Skip to main content

În premieră cu Carmen Avram, premiată la World’s Best Television & Films 2013

 

carmen-avram4

Publicitate

Emisiunea În premieră cu Carmen Avram (Antena 3) a fost premiată în cadrul New York World’s Best Television & Films 2013 pentru reportajul Pe-un picior de iad la categoria Best Camerawork.

În finala competiţiei pentru cele mai bune producţii TV şi filme, emisiunea a avut trei nominalizări, Best Editing şi Docudrama fiind celelalte două categorii la care a fost propusă cu materialul „Ultima frontieră”.

„Pe-un picior de iad”, reportajul câştigător, realizat de Carmen Moise (reporter), Cristian Tamaş (imagine) şi Lenard Zsolt (montaj), prezintă viaţa mizeră pe care o duc oamenii de la marginea oraşului Baia Mare. Ei locuiesc în case cu şobolani, fără curent, fără apă, fără bani, hrănindu-şi copiii cu mâncare găsită la gunoi.

Materialul poate fi urmărit AICI

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • matei_a matei_a
    Din cate stiu premiul luat de cei doi protevei era cel mai important in domeniu. Pe de alta parte, nu inteleg de ce nu se inscriu si proteveii la astea. Adica e aceeasi echipa cu aceleasi tip de documentare cum erau la ProTV. Nu-i lasa dom' director?
  • alex alex
    http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/pro-tv-a-castigat-premiul-emmy-pentru-cele-mai-bune-stiri-de-televiziune.html / uite aici
  • alex alex
    Din cate stiu Carmen Avram a fost la pro tv deci a plecat de la cei mai buni
  • cristina cristina
    Am o intrebare : premile astea sunt mai valoroase decat premile emmy ? Parca protv are un premiu emmy si o nominalizare. si din ce stiu nominalizarile acolo sunt facute de prof. universitari .
  • Paul Paul
    Tonomacule, s-a premiat reporajul NU televiziunea. Te poti bucura tu. In plus, citeste pe site-ul oficial ce inseamna acest premiu.
  • Paul Paul
    Mai tonomacilor, a fost premiat reportajul NU TELEVIZIUNEA; ce are sula cu prefectura. Pe de alta parte, la ce nivel redus de inteligenta au privitorii de la LATRINA3 (pensionarii si cei fara activitate, somerii) prinde dezinformarea pastorului Gadea cum ca el si postul lui au primit distinctia!!!
  • alex alex
    Bravo!!! Un reportaj foarte bun!!
  • cristi cristi
    Tizul meu are o opinie corecta. De ce A3 nu spune exact ce premiu s-a luat si de ce spune "medalia de aur", cand au fost zeci de medale de aur?
    De ce nu sunt sinceri: S-a luat O medalie de aur. UNA.
    La o categorie care nu are nici o treaba cu ce vedem pe ecran la Antena 3 (vorbesc de oameni)
    "Best camerawork" e IN SPATELE celor care se lauda cu medalii luate... nu ei le-au luat, ci echipa de filmare.
  • Fendi16 Fendi16
    orice s-ar spune, o distinctie internationala inseamna mult. la antena 3 e o echipa de oameni foarte buni, iar rezultatele se vad. e usor sa critici, dar e greu sa izbutesti. care dintre criticii antenei 3 are asemenea recunoastere internationala? e un succes romanesc, pana la urma. nici macar de asta nu stim sa ne bucuram.
  • matei_a matei_a
    "Prietene"... e suficient sa platesti taxa de inscriere si esti in concurs. La premiile europene, unde au luat mentiune, nu premiu cum zic ei, e doar cateva sute de euro sa participi, scria clar pe site-ul oficial, inscrierile sunt libere. Nu exista o preselectie ca sa fie "nominalizari". Dai banu' si esti egal cu orice alt post care participa, chiar daca se cheama CNN sau BBC.

    La americani nu au fost "50 televiziuni din 50 tari", cum minteau A3 in promo, multe tari au venit 3-4 televiziuni, Romania doar cu A3. vizitati site-ul oficial si vedeti lista.

    In al doilea rand, pune-ti cablu acasa si vezi ce inseamna montaj si editare la un documentar.
  • Dan Dan
    Iar sunt fericit ! Basistii si prostevistii sunt tristi !
  • Liviu Liviu
    Prietene, am senzatia ca n-ai nicio treaba cu ceea ce inseamna montaj de televiziune..."baiatul" ala care face postproductia se intampla sa fie unul fff bun! Ca dovada faptul ca a fost si el nominalizat in aceeasi gala la Best editing...si a castigat si pe la Londra cate ceva...
    Trecand peste premii, toata echipa de acolo e una megaprofi....si sa nu va aud ca sunt antenist sau felixist sau mai stiu eu ce "ist"...Oamenii astia chiar au facut o treaba f buna si merita toate laudele...chiar si de la concurenta...BRAVO!
  • bella bella
    pacat ca lucreaza la latrina 3!!
  • Iulia Iulia
    Best Camerawork. Deci, felicitari lui Cristian Tamaş.
  • matei_a matei_a
    Carmen face toata munca, sorry nenea cameramanu', asta sigur a fost premiat pentru subiect ca si filmele romanesti care iau pentru "regie".

    Ca intotdeauna editarea la A3 e are un mare gradient maro. Daca scapa de baiatul care face postproductia,o sa castige si la alte categorii. Pacat ca nu se muta Carmen la un post strain ca sa aiba profesionisti in echipa. La Protv ca si la A3, echipa o incurca.

Trimite un comentariu

sus