Skip to main content

Kanal D, aproape 700.000 de români în faţa MasterChef

 

masterchef juriu

Publicitate

Seara de marţi rămâne a lui Suleiman Magnificul. În ediţia de ieri, la nivel naţional, pe intervalul MasterChef, Kanal D avea în faţa Pro TV un avans de 700.000 de români pe minut.

La oraşe, diferenţa este mai mică: peste 400.000 de persoane din mediul urban are Kanal D în faţa MasterChef. Postul turcilor de la Dogan rămâne însă pe locul doi la publicul comercial, unde MasterChef are prima poziţie.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele ediţiei de aseară MasterChef:

LA NIVEL NAŢIONAL. MasterChef a fost văzut, în medie pe minut, de peste 1,8 milioane de români. Pe intervalul emisiunii culinare, Kanal D avea peste 2,5 milioane, cu 700.000 mai mulţi decât Pro TV.

LA NIVEL URBAN. Show-ul culinar a atras 1,13 milioane de telespectatori din mediul urban. Pe Kanal D erau, în acelaşi timp, aproape 1,6 milioane de orăşeni.

SEGMENTUL COMERCIAL. MasterChef are un public ceva mai tânăr decât Suleiman Magnificul şi este pe primul loc pe targetul comercial. Astfel, 802.000 de telespectatori pe minut ai MasterChef au între 18 şi 49 de ani (14,5 rating pe target). Pe intervalul MasterChef, Kanal D este pe doi la publicul commercial: 670.000 de persoane (12,1 rating).

Audienţa posturilor TV marţi, 9 aprilie, pe intervalul emisiunii MasterChef:

NATIONAL URBAN
Kanal D 2.549.000 telespectatori pe minut (13,4 rtg) Kanal D 1.595.000 (15,2)
Pro TV 1.815.000 (9,5) Pro TV 1.135.000 (10,8)
Antena 1 1.197.000 (6,3) Antena 1 628.000 (6)
Acasa TV 1.055.000 (5,5) Acasa TV 328.000 (3,1)
Prima TV 437.000 (2,3) Antena 3 258.000 (2,5)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    protv lider de audienta pe publicul sau tinta, targetul comercial 18 49 urban. masterchef a obtinut in medie 14,4 rating si 27,4% share, in timp ce antena 1 se clasa pe locul 3 cu numai 6 rating.
  • cipri cipri
    Nu mintiti prieteni.. La MasterChef sigur si uita mai multi decat la Magnificu ala.. o porcarie de serial m-am uitat si eu si ii o mare porcarie o drama frate :| eu credeam ca ii mai razboinic.. am vazut si eu ceva,ceva
  • boro boro
    Publicul comercial e cel ce contează.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    nu am vazut prima editie a showului si ma minunez acum citi bucatari lipsiti de talent au putut sa intre in emisiune...in frunte cu baietul acela dulce maramuresan, asiaticul incurcaret, actrita aceea care tot apare in ultima vreme prin tabloide...asta cred ca a fost selectata ptr ca da bine pe sticla...cred ca audienta este legata si de calitatea slaba a concurentilor.
  • nabila nabila
    Eu ma uit la MasterChef, imi place emisiunea, insa nu pot sa nu remarc cat de slab pregatiti sunt concurentii. Oricine are macar minime cunostinte intr-ale bucatariei isi da seama de acest lucru, dar pe mine ma intereseaza show-ul in sine. Inteleg, e o emisiune pt amatori, insa nu poti avea pretentia ca tot publicul sa fie atras de "experimentele" concurentilor. Probabil ca daca acest show era transmis de Antena1 ar fi avut audiente mult mai mici.
  • Slick Slick
    Imi place art. asta in care se lauda protv-ul, dar numai pe bucata in care sunt primii: http://www.zf.ro/media-advertising/masterchef-lider-de-audienta-miercuri-seara-la-pro-tv-10731200
  • tomdegetelul tomdegetelul
    1 nu dau doi bani pe diplomele lor de doi lei facute in strainatate in restaurante obscure si cu "sefi" de care n a auzit nimeni
    2 esti platita bine de sirbu sa scrii aici?
  • teveu teveu
    Ce activ e PR-ul Protv! :) cu au sarit rapid cu cv-ul/comunicatul de presa
  • Suleyman Mirificul Suleyman Mirificul
    Suleyman a batut trei bucatari! Wow!... Nu m-as fi asteptat ca un film in care s-au atras profesionisti de prima mana (actori, scenaristi, producatori, etc...) sa bata un program in care exista trei bucatari schizofreni. Un chel care plescaie orice ar baga in gura, un brunet care e incruntat de la nastere si un altul caruia ii intra floccii de pe fața fix in gura chiar si cand o tine inchisa... Deci, ma surprinde clasamentul audientei de ieri... N-o fi vreo greseala?....
  • mile mile
    mai un pic suleyman depaseste pro tv si la comercial , pana n 2016 mai este mult
  • Mihai Mihai
    iar la noi se va termina in 2015 :)) deci ofticati-va in continuare:)
  • Popescu Popescu
    Sunt convins ca sunt excelenti bucatari. Cu teatrul de la TV stau mai prost.
  • adi adi
    Ce poate sa gandeasca o ,,psisi,,?Cand se va termina? Din pacate pentru ea inca se filmeaza la serial asa ca.....Si dupa cum vad, desi este un serial ,audientele tot cresc.
  • Alex Alex
    Draga Pisi, visul tau de a se termina serialul nu se va implini prea curand.In vara lui 2014 doar ...
  • blondinaad blondinaad
    Pentru ''tomdegetelul'',care este un novice in emisiuni care au facut audiente record in multe tari,caci astfel nu imi pot imagina intrebarea ca cine sant cei 3 bucatari,iata raspunsul:Cei trei sunt bucatari de top ai restaurantelor din tara. Florin Dumitrescu are, la doar 24 de ani, o cariera de 10 ani in arta culinara. A fost numit chef la 18 ani iar la 19 ani a plecat in Italia, unde a lucrat sub indrumarea bucatarului italian Mirco Botoni. Intors in tara, a lucrat in restaurante ca Provence, Arcade, Osteria Gioia, Escargot Bistro. Catalin Scarlatescu a plecat din tara dupa ce a urmat diferite scoli si cursuri de specialitate in Romania. In Germania a urmat cursurile lui Carl Haihausen, apoi a revenit in tara. Sorin Bontea si-a inceput cariera la 16 ani, inspirat de mama sa, care a fost bucatareasa la o gradinita; in prezent este Sous-Chef la Prime Radisson.Poate ar trebui sa le respecti munca ,daca nu inseamna ca nu esti decat un servitor al ANTENELOR.

Trimite un comentariu

sus