Skip to main content

Curierul Jason Statham a dansat cu audienţa. România dansează, pe locul doi

 

transporter 2

Publicitate

AUDIENŢE. România dansează nu a repetat performanţa de săptămâna trecută, când a fost lider detaşat pe toate categoriile de public. Emisiunea de aseară (7 aprilie), care s-a intersectat în mare parte cu filmul Curierul 2 (Pro TV) a fost pe locul doi, după Pro TV.

Distanţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mare pe publicul naţional. În oraşe, diferenţa a fost mult mai mică.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele emisiunii de aseară România dansează:

LA NIVEL NAŢIONAL. România dansează a fost văzută, în medie pe minut, de peste 1,8 milioane de români. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea cu 400.000 mai mulţi telespectatori pe minut.

LA NIVEL URBAN. Diferenţă mai mică între Pro TV şi Antena 1 la oraşe: 60.000 de telespectatori în favoare Pro-ului. Astfel, Pro TV avea 1,16 milioane de orăşeni pe minut, iar la România dansează se uitau 1,1 milioane.

SEGMENTUL COMERCIAL. România dansează a ţinut în faţa televizoarelor, în fiecare minut, 588.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (10,6 rating pe segment). În acelaşi interval, la Pro TV erau 737.000 de telespectatori din segmentul comercial (13,3 rating).

Audienţele posturilor TV duminică, 7 aprilie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Pro TV 2.218.000 telespectatori pe minut (11,7 rtg) Pro TV 1.160.000 (11,1)
Antena 1 1.817.000 (9,6) Antena 1 1.100.000 (10,5)
Kanal D 1.503.000 (7,9) Kanal D 628.000 (6)
Prima TV 822.000 (4,3) Antena 3 356.000 (3,4)
Acasa TV 707.000 (3,7) Prima TV 317.000 (3)

Săptămâna trecută, România dansează era lider pe intervalul de difuzare, la distanţă de celelalte posturi, pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial. Cifrele de săptămâna trecută, pe Paginademedia.ro, aici.

Audienţele emisiunilor România dansează:

 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorinel D Sorinel D
    Pentru "POHUI"; daca tu te culci dupa ora 00:00 (banuiesc ca atunci cand ajungi acasa mai te uiti la televizor, mai mananci, faci o baie), nu este treaba mea. Pentru unii care incep munca la 07:00, trezirea se face cu o ora mai devreme. De ce sa fiu obosit la munca, cand pot sa am bateriile incarcate si astfel, rezolvarea problemelor este mult mai rapida si mai usoara.
    Dar de, ce sa iti mai explic tie. Daca zici ca te distrezi pana la ora 23:00... Inseamna ca, tu, pe zi, in 24 de ore dormi maxim 5, 6 ore ?
    P.S: Te poti distra in weekend sau in alte zile, si ziua; nu DOAR noaptea.
  • Centralista Centralista
    Poate ca Romania s-a saturat de street dance si apropo-uri magaresti cand apare o fata frumoasa. Au testat in primele editii sa vada daca e ceva de capul emisiunii, au constatat ca e tot romanism si au dat pe altceva, intamplator cam singura chestie de pe segmentul orar respectiv care nu le aducea aminte ca a doua zi e luni si trebuie sa e intalneasca cu diverse figuri, posibil la fel de sinistre ca cei doi jurati ai emisiunii (pe care de altfel am urmarit-o cap coada, intrucat am niste amici concurenti, asa ca rog sa nu fiu acuzata de pro tvism).
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @florin
    1.chiar nu cred ca romania danseaza e un show ca raspuns la romanii au talent
    2 sunt 2 formate facute de englezi cumparate de diferite televiziuni de ce trebuie sa fii atit de inchis sa gindesti ca e o contrapartida la romanii au talent?
    3chiar crezi ca cei care au conceput got dance s au gindit ca la o concurenta cu got talent?
    4 orice om cu mintea la cap si cu putina stiinta isi da seama ca un concurs gen got talent o sa fie mai urmari decit unu gen got dance pentru ca la got talent e vb de mai multe arii de talente aici e vb doar de dans
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @andrei in afara de joi vineri si citeodata duminica pro tv e tot pe locul doi in prime time deci cum dracu pierde prost tv doar de 2 3 ori pe an la tine?
  • tomdegetelul tomdegetelul
    e fantastic cum ginditi voi fanii prost tv-ului bendeac e naspa dar smilii si gartos sunt fantastici sau tipa aia de la dansez care e actrita e mare experta in dans nu?
  • POHUI POHUI
    @florin eu am iesit la un film la cinema mi s a parut mai bun decit orice emisiune film sau altceva de la televizor
    2 mi se pare o prostie sa stai sa vezi acelasi film de n ori doar ca e dat de pro tv( si eu ma uit pe pro tv dar la filmele noi si la emisiuni gen romanii au talent sau masterchef,nu ma uit doar la de dragul siglei ceea ce faceti voi)
    3 nu sunt nici un postac pro tv nici antena doar ziceam ca duminica poti face si altceva decit sa stai la tv (habar n am cine e thor sau cum ii zici tu)
  • POHUI POHUI
    @sorinel d
    1dupa nume esti sigur manelist deci telespectator prost tv(toti manelistii sunt telespectatori prost tv)
    2 poti sa te distrezi de la 19-23 si dupa te duci la somn(sau tu intelegi distractia decit dupa ora 23?)
  • mihaita mihaita
    sa inteleg ca e naspa cum se prosteste Bendeac insa e genial cum se prosteste Mihai Petre sau Mica Sirena (Sorin de la Master Chef)?
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @expertul dar las fierbinti nu e acelasi lucru ca si in puii mei sau state de romania era un serial cult nu i asa facut de prost tv ?esti penibil mai bine vezi jegul din porst tv si dupa zi de altii
  • Florin Florin
    Pohui, thorthor : de ce trebuie sa dati acelasi comentariu peste tot? si de ce nu raspundeti la comentariile la comentariile voastre care va arata cat de simplist ganditi ( mai sus ati putea raspunde lui Sorinel, mai jos mie).
  • adi adi
    Ai dreptate!Nu degeaba iti spui expertul!Numai ca esti EXPERT in tampenii!Sau astea sunt ordinele pe care le-ai primit de la Felix. Cum poti sa compari Protv si Kanal D cu vomele care apar la Kktos? E clar ca frustrarea e mare ca in loc sa va luptati cu Protv va depaseste si KanalD!
  • Florin Florin
    nu mai inteleg. pohui si thorthor sunt aceleasi persoane? :))
  • andrei andrei
    Antenele cand pierd au am multe comentarii pt ca ele pierd cam des in tim ce PROTV-ul perde foarte rar si omul nu e obisnuit sa comenteze un ''esec'' care se intampla de 2 sau 3 ori pe an.La antene e deja traditie sa fie pe minus.....
  • Florin Florin
    pofui, thorthor : eu am citit ce ai scris tu. tu nu cred ca ai facut asta, asa ca nu o sa repet de ce sunt unele filme precum Curierul 2 care au potential de revizionare ( la fel ca alte emisiuni, seriale si filme de pe tot globul).
    in schimb, iti atrag atentia ca problema este tot la tine. faptul ca tu deplangi faptul ca romanii nu fac altceva intr-o duminica ( ploioasa) de primavara nu are nicio legatura cu faptul ca lumea se uita la Protv. poti la fel de bine sa ii deplangi pe cei care se uitau la antena, acasa, kanald sau orice altceva. ( apropo : tu ce ai facut duminica de deplangi atatia romani?) :)) deci corec comentariul tau ar fi fost ( ca sa demonstrezi ca aici este vorba despre alegerile proaste ale romanilor in a-si petrece duminicile) : nu pot sa cred ca un film fff vechi, un alt reality show ca raspuns la Romanii au talent, un reality show care nu este un reality show, un alt reality show vechi de ani, o telenovela redifuzata, talk showuri politice sunt alegerea romanilor de a-si petrece duminica seara. ar trebui sa invete sa mai iasa si din casa.
    in alta ordine de idei, faptul ca ma reduci la postac protevist arata mai degraba care au fost intentiile tale si ce fel de postac esti tu. chiar era atat de dificil pentru tine sa ma contrazici in ceea ce am spus eu mai sus litera cu litera? erai mai credibil.
  • mile mile
    prostia invinge

Trimite un comentariu

sus