Skip to main content

Emisiuni noi, de astăzi, la TVR 1 şi TVR 2. Irina Păcurariu spune Poveşti în halate albe

 

Irina Păcurariu
Irina Păcurariu

Publicitate

Începând de astăzi, TVR1 difuzează două emisiuni noi: Poveşti în halate albe şi Vreau să fiu sănătos. Iar la TVR2 debutează emisiunea România frumoasă.

Emisiunea Poveşti în halate albe este prezentată de Irina Păcurariu, în fiecare luni seara, de la ora 22.00 şi prezintă reuşitele din domeniul medical românesc.

Emisiunea, care este parte a campaniei "De profesie medic în România", la care TVR este partener media, le descoperă românilor doctori care au puterea şi dorinţa de a salva vieţi, medici care nu îşi fac doar meseria, ci se şi sacrifică pentru excelenţă.

Pentru emisiunea pe care o prezintă începând de luni, 22 aprilie, la TVR, Irina Păcurariu a făcut muncă de cercetare timp de mai multe luni. A căutat prin toate colţurile ţării medici despre care se ştie şi se vorbeşte cu respect nu numai în localităţile unde profesează, ci şi în judeţele sau regiunile lor.

În prima ediţie a Poveştilor în halate albe, Irina Păcurariu ajunge într-o comună care se numeşte Bivolari, un loc la capătul lumii şi al ţării, adică la câteva sute de metri de Prut, unde un ardelean de lângă Cluj şi-a făcut din bolnavi şi salvarea vieţilor lor o misiune.

Despre „România frumoasă”

Moderatorii noii emisiuni sunt Andra Gavril şi Marius Constantinescu. România frumoasă este un magazin de arte şi industrii  care va prezenta în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, informaţii din actualitatea culturală.

Moderatorii emisiunii vor discuta în direct cu invitaţii din studio despre arhitectură, film, teatru, dans, muzică, literatură, dar şi lifestyle, design sau modă.

Fiecare zi este dedicată unui alt domeniu al artei: ziua de luni este a artelor vizuale, marţea surprinde artele spectacolului, miercurea este cucerită de muzică, joia este dedicată cuvântului scris şi fenomenului creat în jurul acestuia, iar ziua de vineri se concentrează pe elemente de lifestyle.

Sonia Argint Ionescu prezintă Vreau să fiu sănătos

Din 22 aprilie, telespectatorii TVR 1 vor afla în fiecare săptămână noutăţile din lumea medicală, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice.

Prezentată de Sonia Argint Ionescu şi realizată de Beatrice Cioba, emisiunea magazin Vreau să fiu sănătos va fi difuzată în fiecare luni după-amiază, de la ora 17.00 şi va aborda subiecte care acoperă cât mai multe zone din domeniul medical românesc.
Rubricile emisiunii Vreau să fiu sănătos sunt:

În prima ediţie Vreau să fiu sănătos, se va vorbi despre simptomele unui infarct şi cum trebuie acţionat în acest caz, ce sunt constelaţiile familiale, ca tehnici de sondare a psihicului uman - chiar de la psihologul şi psohoterapeutul Carmen Ragea, precum şi ce presupune una dintre cele mai noi metode de remodelare corporală - Lipo Vaser.

Dintre terapiile alternative, în prima ediţie a emisiunii pe teme de sănătate de la TVR 1 se discută despre iridologie, iar rubrica ce vizează tratamentele de ultimă oră făcute în România aduce în prim plan embolizarea anevrismelor cerebrale, tratament ce ajută la recuperarea 100% a pacienţilor care au suferit un accident vascular cerebral.

LIKE. Fiţi la curent cu ţtirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircelus Radu Mircelus Radu
    Eu ma uit!

    Apropo, acum multi multi ani, pe TVR 2 era o emisiune de dezbateri la care participau tineri intre 16 si 25 de ani, tineri care trecusera de o preselectie.

    Cred ca o astfel de emisiune, cu buget destul de mic si care poate antrena si studiourile teritoriale ale TVR, ar putea fi resuscitata.
  • claudyu claudyu
    eu nu ma uit pe tvr 1 si tvr 2

Trimite un comentariu

sus