Skip to main content

House of Cards – Culisele puterii, disponibil pe Voyo.ro

 

HOUSE OF CARDSSerialul House of Cards – Culisele puterii este adus în premieră în România de Voyo.ro. Începând de astăzi, serialul este disponibil utilizatorilor Voyo.ro, care au posibilitatea să vizioneze toate cele 13 episoade ale primului sezon.

Publicitate

Lansat în Statele Unite în februarie 2013 şi considerat serialul anului, House of Cards – Culisele puterii este disponibil publicului român înainte chiar ca telespectatorii americani să-l fi văzut la vreun post TV.

Despre serialul House of Cards – Culisele puterii

Serialul are un buget de 100 de milioane de dolari şi nume grele în distribuţie, precum Kevin Spacey.

Regizorul David Fincher, cel care semnează şi Alien 3, Seven sau Fight Club, aduce publicului o poveste plină de intrigi şi manipulare care se desfaşoară în zilele noastre in Washington D.C., în lumea dură a politicii.

House of Cards – Culisele Puterii urmăreşte parcursul liderului democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres, Frank Underwood (Kevin Spacey). Noul preşedinte îi promisese un post de Secretar de Stat, pe care ulterior i-l refuză, astfel că Frank e decis să se răzbune. Sotia lui Underwood, Claire (interpretata de celebra Robin Wright) este cea care îl susţine în războiul politic pe care acesta îl iniţiază.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yomamen yomamen
    vreau sa va spun ca deja am vazut 10/13 episoade si este genial! tot ce vedeti la tv ,tot ce cititi despre politica,afaceri este de fatada. acest serial darama barierele conventionalului si arata exact care este jocul pt putere!Numai pt serialul acesta si merita sa dai 3euro la voyo!
    recomand tuturor sa il vada!
  • valeria valeria
    Am avut si eu cont la coyo si pot sa va confirm ca estecea mai mare hotie si bataie de joc, de la continut pana la calitatea execrabila a produselor, incluzand aici si aberatiile numite "seriale MediaProst" care nu sunt decat niste manele sau emisiunile de toata jena ale lui Marutza...
    Prefer sa imi cumpar DVD-urile de la Flanco/Altex/Emag/Amazon etc. decat sa le dau bani imbuibatilor astora, care pana si la emisiunile lor "bune" promoveaza subtil niste interese mai mult decat discutabile...
  • Pandele Pandele
    Dony, reactionezi ca si cum asteptarea ta e ca toate lucrurile in viata sa fie gratis. Iar asta spune multe despre capacitatea ta de a intelege lucruri simple.
    Tot atat de mult intelegi si din industria asta, cand spui ”din piatra seaca”. Daca ai vazut vreun cadru din House of Cards, ar trebui sa intelegi macar ordinul de marime al costurilor de productie. Adica sa intelegi ca nu e piatra seaca, Voyo nu l-a primit gratis, traducerea nu e moca si nu e facuta de un pusti care a invatat engleza tot de pe torente, etc. Iar cineva trebuie sa plateasca pentru asta. Asteptarea ta este ca tu sa beneficiezi de toate astea moca.
    Succes ! Mai ales pe termen lung, dar asta nu intra in preocuparile tale, nu ?
  • Andrei Andrei
    Pai bineinteles.. Daca nu e gratis intotdeauna e "urat, mizerabil, penal, etc" .

    Sunt productii foarte bune pe site, gen cea de mai sus.
  • pani pani
    mergeti direct in ...bip bip bip. serialul este ffffffff bun, am vazut un ep pe net, dar mai bine imi tai un degetel decat sa va dau un leut voua.
  • Dony Dony
    Si aici ati venit hotilor ca sa nu zic altceva ? dati-i drumu de aici si faceti alte plangeri la CNA ca sa inchida toate site-urile si toate aplicatiile ca sa fiti numai voi pe piata ca asa se obisnuieste la voi, eliminati concurenta ca sa fim obligati sa va platim voua.. trebuie sa fii prea idiot ca sa platesti pe tampenia aia de voyo, filme vechi care au fost difuzate demult pe protv, si vorba lu badea las rahat si alte productii media pro penale, numai emisiunile voastre si filme din 1900 toamna.. nu cred ca investiti nimic in siteul ala, bagati filme care le-ati cumparat deja si le-ati dat la tv, vreti sa faceti bani din piatra seaca.. voyo=hoti !!
  • Voyo Voyo
    MirceA - Aplicatia Voyo.ro exista si pentru Panasonic Smart TV. Daca nu reusesti sa o gasesti, da-ne un mail la [email protected] si incercam sa te ajutam. Pe langa aceasta, aplicatia Voyo.ro se afla si pe Samsung, LG, dar si in Apple Store.
  • Andrei Andrei
    Un big like din partea mea pentru voyo! Buna alegere. O sa ma uit cu siguranta. :D
  • Andrei Andrei
    Vplay.ro nu mai este functional de ceva vreme.. in sensul ca nimeni nu se mai ocupa de el.
  • Claudia Claudia
    Comparatia cu SUA, unde telespectatorii americani nu l au vazut inca, e fortata rau; cam mult PR. serialul e difuzat doar de netflix, care ca si voyo, nu e si n a fost TV in sensul clasic, ci serviciu online de vazut filme, care si a lansat cu aceasta ocazie propria linie de filme originale netflix
  • MirceA MirceA
    Eu as plati pentru a-l putea vedea. Problema e ca pe Panasonicul meu nu am Voyo. Culmea, imi intra un Voyo ceh sau polonez ! :)
    Si nu poti sa-mi ceri sa ma uit pe laptop la film.
  • Iulian Iulian
    Mi se pare normal sa dau suma colosala de 3 euro/luna spre Voyo pt serial si ce mai ofera nu de alta dar pana acum foloseam scuza ca nu avem alternativa legala. Acum e :)

    Pt restul traiasca torrentii :)
  • mihai mihai
    Numai hateri pe aici . Si ce daca e reclama la voyo? E cumva un site unde scrie "nu traim din publicitate ?" .Serialul pe voyo e intr-adevar o lovitura de imagine . Si in SUA a aparut doar pe Netflix inainte de TV . E drept ca se gaseste piratat pe net insa mi se pare ok ca un site romanesc de acest gen aduce acest serial la o luna sau doua dupa premiera lui.Poti astepta sa il vezi pe vplay ,dar e mult mai interesant sa il vezi acum ,inaintea altora. BTW: pe net se gaseste si varianta BBC a seriei House of cards din anii 90 ( 3 serii a cate 4 episoade ) .La ultima serie nu a facut nimeni traducerea si poate cei de la voyo se gandesc sa il aduca si pe asta chit ca e mai vechi . E insa in stilul BBC ;-).Multumesc
  • Teodor Teodor
    paginadereclame.ro :)))
  • oleeee oleeee
    hmmm... o sa ma uit doar cand o apare pe vplay :))))

Trimite un comentariu

sus