Skip to main content

Jumătate de milion de români la show-ul lui Bendeac. Antena, pe locul 4

 

bendeac - romanii au artisti

Publicitate

Puţin peste jumătate de milion de români s-au uitat la emisiunea Românii au artişti, show-ul de divertisment al lui Mihai Bendeac. Este cea mai scăzută audienţa a emisiunii, aflată la a treia ediţie.

La ediţia de aseară s-au uitat puţin peste 500.000 de români, la jumătate faţă de performanţa Românii au artişti din urmă cu două săptămâni, când a debutat emisiunea.

Cu emisiunea lui Mihai Bendeac, Antena 1 a fost pe locul patru în topul audienţelor, atât la nivelul întregii ţări, cât şi la oraşe.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele emisiunii Românii au artişti, ediţia a treia.

LA NIVEL NAŢIONAL. Show-ul alb negru, filmat în stilul emisiunilor din anii 70 a ţinut în faţa televizoarelor 537.000 de români în fiecare minut. A fost cel mai slab rezultat de audienţă al emisiunii, din ediţiile difuzate până acum. La emisiunea de debut, Bendeac avea peste un milion de telespectatori pe minut, iar în urmă cu o săptămână înregistra 820.000 de telespectatori.

Antena 1 a fost cu Bendeac pe locul patru, după Pro TV, Acasă TV şi Kanal D. Inimă de ţigan, care a concurat cu Bendeac, a avut o audienţă de două ori mai mare.

LA NIVEL URBAN. Scăderea în audienţă se observă şi la nivel urban. Aseară, Bendeac a avut o medie de 337.000 de orăşeni în fiecare minut. Săptămâna trecută, la Românii au artişti se uitau 513.000 telespectatori din mediul urban, iar acum două săptămâni avea 624.000 de orăşeni pe minut. Antena 1 a fost, aseară, la oraşe, tot pe locul patru.

SEGMENTUL COMERCIAL. Din publicul lui Bendeac, 192.000 de telespectatori pe minut au fost din segmentul commercial 18-49 de ani (3,4 rating). A fost pe locul trei pe acest target, după Pro TV (293.000 de persoane, 5,2 rating) şi Acasă TV (207.000, rating 3,7).

Audienţa posturilor TV miercuri, 24 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au artişti, cu Mihai Bendeac:

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.229.000 telespectatori pe minut (6,5 rating) Pro TV 651.000 (6,2 rtg)
Acasa TV 1.087.000 (5,7) Kanal D 455.000 (4,3)
Kanal D 992.000 (5,2) Acasa TV 430.000 (4,1)
Antena 1 537.000 (2,8) Antena 1 337.000 (3,2)
Prima TV 503.000 (2,6) Antena 3 317.000 (3)

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • blondinaad blondinaad
    Asta e valoarea lui BENDEAC in continua scadere,ce naiba ,nu va ti obisnuit.Lasati artistii sa asi faca spectacolele,emisiunile liberi fara adaosuri stricate.Sper sa se termine odata cu emisiunile astea impuse cu forta,adica sa nu mai bage toti cocalarii gen MOMAIE,GOGAIE ,adica trupa de elita a lui BENDEAC.Faceti ceva de calitate numai cu oameni de calitate.
  • A-Men A-Men
    Alooo, smecheru' cu A1 ...cu postacii ?? esti pe aici cu "marile productii" ale antenei??? Ha? Tu esti un postac refulat, care da din colt in colt sa justifice "esecele" de emisiuni-productii ...pe foarte multi bani ...aruncati pe geam? Ce spuneam de bendeac? Alooo?
    Incercati sa va treziti ! ca ati adus tot felul de producatori - mercenari ;) cu gastile lor... care va capuseaza si ..nimic, tot sub locul 1 (unu) sunteti ! bendeac rules hahaha
  • Radu100% Radu100%
    @alex: Nu e frustrare, e doar o constatare, kilipirule.
  • Radu100% Radu100%
    @Andrei: Da, asa este, fiecare se uita la ce doreste, uniii se uita la manele, altii la seriale cu puradei si turcaleti. E bine ca piata de televiziune este diversificata.
  • Eduard Eduard
    Antenisti mereu se cred cei mai puternici insa acești oameni sunt depasiti ora de ora de către kanal D cu emesiunile roata Norocului, wow Biz, suleyman, ochii din umbra, pe banii părinților, etc... Ma mir cum de mai apare antena pe locul 2 cand in mod normal locul lor este 3 asta in pretextul in care Felixieni dependenti de etnobotanice sunt de părere ca Antena1 e cea mai buna televiziune.
  • alex alex
    frustrarea e mare cand antenuta pierde de o asemenea maniera
  • andrei andrei
    Fiecare se uita la ce doreste!
    Sunt de parere ca emisiunile lui Bendeac sunt de proasta calitate si de incultura.
    De cand a revenit Bendeac la Antena 1 parca a devenit director la Antena1 sunt sigur ca titlurile la emisiunile antenei care seamana foarte mult cu titlurile la emisiunile de pe Pro Tv, sunt puse de catre Bendeac care e mai ceva ca Copy/Paste pardon Ponta
  • mb mb
    Asta arata clar ca lumea s-a saturat de Bendeac. Dupa ce a facut glume de mancator de seminte pe stadion, acum vrea sa arate ca e un mare artist. Nu tine!
  • Radu100% Radu100%
    Ce retardat este poporul asta. Un milion de telespectatori s-au uitat la un serial tiganesc, productie redifuzata. Vai de mama voastra de terminati. Turcisme si tiganisme, cam asta vor rumanii.
  • protopopescu protopopescu
    bravo Bendeac. Bravo Antena 1. keep up the good work.

Trimite un comentariu

sus