Skip to main content

Kanal D - amendat cu 30.000 de lei pentru Roata Norocului şi Crezi că eşti normal?

 

Tili-Niculae-si-Escu

Întrebările de la Crezi că eşti normal şi glumele cu tentă vulgară ale lui Liviu Vârciu la Roata norocului au adus postului Kanal D o amendă de 30.000 de lei.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis amendarea postului pentru că a fost încălcată legislaţia privind protecţia minorilor prin folosirea unui limbaj injurios.

În cadrul emisiunii Crezi că eşti normal? au fost adresate participanţilor întrebări precum „Este normal să te epilzi total în „părţile joase””, „ E normal să te uiţi în şerveţel după ce-ţi sufli nasul?” (la categoria bune maniere) sau „Este normal să mimezi orgasmul?”.

Christian Mititelu, membru CNA  - „Aş vrea să spun că unele întrebări sunt prea grele pentru încadrarea Acordul Părinţilor (AP). Sunt termeni pe care nu ştiu dacă îi cunosc copiii.”

Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D- „Vreau să precizez că nu se pronunţă cuvinte triviale, nu sunt imagini triviale, Este vorba de nişte aluzii”.

Laura Georgescu, preşedintele CNA - Nu spuneţi chestia asta pentru că tocmai a fost coperta cu femeia goală care dădea cu aspiratorul. Aţi avut întrebarea în concurs „Dacă aţi face curat total dezbrăcată?”. Au răspuns şi ne-au şi arătat ce înseamnă că imaginaţia noastră nu făcea faţă”.

Amenda de 30.000 de lei a fost dată la propunerea Monicăi Gubernat. Narcisa Iorga a făcut o propunere de 60.000 de lei însă nu a întrunit numărul de voturi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JANA JANA
    Urmaresc cu placere multe din emisiunile Canalului D. Din aceasta cauza , televizorul ramane mult timp pe acest program. Am fost revoltata de mizeriile din cele doua emisiuni si sunt incantata de amenda care s-a dat. Nu sunt emisiuni care sa fie difuzate inainte de ora 22. Ar fi trebuit ca amenda sa fie platita de realizatorii emisiunilor. Ce se intampla cand copiii sunt singuri acasa? Cine sa comute programul? Rusine realizatorilor celor doua emisiuni, si felicitari celorlalti realizatori!
  • Alex Alex
    Ma bucur că au luat amendă pt emisiunea "Crezi ca esti normal ?" Pentru ca mi se pare o mare prostie , nu mai au cu ce să umple programul
  • Slick Slick
    Daca si ce face Varciu e televiziune, atunci nu inteleg de ce a mai fost inchis OTV-ul. Asta in afara de "glume" cu si despre sex, altceva nu stie. El crede ca e foarte atragator si ca tot Universul se rezuma la "pasarica".
  • cactuss cactuss
    @ciprian, achiesez la cele spuse de tine. Eu as desfinta acele emisiuni, sau, daca e, sa fie difuzate dupa ora 24:00.
  • ciprian ciprian
    ma bucur ca au luat amenda,emisiuni de acest gen nu au ce cauta pe post
  • M.Marian M.Marian
    ABERATII ale CNA-ului ,ca mie unul nu mi se pare ceva VULGAR ,dar n-ai ce-i face CNA-ului....

Trimite un comentariu

sus