Skip to main content

Dalia Puşcă şi Marian Voicu, printre câştigătorii proiectelor de emisiuni TVR Internaţional

 

pusca voicu

Publicitate

TVR Internaţional şi-a desemnat proiectele câştigătoare pentru grila de primăvară 2013. Au fost selectate emisiuni culturale, de divertisment, de limba română, turism şi sănătate, social-politice şi social-economice.

Printre câştigători se numără Dalia Puşcă şi Marian Voicu (foto sus). Cei doi au fost admişi cu proiecte de divertisment, respectiv social-politic. ”Hai acasă!” este titlul provizoriu al unui show de divertisment ce se va difuza sâmbăta, de la ora 21.00.

Comisia care a selectat câştigătorii a menţionat că în continuare vor fi stabilite împreună cu managementul canalului: titlul final, moderatorii şi producătorul, alocarea bugetară, alocarea resurselor şi etapele de începere a producţiei.

Marian Voicu va avea o emisiune social-politică, joia de la ora 22.00, cu titlul provizoriu ”Agora”. Cristina Timuş a câştigat proiectul de limba română cu emisiunea ”Româneşte”, aceasta urmând a fi difuzată duminica la prânz.

Gabriel Rusu este câştigător cu proiectul de emisiune culturală ”ADN românesc” (joia, de la ora 23.00), în timp ce ”Ne simţim bine în România” este titlul provizoriu al proiectului de emisiune de turism şi sănătate propus de Răzvan Petrişor.

Emisiunea social-economică ”România dus-întors” va completa lista grilei de primăvară, fiind propusă de Gabriela Dumbravă. Se va difuza vinerea, de la ora 23.00.

CITEŞTE ŞI:

Rezultate concurs: Cristi Tabără va realiza o emisiune de turism la TVR1

TVR2 şi-a ales emisiuni noi pentru grila de primăvară

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • TE(LE)OLOGUL TE(LE)OLOGUL
    Intodeeauna am apreciat meschinaria unor minti, si micimea acestora, atunci cad selecteza in titlu numele unor PIPITE CITITOARE DE PROMPTER..iar pe adevaratii jurnalisti castigatori de formate si premii de breasla ii trec in coada materialului. Desi sunt si frmosi si dau bine in poza....dar in Romania - grav ca si pe un site al profesionistilor - se plaseaza in zona de LEAD jurnalisti de carton si de prompter (nu ma refer aici la Voicu) si nu cei cu palmares... Si e nevoie doar de o docu-google-izare!
  • Madalin Madalin
    Da ce e titlul ala rasis AD Romanesc? Au revenit arienii si nu ne-am prins??
  • manu manu
    cine e actrita asta expirata, concediata de la stirile de 12 noapte, de pe realitatea, acum 3,4 ani ??? dar basistul asta de new zeeland, . reeshapat? Sunteti varza, TVR!!! Saftoiule, ai fost ziarist, bro!!!Asa te au spalat pe creier, baietzii....

Trimite un comentariu

sus