul pentru paginademedia.ro.

Are vreo legătură plecarea cu situaţia postului Realitatea TV?

Cosmin Stan, pentru paginademedia.ro: „Este o decizie personală. Plec cu regretul că trebuie să rup cuplul cu Emma Zeicescu, după părerea mea cel mai bun cuplu de ştiri de pe piaţă.”

Când va fi ultimul jurnal în formula cu Emma Zeicescu?

Nu ştiu încă, rămâne să stabilim.

Emma Zeicescu: "Îi mulţumesc lui Cosmin Stan pentru anii petrecuţi împreună, pentru toate zilele în care am râs împreună, pentru cele mai bune ştiri pe care le-am transmis împreună şi pentru că tot împreună am demonstrat că putem fi umani, calzi, veseli şi profesionişti. Înţeleg însă că uneori în viaţă drumurile se despart. Eu merg pe drumul meu şi sunt convinsă că viitorul sună bine atât timp cât ai mintea  deschisă şi îţi faci meseria cu toată dragostea."

Cosmin Stan prezenta segmentul Newsroom la Realitatea TV între orele 16 şi 18. El face cuplu cu Emma Zeicescu de aproximativ trei ani. În perioada 2009 - 2011, cei doi au prezentat ştirile la Realitatea TV. Apoi au plecat la Digi, unde au stat doar şase luni, după care s-au reîntors la Realitatea TV.

Înainte de Realitatea TV, Cosmin Stan a lucrat la Pro TV, unde a prezentat ştirile de weekend.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • In alte tari se foloseste de mult timp un cuplu de prezentatori pentru stiri. La noi nu prea a prins ideea, doar la stirile de dimineata se mai practica.
  • Amandoi 2 patzakine care rad aiurea, cu poante de clasa aII-a. Sigur ca orice maimutoi are fanii lui, asa ca poate unora o sa le dea lacrimile...Asta e. Nu sunt singurii care n-au ce cauta la tv, s-au umplut tv de mazete tinere.
  • burningsnowflake o bila alba! Pascu.....ia-ti pc-ul si aruncati-va pe geam :)
  • daca nu te uitai cum ti-ai format o opinie atat de clara???
  • Asta glumeste cand spune ca formau cel mai bun cuplu de stiri, nu? Sunt de-a dreptul penibili. Incearca sa creeze o atmosfera cordiala, dar e totul atat de fals incat ti se face greata. Atata falsitate si fanfaronism mai rar. Au tot felul de dialoguri si de schimburi de replici de toata jena. Pe slotul lor orar, TV-ul meu nu sta niciodata pe Realitatea.
  • Ar fi foarte frumos sa se intoarca la protv. Acolo ii este locul, cosmin asteptam sa te revedem in postura de reporter special al stirilor protv.multa bafta:)

Trimite un comentariu

sus