Skip to main content

Cronica Cârcotaşilor aniversează 13 ani

 

Cronica CarcotasilorEdiţie aniversară Cronica Cârcotaşilor, în această seară, la Prima TV. Duminică, 14 aprilie, emisiunea Cronica Cârcotaşilor împlineşte 13 ani de la prima difuzare, 13 ani în care Cârcotaşii au adunat câteva zeci de mii de perle televizate.

Publicitate

Emisiunea este difuzată miercuri, de la ora 20.30, şi în reluare duminică, de la ora 15:30, la Prima TV.

La ceas aniversar, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Bebeluşele, Mistretzu’, Puştiu’, Gabriela, Yanka şi întreaga echipă de producţie au pregătit o ediţie specială de sărbătoare.

Despre ediţia aniversară Cronica Cârcotaşilor:

De la personaje de poveste precum Hensel şi Gretel, la caractere din popor ca Badea Mişulică şi Badea Cătălin, de la cântăreţi ca Ştefan Bănică Jr. şi Marius Moga, la alţi cântăreţi precum “Veorica”, Ioniţă şi Magherita de la Clejani.

De la, de acum celebri, Gogu din Paşcani şi doamna Tănţica, la personaje noi precum ceasornicarul Ivan Ivanovici Coculetz, baba Yoda, economist şef Georgică Beneficiu-Răsdaq şi domnul Casanova Juan Carlos Santana de Madrid. Nu va lipsi nici personajul turnător Felix Motanul şi nici rubricile “Top Ruşinică” sau “Binterviu” şi ele cu iz aniversar.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    De ce se tot leaga lumea de Huidu.sa-i fereasca Dumnezeu pe toti oamenii sa li se intample un asa accident.viata continua pt toata lumea.cei care cred in Dumnezeu stiu ca nimeni nu I se poate impotrivii.moartea celor 3 persoane a fost voia Lui Dumnezeu. Huidu este un om care toata viata va fi urmarit de acea amintire.daca v-ati pune in locul lui o secunda va asigur ca nu-l mai criticati!
  • George George
    Va rugam domnilor, nu- l mai lăsați pe Huidu sa se manifeste la Cronica. Nici la TV si nici la radio. Va rugam mult de tot. Puțin respect.
  • Robu Williams Robu Williams
    Trustul lui Felix sa se abtina de la comentarii. Pam, pam!
  • Robu Williams Robu Williams
    La multi ani!
  • Z Z
    Poate e ultima! Umor slab, glume proaste, comentarii fara fond...O emisiune minora intr-un peisaj plin de "resturi". De bun simt ar fi sa scoata din titlu cuvantul "cronica" ...se potriveste mai bine.. "taclalele". Emisiuni de ...pentru oameni pe masura. Pacat de Dezbracatu, care are talent de actor mare..
  • eduard eduard
    Serban Huidu e primul care participa
    Parca ca nu mai vrea sa fie o persoana publica insa apare la Cronica Cârcotaşilor pe Prima Tv si ii se aude vocea la Cronica Cârcotaşilor de pe KISS FM.
    Gata i-a trecut? eee am omorat trei oameni ce mare scofala... nu mai apar cateva luni la tv spun ca ma retrag din viata publica ca sa par indurerat de tot raul pe care l-am provocat dupa care apar la Cronica Cârcotaşilor in spatele camerelor ca sa se invete lumea cu mine dupa care revin pe scaunul meu.
    Credeti ca mai rezista mult in spatele camerelor? eu zic ca nu va mai dura mult si il vom vedea in locul lui Dezbracatu si pus pe sotii ca in vremea buna a lui.
  • Lucian Lucian
    D-nul Serban Huidu nu participa la aniversare ? :D

Trimite un comentariu

sus