Skip to main content

Intact va lansa un portal video care se va numi Antena Play

 

sediul IntactIntact Media Group (IMG) va lansa, în 2013, un nou produs online, Antena Play, descris drept o "investiţie majoră ce va include cel mai bun conţinut de pe toate canalele TV ale IMG, dar şi produse noi, dedicate comunităţii online", potrivit unui anuar în care sunt prezentate realizările înregistrate de trustul Intact în 2012, citat de HotNews.ro.

Publicitate

La capitolul "Online" din "Intact Media Group Annual Review 2012" sunt descrise actualele activităţi online ale grupului. Într-un colţ de pagină, la rubrica "Highlights 2013", este anunţată "lansarea www.antenaplay.ro, un portal video spectaculos ce va include în mod exclusiv canalele Intact şi conţinut original proaspăt"

În anuarul menţionat, Gusti Roman este citat spunând:

"Cuvantul-cheie pentru 2013 este integrare. Obiectivul nostru este să oferim consumatorului Antena Group conţinut spectaculos, de calitate şi usor accesibil pentru utilizatori. Drept urmare, cel mai important proiect pentru 2013 este www.antenaplay.ro, un portal video ce va agrega conţinutul tuturor canalelor TV. Va fi accesibil pe o multitudine de platforme: online, mobil, smart TV şi este dezvoltat 100% de Digital Antena TV Group".

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dionis197903 Dionis197903
    de unde obtinem coduri promotionale pentru a viziona antenaplay 10 zile gratuit?
  • John John
    Iata ca nu este decat un prilej ca, printre altele, sa mai faca rost de inca niste bani. Publicitatea nu le mai ajunge ...
    De acum incolo accesul la inregistrari nu mai este gratuit.
    Foarte urat din partea lor. Asa se intampla dupa o perioada de ascensiune, incepe si declinul. Pacat, aveam alta impresie despre ei.
  • gogu gogu
    V-a chinuiti degeaba fratilor ; copy paste
  • @Dacian @Dacian
    chiar ca e exact sigla RMGC numai ca e albastra, ce plagiatori
  • Tabloidus Tabloidus
    Presimt o OUG care va scoate in ilegalitate toate celelalte site-uri. Din lume, evident :)
  • SuperMario SuperMario
    Sau AntenaPlus, ca TVR-ul a facut asta inaintea PRO-ului, iar la PRO trebuie sa platesti ca sa te uiti, iar la TVR totul e gratuit.
  • mad79 mad79
    pentru a integra toate programele si a le dezvolta,pentru mobil,smart tv sau online,unui programator priceput,mai mult de 4 ore nu ii lua!Sunt curios,ei cat au"dezoltat" ideea :)
  • Alexx Alexx
    Nici pe protevisti nu i-a costat HD-ul, pentru ca ei sunt obisnuiti ca statul sa le stearga datoriile in schimbul unor limbute calde aplicate guvernantilor. indiferent care ar fi ei...
  • Gogu de la Cazane Gogu de la Cazane
    Adica va trebui sa dai bani ca sa vezi o inregistrare cu Gadea, Badea & Co. ?
    Daca e asa, nu pot decat sa spun ca ideea e..."geniala"! :)
  • kkozoo kkozoo
    Daca vrei continut in materie de sport free doar la abonati rcs&rdsde spot www.digisport.ro
  • alex alex
    cred ca vor fi si filme , dar nu cine stie ce nu prea au talent in a alege filmele
  • Frankie Frankie
    hm, aduce putin dar nu e aceeasi.. ei sugereaza mai clar play-ul in mijloc. ramane de vazut cum va arata integrat in context
  • Reporter Reporter
    Gusti Roman asta numai figuri are in cap, dar in realitate "inovatiile" lui sunt idei luate de la altii. Si, apropos, ce continut "de calitate" face Antena baiete?
  • un roman un roman
    daca videourile se vor incarca ca si pe videonews.ro, atunci au dat lovitura. numele e cam prost ales. lipsit de imaginatie. sa vedem ce vor oferi si cat vor cere.
  • Paul Paul
    Nesimtitii astia fara idei din grupul de propaganda Intact copiaza PROTV far nicio retinere!!! Investiti in HD, comunistilor!!! As nu o sa faceti pentru ca va costa!! Copiatul dupa copy/paste NU costa!!

Trimite un comentariu

sus